Vasario 14 – kovo 20 d. Valentino diena žada būti itin tinkama šiai įsimylėjėlių šventei. Sekanti savaitė gali kurstyti nepriklausomybės, laisvės ir naujovių norą. Vasario gale jausmai gali apvirsti aukštyn kojomis – į itin jausmingus ir gilius. Meilė gali tapti labai idealistinė, norėsis apie ją įsivaizduoti, kurti įvairius vaizdinius apie tai ar tiesiog svajoti apie mylimąjį. Jausmingumo stiprumas ir gylis – milžiniškas. Net jei esate iš tų, kurie nemėgsta rodyti ar net jausti jausmų – šis periodas gali tai suteikti. Idealus laikas romantikai, meilės skleidimui, prisipažinimui meilei, laiškams. Tai periodas giliai ir dvasinei meilei.

Kovo 22 – balandžio 14 d. Aktyvios ir aistringos meilės laikotarpis. Jausmai gali staigiai sukilti, bet staigiai ir nurimti. Šio periodo esmė – lūkesčiai. Galite norėti itin greito partnerio atsako į jūsų meilę, tačiau jis vargu ar taip gali. Nenusivilkite, tiesiog daugiau kantrybės. Norėsite aiškiai rodyti savo jausmus ir meilę – taip ir darykite. Palanku su antra puse užsiimti įvairia aktyvia veikla.

Balandžio 15 – gegužės 8 d. Ryškus periodas, kai reikės mokėti valdyti situacijas. Iš vienos pusės gali būti jausmas, jog jūsų jausminis pasaulis itin stiprus, stabilus. Meilėje jausitės saugūs, tvirti. Gerai seksis matyti meilės išraišką veiksmuose. Kita vertus – aplinkoje tarsi vyraus situacijos, kai atrodo tuoj viskas sprogs, lauks didelės permainos. Gali jaustis įvairios pagundos, baimės. Stenkitės išlaikyti savo stabilumą.

Gegužės 9 – birželio 2 d. Gali norėtis linksmybių, vakarėlių, laisvės ir nepriklausomybės. Gerai seksis ne tik linksmintis, bet ir išlaikyti santykių strategiją. Galbūt turėsite susikūrę naujus planus, idėjas ir jų siekti gali būti gana paprasta. Gegužės gale gali kilti sunkumų komunikuojant dėl to, jog atrodo viską žinote tik jūs geriausiai. Net meilės reikalai gali būti įsprausti į analizavimo ir logikos rėmus. Tai paviršutiniškos meilės periodas.

Birželio 3–26 d. Šeimos ir namų svarba. Šiuo periodu gali kilti noras sukti bendrą lizdelį, kartu gyventi, rūpintis buities reikalais ar tiesiog daugiau laiko pralesti kartu namuose. Gali kilti gana gerų naujovių šiuo klausimu. Tik vienas minusas – periodas reikalaus nepaviršutiniško požiūrio. Savo meilės reikalus reikės narplioti intensyviai ir giliai, jei norite gerų rezultatų.

Birželio 27 – liepos 21 d. Gana įvairiapusiškas periodas, kai jausite ir meilės tematikos užspaudimą, ir didelius užmojus. Norėsis meilės sau, dėl savęs, trokšite jaustis mylimu. Lauksite iš partnerio, kad jis rodytų jums meilę, girtų. Geras laikas aktyvioms pramogoms kartu, romantikai, kurioje vyrautų prabanga, pramogos, žaidimai, vakarėliai. Viduje kunkuliuos didelė ir galinga aistra ir ją norėsite panaudoti. Aplinkoje gali susidaryti situacijos, kai jūsų aistrą bandys spausti, neleisti skleistis. Toks spaudimas tik dar labiau padidins užmojus, kai norėsis meilės daug.

Liepos 22 – rugpjūčio 15 d. Gana ramus ir santūrus laikotarpis. Meilės reikalai gali būti nustumti į šoną. Norėsis daugiau pastebėti iš šalies ir suvokti santykių klaidas. Įvertinimas, kaip juos galima pagerinti. Norėsis analizuoti, dėlioti faktus logiškai, be jausmų. Šiuo periodu romantikos ir aistros mažai.

Rugpjūčio 16 – rugsėjo 10 d. Puikus ir jausmingas periodas. Gerai pavyks suprasti partnerį, rasti tarpusavio konflikto išsprendimą, eiti į kompromisus. Tai laikas, skirtas jums abiem įvairioms veikloms, kuriose galėsite tiesiog mėgautis judviejų buvimu kartu.

Rugsėjo 11 – spalio 7 d. Permainų metas. Galima didelė koncentracija į meilės reikalus, noras rasti ir išspręsti visas santykių problemas. Gali vyrauti intensyvių ir ryškių jausmų.

Spalio 8 – lapkričio 5 d. Didelių ryškumų meilės reikaluose nebus.

Lapkričio 6 – gruodžio 31 d. Konservatyvi meilė. Tai svarbus laikotarpis, nes reikės ne tiek rodyti savo jausmus, gali jaustis santykių nebuvimas, tarsi jų mažai. Čia reikės suprasti, kokie veiksmai santykiuose suteikia daugiausiai gerų rezultatų.

Metų meilės frazė kiekvienam Zodiako ženklui

Meilė

Avinas. Gali būti geri metai meilei – skleiskite aistrą ir mažinkite savo lūkesčius.

Jautis. Palankūs metai, kai reikės išmokti meilės reikalus tvarkyti, o tai daryti seksis gerai.

Dvyniai. Šiais metais gali neišsipildyti tam tikri jūsų lūkesčiai.

Vėžys. Palankios permainos, jei mokėsite santykiuose matyti pamokas, atrasti gilią prasmę.

Liūtas. Dideli jūsų užmojai! Reiktų stengtis išlaikyti discipliną jų siekiant.

Mergelė. Kai kurių jūsų svajonių neišsipildymas, tačiau puikus metas įsivertinti klaidas.

Svarstyklės. Viskas ramu, kaip jums ir norisi. Be papildomo ir nereikalingo streso.

Skorpionas. Permainų metai. Reikia stengtis priimti naujoves ir paleisti senas santykių taisykles.

Šaulys. Atsilaikymas pagundoms ir moralės normų nusistatymas.

Ožiaragis. Kardinalus santykių permąstymas. Naujos strategijos sukūrimas.

Vandenis. Nepiktnaudžiaukite per daug laisvės ir nepriklausomybės savybėmis.

Žuvys. Metuose bus progų stipriems jausmams jausti.