Kiek uždirba Rusijos žvaigždynas ir kokia jų rinkos vertė, lyginant su pasaulinėmis žvaigždėmis? Juk Stevenas Spielbergas vertas 7,5, Rihanna 1,7 milijardo, o Hary Poterio kūrėja J. K. Rowling – milijardo. Ir jie visi net ne pirmoje turtingiausių šou verslo žvaigždžių dešimtuko vietoje. Pažiūrėkim, ar auksas tikras Rusijos pramogų grietinėlės piniginėse.

Ala Pugačiova. Ši atlikėja man asocijuojasi būtent su blizgučiais, pilnais stadionais ir klykiančiais gerbėjais. Dar suprasčiau, jei tarp pagrindinių turčių būtų koks rusiškas reperis, juk Kanye Westas ir Jay Z irgi įeina į pasaulio turtingiausių topą. O gal tarp turtingiausių televiziniai humoristai ar aktoriai, kurie nepaliaudami filmuojasi begalybėje patriotinių rusų filmų, užplūdusių ekranus. Manau, sužinoję tikrus skaičius, nustebsit.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)