Trečia, dauguma jaunų merginų yra klaidingai įsitikinusios, kad geras tėvas ir geras sutuoktinis turi atitikti kone tuos pačius „gerumo“ kriterijus. Reta susimąsto, kad tobulas tėtis gali būti niekam tikęs sutuoktinis. Arba priešingai, puikiai sutuoktinio pareigas atliekantis vyras gali visiškai nesidomėti savo dukra.

Tačiau viena yra tikrai nenuginčijama – merginos savivertė, pasirinkimai, elgesys ir netgi mintys, susijusios su sprendimu, už ko tekėti, yra tiesiogiai susijusios su jos tėvu (arba jo nebuvimu), nes jis yra svarbiausias asmuo, reprezentuojantis jai vyriškąją giminę. Taigi už ką tėvas yra konkrečiai atsakingas, lavindamas dukterį? Kodėl mergaitei vaikystėje buvęs „geriausias tėtukas pasaulyje“ užaugus pasirodo besąs vargšu žmogeliu? Kas yra traumuotas tėvas ir kokie gali būti traumuoto tėvo tipai? Kokia esminė gyvenimo strategija ir santykis su savimi formuojasi dukterims, turinčioms tokius tėvus? Kaip jos gyvena ir kaip jos galėtų padėti sau?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)