Dvylika pirmųjų parų, skaičiuojant nuo astrologinio gimtadienio, yra ypač ženklios. Jose tarsi veidrodyje atsispindi ateinančių individualių metų įvykiai. Viena diena atitinka vieną mėnesį. Pirmoji – pirmąjį mėnesį po gimtadienio, antroji – antrąjį ir t.t. Jei gimtadienis – spalio 20-tą, vadinasi, spalio 20-toji atitiks įvykius nuo spalio 20 iki lapkričio 20-osios, spalio 21-oji – nuo lapkričio 20-tosios iki gruodžio 20-tosios ir t.t. Pastebėta, kad pozityvios reakcijos, šviesios mintys per tas 12-ka dienų, gali pakreipti geresne linkme ir būsimus metų įvykius.

1 diena. Pasipuoškite naujais drabužiais, pasidarykite naują šukuoseną, atrodykite nepriekaištingai, kad išgirstumėt kuo daugiau komplimentų. Jie pasufleruos, kaip kitąmet jus priims aplinka. Apmąstykite, koks įvaizdis ir stilius tinkamesnis dabartiniam gyvenimo būdui, kokios spalvos intuityviai traukia. Bent valandą pabūkite vienatvės ramybėje it atsakykite mintyse į klausimus: „kas aš su?“, „kuo skiriuosi nuo kitų?“, „kas man šiemet svarbiausia“.

2 diena. Stebėkite, ar daugiau išleidžiate ar gaunate dovanų. Tai padės perprasti būsimų metų finansinę padėtį. Susimąstykite, iš kokių lėšų gyvensite, suplanuokite asmeninį biudžetą. Tądien darykite tik tai, kas patinka, venkite antipatiškų žmonių. Būtinai susitikite su mama. Klausykitės malonios muzikos, saikingai skanaukite tik mėgiamą maistą – tai padės teisingai maitintis visus metus.

3 diena. Kuo daugiau skaitykite, rinkite reikalingas žinias, bendraukite telefonu, internetu, SMS žinutėmis. Šios dienos pažintys ir susitikimai – reikšmingi. Pasvarstykite, kokioje srityje norėtumėt pasitobulinti: gal kalbų, gal vairavimo? Šią dieną atsiradęs užsidegimas kažko išmokti – lyg kelrodė žvaigždė nukreips tinkamų mokslų linkme. Pasistenkite nesusipykti su broliais, seserimis, kaimynais: šios dienos ginčai gali trukti ištisus metus.

Asociatyvi nuotr.

4 diena. Pasilikite namuose arba nuvykite į naują vietą, kur ketinate persikraustyti. Paklauskite mintyse savęs : „ar man jauku ir saugu namuose?“, „kur norėčiau gyventi?“, „ar sutariu su tėvais? “. Intuityvūs atsakymai padės įspėti ateinančių metų būsto permainas ar, atvirkščiai, sėslumą. Užsibrėžkite, kuo praturtinsite ir kaip pagerinsite šeimos gyvenimą. Tinka bendrauti tik su šeimos nariais, tėvais, prisiminti praeitį, aplankyti artimųjų kapus.

5 diena. Tai – pramogų, linksmybių ir optimizmo diena. Kai kurie astrologai pataria triukšmingai švęsti gimtadienį kaip tik Saulės valdomą dieną. Praleiskite ją su mylimaisiais, vaikais, pasinerkite į kūrybą, sportuokite, apsilankykite teatre, koncerte ir svečiuose, prisijunkite prie smagios kompanijos. Netinka daug dirbti ir liūdėti – per tai pražiopsotumėt meilės siunčiamus ženklus. Tądien gimsta kūrybiniai sumanymai, aptariamos atostogos.

6 diena. Tvarkykitės, švarinkitės, sudarinėkite metinę darbotvarkę ir kurkite buities strategiją. Šią, triūso dieną, užsiimkite tik konkrečia veikla, racionaliau pertvarkykite darbo vietą, suplanuokite remontus, pasirūpinkite pagalbininkais, plušėkite sode, užsiimkite rankdarbiais. Tinka tikrintis sveikatą, aiškintis įtartinų negalavimų priežastis. Tos dienos prasta savijauta įspėja dėl būsimų negalių. Priimkite kritiką – ji tik į naudą.

7 diena. Būkite viešumoje, dalyvaukite įvairiuose renginiuose. Pasistenkite su niekuo nesipykti. Įsižiūrėkite į žmones, kurie siūlo bendradarbiauti ir į tuos, kurie užsipuolė tarsi be jokios priežasties. Jie – šiųmetiniai bendrininkai ir priešai. Įsigilinkite į santuokinių problemas, susitarkite dėl bendrų planų, aiškinkitės, kas kenkia jūsų poros darnai. Tądien galima nujausti skyrybų grėsmę ar būsimas vedybas.

Asociatyvi nuotr.

8 diena. Pasitelkite įžvalgą, kad suvoktumėt, su kokiomis netektimis šiemet susidursite. Apsidairykite, kas trukdo jums siekti tikslų ir būti savimi. Tądien tinka, pradėti kovą su ydomis, nutraukti ryšius su žmonėmis, kurie nuodijo gyvenimą ar pavergė valią. Tai – maginių apsauginių ritualų ir dvasinių praktikų diena. Deginkite žvakes, šventinkite būstą, nueikite į pirtį, išsimaudykite, nepriimkite dovanų iš pašalinių

9 diena. Gerai, jei bendrausite su užsienio svečiais, surengsite iškylą į gamtą. Klausydami paukščių giesmių, ganydami debesis, stenkitės bent pusdieniui atitrūkti nuo žemiškų, materialių problemų. Tai – kilnių siekių diena, kai tampa akivaizdūs gėrio ir blogio skirtumai. Nemeluokite nei sau, nei kitiems, nuoširdžiai pamąstykite: „kuo aš tikiu?“, „ar mano įsitikinimai neriboja kitų laisvių?“. Tądien numatomi užsienio ryšiai, suplanuojamos tolimos kelionės, visuomeninė veikla.

10 diena. Pagal šefų elgesį prognozuojamos karjeros perspektyvos. Konfliktiškose situacijose su valdžia būtina iškart rasti kompromisą, nepaliekant įtampos ir neaiškumų – tos dienos pozityvūs sprendimai nuves į profesinę sėkmę. Svarbu neužrūstinti darbdavių ir maitintojų. Suformuluokite pagrindinius tikslus: ko ir kaip sieksite.

11 diena. Susitikite su draugais, įsigilinkite į jų problemas. Atkreipkit dėmesį į žmones, kurie tądien jums patarė, pagelbėjo. Reiškia, jiems lemta visus metus teikti jums bičiulišką paramą. Negalima būti vienam. Kuo daugiau bendraukite su sava komanda, neatsiribokite nuo bendrų interesų. Tądien išryškės metus vyrausiantis kolektyvo požiūris į jus – kritiškas ar palankus.

12 diena. Pabūkite vienumoje – saugioje, intymioje erdvėje. Įsiminkite sapnus ir pranašiškus ženklus. Mistinę nuojautų ir meditacijų dieną geriau pašvęsti sielos dalykams. Nušvitusi mintis, įsimintinos eilės iš mylimo poeto tomelio, dienoraščio įrašai padės nujausti karmines metų temas. Tinka burtis ir kitaip spėti savąją Lemtį, kažką paaukoti, neimti atlygio už gerą darbą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)