Brežnevo anūkė Viktorija Filipova davė paskutinį interviu likus metams iki jos mirties. Moters gyvenimas taip pat tragiškai susiklostė, kaip ir jos motinos Galinos.

Viktorija – vienintelė Galinos Brežnevos duktė, kuriai ir buvo suteiktas močiutės Viktorijos vardas. Galina susilaukė dukters pirmoje santuokoje su cirko artistu Jevgenijumi Milajevu, kurį įsimylėjo iš pirmo žvilgsnio ir didžiavosi jo talentais. Cirko artistas turėjo du vaikus iš pirmosios santuokos. Brežnevui nepritarus šiai sąjungai, Galina pabėgo. Bet kai po metų Galina grįžo pas tėvą su dukrele ant rankų, Brežnevui nieko kito neliko, kaip priimti paklydėlę dukrą ir užsiimti žento karjera.

Per santuokos metus su Galina Brežneva, Milajevas tapo SSRS liaudies artistu, socialistinio darbo didvyriu, o vėliau ir cirko direktoriumi. Galina retai matė vyrą, nes jis būdavo išvykęs į gastroles.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)