Ir tai įmanoma. Galimybė sužavėti moterį daugiausiai priklauso nuo to, ką Kazanova vadino „nuoširdumu ir stiliumi“. Tik tai. Nors daug kas smerkia Kazanovos moralinį veidą (jis lėbavo orgijose, nenaudojo nei prezervatyvų, nei kitų apsisaugojimo priemonių, ir sykį netgi mylėjosi su savo nesantuokine dukterimi), jis buvo žavingas.

Skirtingai nei Don Žuanas ar markizas de Sadas, Kazanova nebuvo seksualinis plėšrūnas. Jis mylėjo daugumą tų moterų, ir jos mylėjo jį. Jis joms suteikdavo daugkartinius orgazmus, ir tai, kad jis galvodavo apie tai, kaip pirma patenkinti moterį, daro jį skirtingu bei kelia susižavėjimą.

Tad kaip Kazanova gebėjo sugundyti netgi vienuoles?

Pradžiai būtina atminti, kad jis nebuvo aristokratas. Nors jis ir puoselėjo tokį įvaizdį, jis tebuvo plevėsa kortuotojas ir sukčius, kovojęs dvikovose ir netgi sėdėjęs kalėjime. Taigi, nors jis buvo laikomas rafinuotu asmeniu, iš tikrųjų jam rūpėjo tik meilė bei linksmybės. Ir tie 10 principų, kuriuos naudojo Kazanova, yra palikti Jums – kad nors sykį Juos pritaikytumėte moteriai, kuria žavitės.

Giedrius Drukteinis

1. Jei norite, kad moteris pasijustų ypatinga, padarykite dėl jos ką nors ypatinga

Vakarienei su vienuole Venecijoje Kazanova išsinuomavo penkių kambarių apartamentus. Jis pasitiko ją išlipančią iš gondolos ir už rankos vedė per jaukiai apšviestą aikštę. Taigi, niekada nemurmėkite moteriai: „ką tu nori veikti šį vakarą?“. Tikras Kazanova ima reikalus į savo rankas. Jis turi planą. Jis sugalvoja kažką tokio, žinodamas, kad į tokį pasiūlymą jokia moteris neatsakys NE. Jis tam ruošiasi. Moterys labai vertina pastangas dėl jų. Kazanova tai visada suvokė.

2. Privatumas yra seksualu

Vienuolė, kurią gundė Kazanova, turėjo priežasčių nerimauti dėl savo reputacijos, ir Kazanova į tai atsižvelgė. Aplinkiniai ir tarnai jiems netrukdė, nes vakarienės patiekalai buvo patiekiami per langą. Aplink nebuvo jokių pašalinių ausų ir akių, ir niekas neblaškė jų dėmesio. Privatumas leidžia moteriai būti savimi. Todėl pasistenkite sukurti kiek įmanoma intymesnę atmosferą.

3. Leisk jai žavėtis tuo, kaip tu žaviesi ja

Kazanovos apartamentuose buvo begalės veidrodžių ir žvakių. Jis norėjo, kad jų meilė būtų „atspindėta tūkstančius kartų“ ir norėjo ja žavėtis, žvelgdamas į jos kūną iš daugelio kampų. Jis žinojo, kad gražios moterys mėgsta į save žiūrėti, ir veidrodžiai dažnai tampa jų portretais.

Veidrodžiai, žvakės ir sidabras išties daro stebuklus. Jei sukurti tokios atmosferos neįmanoma, pats tapkite veidrodžiu. Leiskite jai pamatyti savo grožio efektą ant Jūsų. Žiūrėkite į ją susižavėjęs ir su šypsena. Sakykite komplimentus, beje, labiau pabrėždamas jos savybes nei išvaizdą. Gražioms moterims dažnai sakoma, kad jos yra gražios, todėl tai joms girdėta ir atsibodę. Verčiau pasakykite gražiai moteriai, kad ji protinga, ir laimėsite jos širdį. Vienas iš galingiausių komplimento poveikių yra pasakyti tai, ko ji dar nėra girdėjusi.

4. Klausk jos nuomonės

Kazanova gundė vienuolę keletą valandų, ir daugumą to laiko jis jos klausinėjo. Ir klausėsi jos atsakymų. Kazanova nuoširdžiai domėjosi jos požiūriu.

Nes geriausiais komplimentas moteriai yra dėmesys jai. Viena iš priežasčių, kodėl moterys žavėjosi Kazanova, buvo tai, kad jis žavėjosi jomis. Tiesą sakant, jis tikėjo, kad be pokalbio, fizinis pasitenkinimas yra beprasmis ir neįdomus. Jis versdavo moteris pasijusti ne vien kūnu ar geismo objektu, bet ir žmonėmis. Juoba kad ir nėra sunku priversti moterį kalbėti apie save. Tiesiog užduokite jai “atvirų“ klausimų (tokių, į kuriuos neatsakoma tik TAIP arba NE) ir užsisčiaupkite. Tačiau reikia tai daryti nuoširdžiai. Kazanova prisiliesdavo prie jų širdžių, prieš pradėdamas liestis prie kažko kitko...

5. Skatink neleistiną

Kazanova negailėdavo pinigų ir mielai išlaidaudavo. Jis, žinoma, norėjo padaryti įspūdį, tačiau žinojo, kad padarius pirmą nuodėmę, lengviau padaryti ir antrąją. Sugundykite savo besilaikančią dietos, nerūkančią ar negeriančią damą brangiais saldainiais, retu šampanu ar ypatinga cigarete. Piktnaudžiavimas tokiais dalykais ištraukia iš tvirtovės sienos vieną plytą, kuri sugriauna tvirtovės stiprybę.

6. Pažadink jos pojūčius

Kazanova papuošdavo savo apartamentus rožėmis, nes manė, kad jos yra afrodiziakas. Valgydavo austres ir gėrė šampaną, nes žinojo, kad tai skanu. Jis klausė jos nuomonės, nes kiekviena moteris mėgsta savo balso muziką. Jis sukūrė gausos ir prabangos atmosferą, kad jos nuodėmė neatrodytų nuodėme. Priversdamas ją susilieti su malonia aplinka, jis žadino jos pojūčius. Susitelkite į visus penkis jos pojūčius (laikas juos jau ir žinoti, a?). Leiskite muziką, lieskite jos nugarą lengvai nurodydamas judėjimo kryptį, žiūrėkite į jos akis, duokite jai fleitą arba šampano taurę išgerti, nupirkite šviežią gėlę pauostyti. Galvokite apie kiekvieną pojūtį kaip variklį, kurį reikia užkurti ir sušildyti. Kai varikliai veiks, veiks ir ji pati.

7. Gardžiuokis laukimu

Kazanova visada buvo kantrus. Jis pasitenkindavo vos vienu jos bučiniu ir mėgavosi vos dviem jos žodžiais: „po vakarienės“. Kazanova visada manė, kad jei gausi malonumą greitai, tiesiog neiščiulpsi iš jo viso saldumo. Laukimas, jo nuomone, buvo net pusė viso malonumo. Nes žaidimas lovoje neturi trukti vos minutę prieš sueitį. Tai pagrindinis dalykas. Jis apima visą dieną. Nusiųskite jai žinutę, kaip laukiate susitikimo su ja, arba paskambinkite ir tai pasakykite. Kai susitinkate, paimkite ją už rankų ir pabučiuokite. Svarbiausia: niekur neskubėkite, nes nėra pasaulyje jokios kitos vietos, kur Jūs turite būti – tik čia, tik dabar, tik kartu.

8. Būk žaismingas

Maistas ir gėrimai, Kazanovos nuomone, buvo seskualiai įkvėpiantys daiktais. Kartais jam buvo malonu vien matyti, kaip moterys deda vaisius į burną. Pats kartu su moterimis gamindavo salotas. Kazanova suvokė – seksas nėra rimtas dalykas, tai suaugusiųjų žaidimų aikštelė. O visi žaidimai prieš tai yra tik apšilimas. Todėl nieko baisaus būnant su ja valgyti pirštais ir išdykauti. Padarykite ką nors provokuojančio: maitinkite vienas kitą, sukurkite vienas kitam sumuštinį... Vakaras turi būti linksmas.

9. Būk spontaniškas

Kazanova buvo oportunistas. Jis važinėjo po įvairias šalis, dirbo įvairiausius darbus (pabuvojo netgi kunigu ir suteneriu). Jis buvo akimirkos žmogus. Todėl, jei Jūsų vakaras nevyksta pagal planą, meskite planą. Pakluskite likimui ir eikite ten, kur jis veda. Pasitikėjimas savimi savaime yra įkvėpianti ir viliojanti savybė.

10. Nustebink ją dovanėle

Po romantiškos vakarienės su vienuole, Kazanova jai padovanojo gražią naktinę kepuraitę. Moterys myli netikėtas dovanėles. Padarykite tokią dovanėlę asmenišku dalyku: geriau mažesniu, nei didesniu. Geriau juokingu, nei rimtu – kažkuo, ką tik ji galėtų įvertinti. Svarbiausia, jos įteikimo momentas – po visų renginių ir vakarienės, kai jai beliks tik išreikšti savo dėkingumą...

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)