OŽIARAGIS MĖGSTA PLANUOTI

Ožiaragio vyrus įtakoja Saturnas – sąžiningumo ir lėtų apsisukimų planeta. Ožiaragis dažnai būna liesas, raumeningas ir apdovanotas pagarbos verto dydžio peniu. Tiksliausias Ožiaragio meilužio apibūdinimas būtų toks: iš prigimties labai seksualus, bet atsargus, rezervuotas. Kiek galėdamas jis stengiasi atriboti savo seksualinį gyvenimą nuo karjeros, ypač jaunystėje, neskuba sukurti oficialios šeimos.

Ožiaragis – realistas. Jis visada randa kelią į tikslą. Santykiuose su moterimis lydi sėkmė, bet tai nereiškia, kad jis „kolekcionierius“. Būdamas temperamentingas, jis sugeba įsijausti į erotinius moters išgyvenimus. Seksą jis pripažįsta tik paremtą jausmais. Tai moterys labai vertina.

Tam tikras keblumas bendraujant su Ožiaragiu: jūs negalite suprasti, kokia jūsų vieta šio vyro gyvenime. Ožiaragis turi polinkį daug ką nutylėti, taip pat ir savo jausmus partnerei. Ožiaragis turi polinkį sudalinti savo gyvenimą lyg ir atskirais poskyriais ir laikinai uždaryti iš jų tą, kuris jam atrodo neesminis, kai atsiranda neatidėliotinos svarbos reikalų. Taigi ir jo seksualinis aktyvumas gali būti nepastovus. Tačiau paprastai Ožiaragis yra labai pajėgus ir geras meilužis, mėgsta eksperimentuoti.

Saturnas dar vadinamas brandos planeta, tad Ožiaragio vyrai, panašiai kaip geras vynas, bėgant metams vis gerėja.

VANDENIS VISIŠKAI LAISVAS

Šio ženklo vyrus įtakoja Uranas – genijų, ekscentrikų ir kitokių nekonformistų planeta. Vandeniai dažniausiai būna patrauklūs fiziškai, jiems būdingas geras kūno sudėjimas. Be to, Vandeniai įgudę menkiausiomis priemonėmis pasiekti geriausių rezultatų, nes atrodo, bus likę už durų, kai dalijo didelius penius.

Vandenio vyras paklūsta natūraliam pusiausvyros bei kompetencijos dėsniui. Jis linkęs į eksperimentus, būna aistringas, smarkus ir romantiškas, tačiau tuo pačiu metu – ir visiškai laisvas. Vandenio elgesį sunku nuspėti. Jeigu partnerė ima perdėtai savimi pernelyg pasitiki, Vandeniui tas nelabai patinka – dominuoti nori jis, todėl gali ją palikti. Nepaisant to, visos moterys, kurias Vandenis mylėjo ir paliko, prisimena jį tik gerai.

Vandenio mylima moteris gali sulaukti iš jo keisčiausių dalykų – su juo niekada nenuobodu.

Vandeniams būdingi potvynių ir atoslūgių periodai. Kai Uranas aktyvus, Vandeniai būna labai seksualiai nusiteikę, kai Uranas pasyvus, toks tampa ir Vandenis – netgi kelias savaites gali nenorėti mylėtis.

Paklusdamas keistiems, neįprastiems savo asmenybės ir libido potraukiams, Vandenis kiekvienu konkrečiu metu gali norėti netradicinio sekso.

ŽUVYS – ROMANTIŠKAS MEILUŽIS

Šio Zodiako ženklo vyrus valdo Neptūnas – poezijos, muzikos, meno planeta, verčianti ilgėtis to, kas nepasiekiama.

Fiziniu požiūriu Žuvų ženklo vyrai linkę į apkūnumą, tačiau tai visai nekenkia jų seksualiai išvaizdai. Jų penis tarsi gyvena visiškai savarankišką, nuo šeimininko nepriklausomą gyvenimą ir turi įnoringą charakterį.

Turbūt mažai atsirastų dalykų, kurių nesiryžtų padaryti Žuvų ženklo vyras – tiek seksualiniame, tiek kasdieniniame gyvenime. Ir vien tam, kad patirtų malonumą. Jis romantiškas, emocionalus, impulsyvus, aistringas ir stipriai reaguoja į seksualinį skatinimą. Jo svajonė – absoliučiai susilieti su mylimąja.

Geriausiai Žuvims patinka tokios pozos, kurios leidžia labiausiai suartėti, susipinti.

Toks vyras dažniausiai būna ištikimas ir geras meilužis, tačiau pasižymėdamas dideliu emociniu jautrumu, jaučiasi neužtikrintas, nesaugus, negarantuotas dėl savo meilės santykių ateities ir todėl reikalauja ypatingai didelio dėmesingumo, prisirišimo, patikinimo bei nuraminimo.

Tai kūrybingas vyras, labai jautrus įvairiems įspūdžiams, kupinas fantazijų ir sumanymų, kurie peržengia visas ribas, užkariauja jo turtingą vaizduotę, įsiveržia į meilės reikalus.

AVINAS – AMŽINAS KAREIVĖLIS

Šio ženklo vyrai yra valdomi Marso – vyriškos karo dievo planetos. Dažniausiai jie pasižymi raumeningais, masyviais kovotojų kūnais. Apginkluoti jie, tiesa, viena kareivėlio ietimi – peniu, tačiau jos valdymo meistriškumu dažnai prilygsta mažiausiai generolui-leitenantui. Kitaip tariant, Avinas – puikus fechtuotojas.

Avinas paprastai būna aktyvus, patrauklus, jis yra nuoširdus, neveidmainiauja, prie visko eina tiesiai ir atvirai. Nenuostabu, kad taip elgiasi ir meilėje. Siekdamas savo tikslų, skuba. Sulėtinimo taktika, tegul ir velniškai maloni, Aviną gali erzinti. Meilės žaidimas prieš lytinį aktą jam tėra tik ilgas ir nuobodus užsiėmimas, taip sakant, demilitarizacijos zonoje. Tokiais atvejais jis dažniausiai lenda į apkasus, kol sulaukia tikrojo mūšio.

Su moterimis Avinas elgiasi globėjiškai. Kai būna geros kovinės formos, jis visa širdimi atsiduoda išradingiems manevrams, kurie atmintyje lieka ilgam kaip tikri karo žygiai.

Nors Avinas niekada to neprisipažins, jis gali būti linkęs į protarpinę impotenciją, kurią, kaip taisyklė, nulemia nesėkmės darbe. Tokiais atvejais jis visiškai nepagrįstai gali kaltinti partnerę.

Avinui nepatinka agresyvios moterys, tačiau nedidelis pasipriešinimas ir aštrumas – tik į naudą. Juk Avinas taip mėgsta užkariauti…

JAUČIO MEILĖ ATEINA PER SKRANDĮ

Jaučius valdo Venera – malonumų ir meilės planeta. Jaučio vyras malonios išvaizdos, gražiai sudėtas, turi stiprų sprandą ir tvirtą penį. Buliaus simbolis taikliai apibūdina šio vyro fizinę jėgą. Tačiau jausmų srityje Jautis nėra toks stiprus.

Jautis labai geidulingas. Visas jo kūnas – tarsi viena erogeninė zona. Jis iki paskutinio lašo išsunkia visą geidulio malonumą, kurį galima išgauti tiek įžanginėmis glamonėmis, tiek mylėjimosi metu, tiek po jo. Jis mėgsta liesti, nes iš prigimties yra švelnus, prieraišus, kantrus. Dažnai jis pradeda vėžlio tempais, bet baigia tikru bulišku puolimu.

Jautis retai pasiduoda jausmų protrūkiams, bet sykį išprovokuotas ar sujaudintas reaguoja audringai. Seksualinėje srityje šitoks temperamentas Jaučio partnerei užtikrina ištisas valandas intensyvėjančio malonumo, kol pasiekiamas orgazmas. Jam vienodai tinka moteris, kuri mėgsta daugkartinius orgazmus, ir moteris, kuri sugeba prisitaikyti prie lėto ir nerangaus, palaipsninio užsivedimo.

Seksualinė Jaučio energija pastovi ir beveik nepriklauso nuo visų kitų gyvenimiškųjų aplinkybių. Nepaisant to, jis stengiasi susirasti ir įtvirtinti savo mėgstamiausius seksualinius šablonus, anksti prie jų pripranta, ir šia prasme jam nėra tas pats, kada, kur ir kokiu būdu mylėtis.

Pastovumo faktorius neretai taip pat padeda jam būti ištikimu meilužiu.

Jaučio slapta romantiška silpnybė – apetitas. Gausus ir skanus valgis stiprina jo meilę.

DVYNIAI – INTELEKTUALAI

Dvynių paženklinti vyrai pavaldūs Merkurijui, kuris suteikia jiems stiprų intelektualinį pokrypį.

Fiziškai jie atrodo gražiai – aukšti, ilgomis galūnėmis. Tai pasakytina ir apie jų dar vieną „galūnę“.

Dvynių vyriškis – bendravimo meistras. Jis nepripažįsta sekso, atliekamo tylomis, nuolat erotiškai kalbina partnerę. Niūri įtampa turint vyrą Dvynius negresia. Toks žmogus išsaugo savo linksmą būdą bei nusiteikimą visose gyvenimo situacijose, taip pat seksualinėse, mėgsta eksperimentuoti. Kadangi domisi pornofilmais, taigi eksperimentai gali būti patys įvairiausi.

Tai vyras, skirtas moteriai, kuri mano, jog turi viską ir viską gali. Meilės nuotykis – atsidūrus kokioj palapinėj ar malūnsparnyje, arba pasikabinus ant sietyno ar dar bala žino kur – Dvynius visada traukia, tad moteriai tenka būti nuolat pasirengusiai viskam ir visur. Dvyniams patinka, kai bando suintriguoti.

Dvynių vyras galėtų būti šiek tiek mazochistas, o kartais netgi biseksualus, linkęs į abi lytis. Jam būdinga aukšta nervinė įtampa, ir jeigu jis bent kiek nerviškai pervargsta ar persitempia, meilužio pareigos sekasi ne itin puikiai. Dvynius atstumia oficialumas, perdėtos ceremonijos. Jis atatupstas traukiasi tolyn nuo bet kokių rimtų įsipareigojimų. Moteris, kurios jis ieško, trokšta, privalo turėti ne tik žavų veidelį, ji turėtų būti protinga – mat Dvyniai labai mėgsta pakalbėti rimtomis temomis.

VĖŽYS MOTERYJE IEŠKO MOTINOS

Šio ženklo vyrai valdomi Mėnulio. Vėžio vyrai linkę į apkūnumą, jo penis taip pat drūtas – diametras paprastai daro didesnį įspūdį nei ilgis.

Vėžys yra motiniškas ženklas, bet nesupraskime to klaidingai. Jis yra vyriškas, tačiau moteryse ieško motiniškos globos. Jis mėgsta būti lepinamas.

Vėžį labai jaudina didelės, prašmatnios krūtys, ilgi plaukai, apvalūs klubai.

Vėžys yra nuotaikos žmogus, emocionalus ir pasirenka tokią moterį, kurią iš tiesų myli. Taip yra todėl, kad Vėžiui labai svarbu jaustis saugiam. Tad į atsitiktinius ryšius Vėžiai leidžiasi labai retai.

Impotencija Vėžiui gresia, jeigu įžeidžiami jo jausmai, jeigu jis jaučiasi nesuprastas ar nepakankamai įvertintas.

Vėžiui net į galvą nešauna mintis pasimylėti, jeigu moteris pati nesiima iniciatyvos (taip vėl pasireiškia motiniškumo poreikis). Jam būdinga labiau pasyvi nei aktyvi pozicija. Taigi ir moterį jis pasirenka stiprią, iniciatyvią.

Dar vienas įdomus Vėžio bruožas – jis niekada neatsisako masturbacijos – abipusės arba solo.

LIŪTAS – NE DŽIUNGLIŲ, O MIEGAMOJO

KARALIUS

Tai Saulės globotiniai. Šis šviesulys Liūtams suteikia patrauklumo, kilnumo ir šiaip malonaus eksoansyvumo. Liūtas vyras dažniausiai būna plačiapetis, siaurų klubų ir apdovanotas tikrai nemažu „daiktu“.

Taigi Liūtas yra tikras liūtas, tik ne džiunglių, o miegamojo karalius, ir kiekvienai moteriai jis palieka gilų įspūdį. Tai jis puikiai supranta, todėl kartais išpuiksta. Liūtas vyras labai gerai suvokia savo gražaus kūno ir didelio penio reikšmę, todėl turi pakankamai savimonės ir egoizmo.

Liūtas yra spalvingas, puošnus, labai teatrališkas ženklas, todėl ir į miegamąjį įneša daug dramaturgijos, kurios utektų, kad būtų galima susukti S raide pažymėtą filmą. Pagrindinis vaidmuo, aišku, atitektų jam pačiam.

Liūtas mėgsta eleganciją, blizgesį ir prabangą visur ir visados, tad jį atstumia net ir šiek tiek apleista, netvarkinga aplinka. Dėmesio – Liūtas ypatingą dėmesį skiria patalynės švarai.

Liūtas mėgsta ilgas įžangines glamones, ilgus bučinius, ir jeigu tai daroma dievinant ir garbinant, – jam tai labai patinka.

MERGELĖ – PONAS ŠALTAKRAUJIS ŠVARUOLIS

Mergelę, kaip ir Dvynius, valdo Merkurijus. Mergelės ženklo vyrai paprastai būna liekni, apdovanoti nuosaikaus dydžio peniu.

Mergelė vyras – tai ponas Švaruolis ir ponas Šaltakraujis. Jis visad santūrus, nemėgsta demonstruoti savo jausmų – ypač viešumoje, vengia į save atkreipti dėmesį. Į akis krinta tai, kad pasimylėjęs tuoj puola į vonios kambarį. Tokia jau jo prigimtis ir čia nereikia ieškoti asmeninės kaltės.

Galima būtų pamanyti, kad ir jo seksualiniai stimulai bei potraukiai nėra itin ryškūs, bet ne – jis sugeba būti dar ir ponu Viltimi, kuri nenuvilia.

Iš esmės – tai seksualus vyras, jam būdingos nežabotos seksualinės fantazijos drauge su meiluže. Tos fantazijos, kurios pasirodo patrauklios jiems abiem, įgyvendina čia ir dabar, nors ir labai mėgsta iš anksto planuoti seksą, tačiau šiai taisyklei kartais netikėtai ima ir nusižengia.

Mergelės paprastai mėgsta mylėtis ne kur kitur, o miegamajame, nesirenka neįprastų vietų ne dėl fantazijos stokos, o todėl, kad nemėgsta būti užkluptas.

Mergelių seksualinė energija palyginti stipri ir pastovi, ir nors jis nėra atviros erotikos mėgėjas, jį lengvai galima sujaudinti vaizdais.

Tačiau šio vyro prigimtyje yra tai, kas retkarčiais verčia jį bėgti ir vengti fizinio kontakto. Dėl tokio bruožo moteris gali jaustis nepatogiai.

SVARSTYKLĖS MĖGSTA SEKSUALINIUS

NUKRYPIMUS

Tai Veneros valdomi vyrai, todėl būna gražūs, mieli, labai proporcingo kūno sudėjimo ir apdovanoti nuostabiu peniu.

Svarstyklių vyras – amžinas romantikas. Jis sugeba sukurti rafinuotą elegancijos atmosferą visur, kur tik patenka. Tai pasakytina ir apie seksą. Veneros planeta su visu jos gundančiu žavesiu, prašmatniu geidulingumu ir nesibaigiančiu maksimalaus malonumo ieškojimu, nuolatos veikia jį. Svarstyklių vyras pirmenybę teikia maloniai atmosferai ir geram, iki galo neišsakytam, nedemonstratyviam skoniui meilės reikaluose.

Svarstyklės turi skonį bei potraukį groteskinėms keistenybėms ir dažnai eina iki tikrai nepaprastų, nelauktų, neįprastų seksualinių nukrypimų, bet sugeba visa tai orkestruoti į savotišką „simfoniją“, paversdamas viską taktišku, žaviu, romantišku išgyvenimu. Jis gali mąstyti bjaurių, kitaip tariant, fundamentalių, keiksmažodžių terminais, bet nepritars jokiems veiksmams, įkūnijantiems tuos terminus.

Jo akyse praras žavesį moteris, kuri rėžia akį, yra per daug triukšminga, šiurkšti, įsakmi ar pernelyg valdinga.

Ruošiantis mylėtis jis mėgsta įvairius stimuliuojančius, jaudinančius niuansus, ir niekad iškart negrius ant sofos, tegu ir audinių kailiniais išklotos.

Tiek jaunas, tiek pagyvenęs Svarstyklių vyras jautriai reaguoja į klasikinius romantiškus niuansus: žvakių šviesą, subtilią muziką ir moteris jaudinančiu juodu naktiniu rūbu.

SKORPIONAS IŠNAUDOJA VISAS

PASITAIKIUSIAS GALIMYBES

Skorpioną valdo Plutonas, tad seksualinė Skorpiono vyro paslaptis ir mistinis, mįslingas žavesys yra jo nuolatos kaitriai ruseną troškimai, tik ir laukią, kad kas įpūstų liepsną. Iš visų Zodiako ženklų Skorpionas labiausiai moka visur įžvelgti seksualinius simbolius bei prasmes.

Apie Skorpionus svajoja nimfomanės, mat jie labai vyriškos išvaizdos ir turi didžiulius penius. Skorpionai labai ištvermingi – jie turi milžiniškas jėgų atsargas ir gali atsilaikyti „mūšyje“ ištisas valandas. Skorpionas išnaudoja visas pasitaikiusias galimybes. Seksualiniams santykiams jis atsiduoda visu kūnu – taip, kad žemė dunda.

Skorpionas, kad ir ką bedarytų, viską daro su visa dinamiška energija, ir reikia būti nepaprastai seksualia moterimi, kad galėtum jį atlaikyti. Taigi Skorpionas truputį per daug smarkus meilės reikaluose. Didžiausias minusas – jis tingi preliudijoms skirti laiko, gali būti pernelyg grubus. Skirdamas visą dėmesį kūniškiems malonumams, jis pamiršta apie kitą – dvasinę – meilės pusę. Dar blogiau, jei Skorpionas neišsiauklėjęs – tuomet jam bus svarbiausia tik jo paties, o ne abiejų partnerių malonumas. Taigi iš savo vyro Skorpiono laukite visko, kas blogiausia, bet tuo pačiu ir visko, kas geriausia.

ŠAULYS – POKŠTŲ MĖGĖJAS

Šio ženklo vyrus įtakoja Jupiteris – laimingo likimo, sėkmės ir palankumo planeta, ir Šaulys, reikia pasakyti, viso to turi su kaupu.

Paprastai Šaulys būna aukštas, brandos metais gali užsiauginti „autoritetingą“ pilvuką, praplikti, bet tai nesvarbu, nes jis turi nors ir nedidelį, tačiau patvarų ir paslaugų penį.

Šaulys – malonumų, žaidimų ir pokštų mėgėjas. Geraširdis ir nepaprastai malonus, žavus, sugeba mėgautis spontanišku seksu ir atsiduoti visas, kadangi seksas jam – malonumas, pokštas – nesvarbu – kada ir kur.

Jis niekad pernelyg rimtai neužsiima savo reikalais, tačiau lygiai taip pat į meilę ir seksą jis nežiūri rimtai. Ir nors Šaulys negali padaryti puikios meilužio karjeros, tačiau jis nevengia eksperimentuoti, ir moterims tai patinka. Nepaisant jo nepastovumo, Šaulys gali būti karštas ir aistringas, sugeba staiga ir jautriai atsakyti į seksualinį skatinimą. Dažniausiai jis būna nekantrus ir nemėgsta pernelyg ilgų preliudijų.

Šaulys – kilniaširdis, mylėdamas jis atiduoda visą save. Netgi turėdamas dvi moteris, jis sugeba elgtis taip, kad nei vienos neįskaudintų.

Į akis krinta tai, kad Šaulys labai mėgsta mylėtis prieš kelionę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)