„Širvinta“ egzistavo neilgai, dabar ten nebrangus hostelis ir šokių klubas. Galiu abejojantiems nurodyti tikslų adresą – Šeškinės 22A. Antrame aukšte. Priešais Šeškinės polikliniką. Kai nešite poliklinikon analizus, pasitikrinkite. Kaip sakė vienas vietinis – mafiozų restoranas. Naktinis baras buvo su šokių ir dainų programa. Pasiremsiu vienos programos šokėjos atsiminimais. Pavadinsime ją pagal klasikinės literatūros tradicijas N. Taigi, N. pradeda savo pasakojimą.

Birutė Dambrauskaitė 

Kaip sako N, jų programoje dainavo visų Vilniaus restoranų primadona ir neįtikėtino balso savininkė Birutė Dambrauskaitė. Dėl įvairių priešininkų intrigų bei (neslėpkime rūsčių tikrovės faktų) savo elgesio ypatybių ji jau buvo išvaryta iš kitų naktinių programų ir vadovybės nuleista su „auksiniu parašiutu“ į „Širvintą“. O gal tai buvo specialus rinkodaros žingsnis: išpopuliarinti naują vietą? Nes Birutę publiką dievino. Niekas nei viename Vilniaus naktiniame neprilygo jai. Kaip ji dainuodavo „Besame mucho“!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)