Marius Jovaiša yra verslininkas, leidėjas, fotografas, autorius, išleidęs itin sėkmingą projektą „Neregėta Lietuva“. Gyvena sveiką gyvenimo būdą, bėgioja maratonus, yra išleidęs knygą „Aistra gyventi sveikai“. Šiuo metu aktyviai skaito paskaitas ir veda motyvacinius seminarus įvairiose įstaigose bei konferencijose.

Šiame straipsnių cikle, skirtame „Delfi Plius“ skaitytojams, kalbama apie tai, kaip drąsiai svajoti ir tas svajones įgyvendinti. Medžiaga paruošta pagal nuotolinį M. Jovaišos asmeninio tobulėjimo kursą „Svajonė tavo rankose“Su pirmąja ciklo dalimi, kaip svajonę paversti tikslu, galite susipažinti ČIA.

2 ciko dalis: Motyvaciniai „varikliai“

Dažnai kalbama apie motyvaciją, įvairius jos skatinimo metodus, taškų kaupimo programas, paraginimus, priminimus. Kai ko nors neprisiruošiame daryti, slepiamės už žodžių „man trūksta motyvacijos“. Bet stabtelėkime ir pamąstykime, kokie gi giluminiai „varikliai“ mus apskritai stumia kažką daryti, stengtis? Kas jus labiausiai motyvuoja? Kas jus priverstų aukoti savaitgalius ir vietoje poilsio eiti mokytis naujos specialybės? Kas paskatintų anksti ryte keltis ir prieš darbą valandą daryti mankštą, tempimo, nugaros ir kitų kūno dalių stiprinimo pratimus?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją