Tačiau netrukus pora išsiskyrė. Italija reiškė užuojautą Elisabettai. Kas atsitiko? Kodėl meilė nutrūko? Kol ji neprisipažino – gražuolis amerikiečių aktorius – gėjus. Nuo tos dienos praėjo nemažai laiko. Bet Italijos papacacai nieko nepamiršo.

Kai pasaulis sveikins su brandžiu jubiliejumi George'ą, kuris šiandien – dar gražesnis, dar erotiškesnis, tik jau – šeimoje, kaip jis pakliuvo į tą vyrų kategoriją, kuri, kuo labiau sensta, tuo labiau varo iš proto visas planetos moteris, Italijos žiniasklaida dvejoja.

Kodėl George'as Cloonay – nesensta? Kodėl yra gražus ir geidžiamas tiek Holivude, tiek tarp eilinių moterų? Kodėl jo balti plaukai – druskos su pipirais natūralus efektas, apžėlęs smakras, žandenos ir ūsai atrodo stilingiau, nei ką tik barzdelę susiformavusių jauniklių? 

Kodėl jam labiau nei kitiems vyrams tinka raukšlės ant kaktos ir tamsūs paakiai? Kaip, kokiu būdu jis šiandien, kai tapo šešiasdešimtmečiu, jaučiasi erotiškesnis, nei jaunystėje?

Antroji jaunystė, įkvėpta naujos moters? Nes juk George'as, vyras be jokių trūkumų, kaip sako italai – „perfetto“. Kodėl? 

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)