Anot su svetimais dokumentais gyvenančio 30 metų vyro, šiandien nusikaltėliai turi visas galimybes slapstytis netgi ištisus dešimtmečius, o dažniausiai aktyviai ieškomi ir galiausiai į policijos rankas patenka tiktai tie, kurie nuskamba, kaip prisidėję prie šiurpių bei rezonansinių nusikaltimų padarymo.

„Visos Kamuolių ar Agurkų grupuotės egzistuoja po šiai dienai. Būtent Anglijoje veikiantys jų žmonės „pašildo“ (finansiškai paremia) pagrindinius Lietuvos kalėjime atsidūrusius grupuočių lyderius. Jų pinigais toliau išlaikomi ir gaujų bosų advokatai, artimieji, žmonos, vaikų motinos, – kalbėjo Nerijus per vieną iš mūsų bendravimo programėlių. – Tu neįsivaizduoji kokia tenai vaikšto „fanera“! Juk per televizijos žinias dažniausiai rodo tik sulaikytus kvaišalų kiekius. Nors teisėsauga didžiuojasi, kad sulaikė narkotikų už tris milijonus, bet pasitaiko, kad to krovinio suma pogrindiniame pasaulyje išauga net ir šimtą kartų“.

Anglija – rojus bėgliams iš Lietuvos

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)