Vienas jų – knygos. Neretai vietiniai autoriai savo pasakojimais padeda mums pajusti jų kultūrą ir įsivaizduoti kitokią aplinką nei mums įprasta. Belieka tik pasirinkti valstybę, į kurią norime nusikelti, atrasti mus dominantį tos šalies autorių ir pasinerti į kitos kultūros atradimus. Tam, kad paieškos netruktų pernelyg ilgai, štai penki pasiūlymai knygų ir kartu šalių, į kurias galite nusikelti skaitydami. Įsitaisykite savo skaitymo kampelyje ir pasimėgaukite.

Estija: Andrus Kivirähk, „Žmogus, mokėjęs gyvačių kalbą“

Kelionę pradėkime mūsų kaimynystėje – išties įdomų ir jūsų dėmesio vertą kūrinį parašė estų autorius Andrus Kivirähk. „Žmogus, mokėjęs gyvačių kalbą“ – Lietuvoje leidyklos „Aukso žuvys“ išleista knyga, priklausanti „Keliautojai laiku“ serijai. Ji jus nukels ne tik į Estijos žemes, bet, kaip ir priklauso tokios serijos knygai, ir laiku atgal – į amžių, kai pagonystė Estijoje buvo ties išnykimo riba.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)