Avinas

Šio ženklo žmonėms būdingas smarkumas. Tai cholerikai, kuriems būtina išlieti savo energiją. Vyrams tiks bet koks sporto inventorius, ginklai (tegu ir suvenyrų pavidalu). Moterys, gimusios po Avino ženklu, labai praktiškos. Vargu, ar jas pradžiuginsite kvepalais ar kokiais nors niekučiais. Jos vertins buitinę techniką, brangius papuošalus, kurie bus kaip investicija.

Jautis

Jaučio ženklo atstovai paprastai pasižymi puikiu skoniu, todėl apsidžiaugs bet kokiu daiktu, papildysiančiu jų garderobą, kolekciją ar papuošiantys buitį. Šiam žemiškam ženklui nedovanokite niekučių. Jis vertins tai, kas praktiška ar ilgaamžiška. Moterims patiks kvepalai, dekoratyvinės kosmetikos rinkinys ar šveicariškas laikrodis – juk Veneros globotinės vertina grožį, gerą skonį. Tiek vyrai, tiek moterys, gimę po Jaučio ženklu, mėgsta skaniai pavalgyti. Taigi neapsiriksite įteikę skanią valgomą dovaną.

Dvyniai

Rinkdami dovaną, nepamirškite jų dvilypės natūros. Net jei jums atrodo, kad šis žmogus neturi jokių ekstravagantiškų norų ir svajonių, tikrai juos pamaloninsite, įteikę tai, kas iš pirmo žvilgsnio neturėtų sudominti. Visai tikėtina, kad solidus ir net nuobodus firmos bosas laisvalaikiu kolekcionuoja vabzdžius. Savo antrąją pusę pažįstate kaip niekas kitas, todėl atsižvelkite į jo ar jos pomėgius. Taip pat Dvyniai apsidžiaugs gavę kūno priežiūrai skirtų kosmetikos priemonių, ypač tokių, kurios yra neįprastos, pavyzdžiui Negyvosios jūros purvas ar aliejiniai arabiški kvepalai.

Vėžys

Nepamirškite, kad šie žmonės labai prisirišę prie namų, todėl daugiausiai džiaugsmo suteiks viskas, kas gali papuošti būstą ar palengvinti buitį. Taigi tiks suvenyrai, kambarinės gėlės ir buities darbus palengvinanti technika. Vėžio ženklo atstovai labai domisi įvairiausiomis namų aplinkos kūrimo teorijomis, todėl jiems patiks interjero albumai ir knygos apie feng shui. Vyrui Vėžiui galite įteikti instrumentų rinkinį, stalinį laikrodį ar knygą, o moteriai – dailų šviestuvą, dekoratyvinį pano ar siuvinėjimui skirtą rinkinį.

Liūtas

Liūtai labiau nei bet kas mėgsta prabangą ir komfortą. Rinkdami jiems dovaną, apie tai ir galvokite. Todėl geriau pirkite brangų, žinomos firmos, bet smulkų daikčiuką, nei kokį stambų masinės prekybos gaminį. Liksite nesuprasti, jei dovana bus be širdies šilumos. Labai artimiems žmonėms puikiai tinka brangūs daiktai. Moteriai – žiedas su brangakmeniu, vyrui – rankogalių sąsagos su inicialais.

Mergelė

Mergelės praktiškos, todėl šio ženklo žmonėms galima dovanoti viską, kuo galima naudotis. Svarbiausia, kad dovanojamas daiktas būtų apgalvotas ir suderintas su pageidavimais. Jau tapo įprasta pasiklausti, ko norima. Šiuo atveju darykite tai drąsiai, Mergelė tikrai atsakys ir net atsižvelgs į jūsų finansines galimybes. Šio ženklo žmonės mėgsta paveikslus, interjero puošmenas ir visokius smulkius naudingus daikčiukus, kuriuos galima pritaikyti namuose.

Svarstyklės

Svarstyklės vertina grožį, rafinuotas puošmenas ir namų jaukumą. Todėl šio ženklo atstovams, tiek vyrams, tiek moterims tik įvairios vazelės, statulėlės, taurės, kambarinės gėlės, mieli paveikslėliai, pagalvėlės. Neapsiriksite padovanoję jaukų chalatą ir šiltas šlepetes, ypač dabar, kai žiema dar tik įsismarkavo. Svarstyklės nudžiugs dovanų gavę rankšluosčių rinkinį, žvakidę, sausaininę ar saldaininę ir netgi karpytą atviruką. Kaina visiškai nesvarbu. Svarbu, kad parodytumėte dėmesį.

Skorpionas

Skorpionas yra pilnas paslapčių, todėl vertins viskas, kas egzotiška – tiesiog pagalvokite, kas jį galėtų pradžiuginti. Tiks suvenyrinės kortos, įvairiausi smilkalai, namų kvapai, egzotiški kūno aliejai. Galite dovanoti ir kokį nors gyvūną, pavyzdžiui, vėžlį, gyvatę, tačiau prieš taip pasielgdami, atsiklauskite savo antrosios pusės. Apskritai, prieš dovanojant gyvūną, visada reikia atsiklausti – net ir savo artimo žmogaus, net jei ir esate įsitikinę, kad jam dovana patiks.

Nors Skorpionas yra aistringas ženklas, tačiau verčiau jam nedovanokite nei seksualių apatinių, nei sekso žaisliukų, nei kitokių dalykų, kurie savyje turi kokią nors užuominą. Tokiu tiesmukumu Skorpionas tikrai neapsidžiaugs.

Šaulys

Šie žmonės žvelgia į priekį ir labai mėgsta keliauti. Todėl nesunku nuspėti, kas juos nudžiugintų labiausiai. Šauliui labiau tinka pažintinės ekskursijos po Europos sostines. Nors šiuo metu keliauti negalima, tačiau virtuali kelionė įmanoma filmų, virtualių parodų, albumų pavidalu. Šio ženklo atstovai dievina netikėtumus. Pasirūpinkite, kad dovana stebintų. Abonementas grožio procedūroms, bilietas į koncertą, kompaktinė plokštelė su mėgstama muzika – visa tai patiks Šauliui.

Ožiaragis

Ožiaragiams patinka staigmenos, netikėtumai. Jie vertins bet ką, kas atitiks du kriterijus: daiktas bus ilgaamžis ir aukštos kokybės. Tiks jo skonį atitinkantis papuošalas, profesionalus fotoaparatas, šveicariškas laikrodis, porceliano indai ir sidabro įrankiai, retesnės knygos, kokybiški rašikliai. Moterys vertins prabangius kvepalus ir kosmetiką.

Vandenis

Vandenis apsidžiaugs dovana, susijusia su jo pomėgiais. Šio ženklo žmonėms parinkti dovaną nesudėtinga, tereikia žinoti jų pomėgius. O jei nežinote, dovanokite tai, kas galėtų tapti pirmuoju kolekcijos egzemplioriumi – porceliano figūrėlę ar retesnę monetą.

Žuvys

Žuvims svarbiausia, kad dovana būtų padovanota iš visos širdies. Ir visiškai nesvarbu, kas tai. Jei nežinote, ką padovanoti, dovanokite savo laiką: paruoškite romantišką vakarienę, padarykite atpalaiduojantį masažą. Dėmesys Žuvims yra svarbiausia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (48)