Apskritai tarp prostitucijos ir meilužės statuso skirtumas tas, kad išlaikomos merginos turi laisvesnį grafiką: nėra nustatytų „darbo valandų“, o ir gali pasirinkti, su kuo miegoti. Bet „pareigos“ aptariamos iš anksto. Dažniausiai rėmėjams pakanka klasikinio sekso, tačiau pasitaiko turtuolių, turinčių ypatingesnių troškimų ar fetišų.

Ne visų pelenių istorijos primena pasaką

Svarbiausias dalykas yra merginos išoriniai duomenys. Labiausiai vertinamas vadinamasis „kūdikio veidas“ – mielų, švelnių, kone vaikiškų veido bruožų merginos, kurios atrodo jaunesnės nei yra. Norint patekti į meilužių sąrašą, pirmiau turi nusifilmuoti su apatiniu trikotažu.

Mergina turi suprasti, kad pirmiausiai ji yra prekė, kuri turi būti sėkmingai pristatyta ir parduota. Tik praėjus įvertinimo etapą, pamažu klojamas kelias oficialios žmonos statusui įgyti. Be to, jos gauna daug brangių dovanų: rėmėjas išnuomoja butą mieste, padovanoja automobilį, drabužių.

Apskritai viskas priklauso nuo oligarcho. Pavyzdžiui, gali nupirkti ir „Bentley“. Tai ir ženklas, kad turtuolis rimtai planuoja skirtis su žmona ir netrukus jos vietą užims mergina, atvykusi iš provincijos. Bet ne visų pelenių istorijos primena pasaką.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)