Revati, Dramblė (patelė), kovo 31 d. – balandžio 12 d.

Pirmasis Indijos astrologijos ženklas yra Dramblė. Žmogus, priklausantis šiam ženklui, yra ramus ir dėmesingas. Jis yra dosnus, o vidinis grožis ir tyrumas jį išskiria iš aplinkinių. Gimusieji po šiuo ženklu yra pasiaukojantys, atiduodantys save artimiesiems. Dramblės ženklo atstovai patys dosniausi ir labiausiai ir pasiaukojantys šio Zodiako atstovai. Tačiau Dramblės per daug nepasitikinti savimi.

Meilės srityje jie nėra suinteresuoti vien seksualiniais santykiais. Jiems reikalinga romantika, gilūs jausmai. Kiekvienas, kuris nori būti arti Revati, turi suprasti savo dvasinį pasaulį, vidinius poreikius. Kai Revati užvaldo abejonės, jos palieka partnerį. Dažnai juos kankina pavydas – jiems reikia išmokti tikėti savimi ir pasitikėti kitais. Tokiam žmogui reikia partnerio, suprantančio, pritariančio, palaikančio dvasinį augimą. Užmezgant seksualinius ryšius Dramblės ženklo atstovai, tiek vyrai, tiek moterys, yra gana drovūs, jiems kur kas svarbiau dvasinis ryšys, romantika. Jų intymumas atsiskleidžia pamažu, palaipsniui, na, o po kurio laiko jie tampa ne tik prieraišūs, bet ir karšti partneriai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)