Marius Jovaiša yra verslininkas, leidėjas, fotografas, autorius, išleidęs itin sėkmingą projektą „Neregėta Lietuva“. Gyvena sveiką gyvenimo būdą, bėgioja maratonus, yra išleidęs knygą „Aistra gyventi sveikai“. Šiuo metu aktyviai skaito paskaitas ir veda motyvacinius seminarus įvairiose įstaigose bei konferencijose.

Šiame straipsnių cikle, skirtame „Delfi Plius“ skaitytojams, kalbama apie tai, kaip drąsiai svajoti ir tas svajones įgyvendinti. Medžiaga paruošta pagal nuotolinį M. Jovaišos asmeninio tobulėjimo kursą „Svajonė tavo rankose“.

3 dalis: kaip imti ir pradėti

Galima daug svajoti, planuoti, tyrinėti ir vizualizuoti, bet praktiškai niekas nebus padaryta, kol nebus žengtas pats pirmasis, kad ir koks mažiukas ar beveik nematomas žingsnelis.

Prisiminkite kokią nors situaciją, kai buvo sunku pasiryžti kažką padaryti. Užkalbinti patikusią merginą ar vaikiną. Per konferenciją pakelti ranką, atsistoti ir užduoti klausimą. Ryte prisiversti apsiauti sportbačius ir išbėgti pabėgioti?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)