Būna ir taip, kad abu partneriai neturi gyvenimiškos patirties ir rotuoja tokiu būdu: kai vienas vos spėja iškristi iš mėnulio, kitas tuojau pat nugrybaują į šilelį. Vos grybautojas grįžta, pirmasis vėl išsiruošia į pasiplaukiojimą debesimis. 

Gal todėl ekonominis arba finansinis smurtas žmonėms suniveliuoja su paprastais buitiniais ginčais ir nesukelia tokios negatyvios reakcijos kaip fizinė ar seksualinė prievarta – per daug neapibrėžtų, akivaizdžiai nematomų smulkmenų, kurias būtų galima vadinti prievarta. Va, šypsodamiesi vaikšto kartu, augina vaikus, pramogauja, net ir bendrų verslų turi, kokių gali būti problemų? Matydami iš šalies tokią šviesią šeimos idilę, žmonės retai susimąsto, kad vieno šeimos partnerio rankos iš tiesų gali būti surakintos nematomomis grandinėmis, kad jis yra visiškai atsisakęs savo savigarbos, kuri yra asmenybės stuburas. 

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)