Ten, giliojo interneto užkulisiuose, pardavinėjami mūsų kredito kortelių, pavogtų iš vienos tokios plastikos klinikos, duomenys. Ten pedofilai perka vaikų porno, vyksta narkotikų sandoriai, galima užsisakyti samdomą žudiką. Ten sėdi nenormalūs superžiaurius video garbinantys gore žiūrėtojai ir būtent ten teroristai deda savo mirties nuosprendžių filmus. Bitcoin, TOR brauzeriai ir VPN technologijos garantuoja beveidiškumą, o daugybė mobiliųjų tarpininkų paslaugiai pasiruošę padėti.

Žinoma, web3 tai ne vien nuodėmės ir nusikaltimai. Anonimiškumą mėgstantys žmonės ten renkasi savo uždaruose forumuose, „Google“ nekentėjai nusipurto kibius sekančius technologijų giganto žvilgsnius, o sąmokslo teorijų šalininkai bėga į internetą saugodamiesi masonų mafijos ir vyriausybės 007. Bet vis dėl to šešėliuose slepiasi ir ne tik tokie maloniai trenkti personažai. Paieškokime internete rimtų šaltinių, kurie leistų naiviai neklapsėti akim, kartojant visų išdurtų mėgstamą frazę „aš nežinojau“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)