Ar kiekvienas vyras žino, kaip ryšėti kaklaraištį? Kokios yra kaklaraiščių mados tendencijos? Iš kokio audinio yra pasiūtas prabangus kaklaraištis? Kokios jis turi būti spalvos, kokiu surištas mazgu, koks tinka kaklaraiščio marginimas tam tikrų progų metu? Kur nusipirkti madingą kokybišką kaklaraištį?
O jeigu kalbame apie įtakingiausius planetos vyrus – valstybių vadovus? Ar kaklaraiščių tendencijos paklūsta protokolo taisyklėms?

Vieno garsiausių pasaulyje „de luxe“ (pranc. prabangos) kaklaraiščių „E. Marinella“ butikas yra įsikūręs Italijoje, Neapolyje. Šis Pietų Italijos miestas ne veltui yra vadinamas vyrų elegancijos sostine. Vyrai iš viso pasaulio būtent šio miesto siuvėjams siunčia savo išmatavimus, nes Neapolyje daugiau kaip šimtmetį klesti išskirtinės ateljė tradicijos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)