3 maistingų blynų receptai: be glitimo, pieno produktų, kiaušinių ir pridėtinio cukraus
2021 m. balandžio 25 d. 08:37
Avinžirnių blynai
Foto: Giedrės Renevės nuotr.
aA
Ar esate iš tų, kurie mano, kad sveika mityba ir blynai – du nesuderinami dalykai? Klystate – ir aš tai įrodysiu! Svarbiausia tinkamai parinkti produktai ir teisingas pagaminimo būdas. Sveikų blynų sudėtyje baltų miltų ir cukraus nerasite. Tad kviečiu paragauti blynų, kurie tiks besimaitinantiems sveikai, nevartojantiems glitimo, pieno produktų ir kiaušinių. Tai blynai, pagaminti iš avinžirnių miltų. Juos galėsite drąsiai valgyti pusryčiams, pietums ir vakarienei.
Siūlau 3 skirtingus avinžirnių blynų receptus, kurie tiks patiems įvairiausiams skoniams. Pirmasis jų – mėgstantiems saldesnius blynus. Antrasis – tingintiems vartyti juos keptuvėje. Trečiasis – dievinantiems spalvingą ir sotų maistą.
Maistingi avinžirnių blynai
Ar jūs, kaip ir aš, vengiate paprastų blynų, pagamintų iš mažai vertės turinčių baltų kvietinių miltų, nes jų pavalgius vėl greitai jaučiatės alkani? Ar norite maistinėmis medžiagomis turtingesnio maisto, nes prie stalo sėda ir jūsų mažieji valgytojai? Tuomet siūlau skanius ir maistingus avinžirnių blynus be pridėtinio cukraus.
2 porcijoms reikės:

Visą straipsnį gali skaityti tik prenumeratoriai
Tapdami prenumeratoriais, jūs remiate nepriklausomus autorius ir žurnalistus. Stipri ir laisva žiniasklaida – demokratijos ramstis ir vertybė, kurią būtina puoselėti.
Kviečiame prisijungti prie Delfi prenumeratorių bendruomenės.
Įvertink šį straipsnį
Norėdami tobulėti, suteikiame jums galimybę įvertinti skaitomą DELFI turinį.
(10 žmonių įvertino)
1.6000