Marius Jovaiša yra verslininkas, leidėjas, fotografas, autorius, išleidęs itin sėkmingą projektą „Neregėta Lietuva“. Gyvena sveiką gyvenimo būdą, bėgioja maratonus, vaikšto ant rankų, yra išleidęs knygą „Aistra gyventi sveikai“. Šiuo metu aktyviai skaito paskaitas ir veda motyvacinius seminarus įvairiose įstaigose bei konferencijose.

***

Norite įveikti viešo kalbėjimo baimę, tapti geresniu prezentatoriumi – tam reikia rasti būdų sustiprinti pasitikėjimą savimi, išmokti parengti įtaigią kalbą, nuolat praktikuotis, lavinti atmintį, tobulinti kūno kalbą, bet kažkas stabdo?

Norite atsikratyti žalingų priklausomybių, mesti rūkyti, lošti, vartoti per daug svaigalų, švaistyti laiką? Svajojate numesti svorio, išlavinti kūną, nubėgti maratoną, būti ištvermingi, stiprūs, lankstūs? Tam reikia ilgalaikių pastangų, užsispyrimo. Taip, sveika, aktyvi gyvensena gali tapti tikru pasimėgavimu ir net hobiu, bet iš pradžių reikia šiek tiek pasistengti.

Svajojate išmokti piešti, groti pianinu, šokti, kalbėti įvairiomis kalbomis, praturtinti, paįvairinti savo gyvenimą – reikia įkvėpimo pradėti, nusiteikus ilgiems metams darbo? Kad ir kaip keistai skamba, bet, pakeitus požiūrį, net nebesinori greito rezultato, nes pradeda džiuginti pats procesas ir supratimas, kad geriausi dalykai gyvenime yra tie, kuriems pasiekti reikia be galo daug pastangų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją