Ožiaragis

Jei pažvelgsime į Ožiaragį, iš pirmo žvilgsnio pamanysime, kad tai niūrus žmogus: rimta veido išraiška, giliai žvelgiančios niūrios akys, dažnai – ryškus veido ovalas ir griežtas profilis. Astrologinė Ožiaragį valdančios planetos – Saturno – charakteristika anglų kalbai davė naują žodį – būdvardį „saturnine“, kas reiškia „niūrus, melancholiškas“. Dažniausiai niūriu ir melancholišku įvardijamas vangus, inertiškas charakteris. Ožiaragiai išties dažnai paniursta, nusimena, puola į melancholiją, užplaukia pesimizmo debesėliai. Jie gali būti itin sentimentalūs, bet tai parodys tik patiems artimiausiems žmonėms.

Galbūt iš šono žiūrint Ožiaragiai ir atrodo itin ramūs, nuosaikūs ir netgi nuolaidūs, minkšto charakterio, tačiau tai tik matoma ledkalnio viršūnė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)