1 dieną gimę būna savarankiški, atkaklūs žmonės, kurie mąsto savitai ir gali rėžti tiesą į akis, nors ir skaudi ji būtų. Iš šalies gali atrodyti valdingi, ambicingi. Nieko nuostabaus. 1 – nedalomas skaičius. Tai magų, charizmatinių lyderių skaičius. Jie stiprūs, atkaklūs, tačiau kartais gali būti egocentriški, abejingi kitų žmonių problemoms, tingūs, melancholiški. Šio tipo žmonės mėgsta pokyčius, lengvai prisitaiko prie naujos aplinkos. Tačiau pagrindiniai jų principai, kuriais vadovaujasi gyvenime, nesikeičia. Iš šono jie gali atrodyti šalti ir neturintys tikslo, tačiau taip tik atrodo.

Meilėje pirmosios dienos žmonės jausmingi, aistringi, bet ne itin romantiški, jų nežavi sentimentalūs dalykai. Moterys stengiasi pakišti vyrą po padu, jį valdyti, o pirmosios dienos vyrai neleidžia kištis į jo reikalus, stengiasi likti nepriklausomi. Mylėdamiesi vienetukai santūrūs, viską išgyvena giliai savyje. Jie pernelyg nevertina striptizo ir erotinių apatinių. Patys dažniausiai vilki paprastus, patogius apatinius (moterys taip pat retai dėvi sintetinius ir nėriniuotus apatinius); mieliau miega apsirengę patogia pižama ar mėgstamais marškinėliais. Jie ištikimi, atsidavę partneriui. Su jais galima jaustis saugiai ir jaukiai. Jiems reikėtų retkarčiais pabūti spontaniškais ir impulsyviais.

2 dieną gimę būna itin romantiški, turtingos vaizduotės, labai diplomatiški, nemėgsta intrigų ir skandalų. Turi nedaug fizinės energijos, greitai pavargsta, tačiau intelektualinės šios žmogaus galios didžiulės. Dažnai domisi antgamtiniais reiškiniais, joga, myli gamtą, gyvūnus. Gali turėti literatūrinių ir muzikinių gabumų. Šio tipo žmonės taktiški, supratingi, rūpestingi, pedantiški. Jų bemaž neištinka pykčio priepuoliai, jie pakankamai lengvai valdo savo emocijas. Gyvenimas su jais – ramus, harmoningas.

Nors žmogus ir kūrybingas, kartais jam sunku įgyvendinti fantazijas ir planus praktiškai. Kartais būna linkę į depresiją, greit įsižeidžia.

Antrosios dienos žmones traukia ramūs, pastovūs santykiai. Šio tipo žmonės vertina pastovų nuolatinį ryšį, o ne paviršutiniškus romanus. Jiems itin svarbus tarpusavio supratimas ir pasitikėjimas.

3 Šio tipo žmonės energingi, aktyvūs. Jie gyvena šia diena, mėgsta pramogauti, rizikuoti, išgyventi stiprias emocijas. Jautriai reaguoja į kritiką, gali įsižeisti dėl smulkmenų. Tokiu atveju patys būna atšiaurūs ir kandūs. Jie atviri, gali kalbėtis su visais ir apie viską.

Trečiąją mėnesio dieną gimę paprastai itin gyvybingi. Vienu metu daro kelis darbus: ir mobiliuoju plepa, ir blynus kepa, ir serialo eigą seka. Moterys plepios, simpatiškos, vyrai – optimistai, nors šiek tiek agresyvoki. Jausmai nepastovūs, humoras aštrus, išradingas. Nuolat ieško malonumų, o problemų stengiasi nepastebėti. Dažnai renkasi menininko, estrados artisto, aktoriaus duoną.

Tačiau trečiosios dienos žmonės daug energijos ir laiko iššvaisto niekams, išsisukinėja nuo pareigų. Gali būti pernelyg ciniški, priekabūs. Mėgsta liežuvauti, išplepa svetimas paslaptis.

Meilėje jie labai išradingi: mėgsta eksperimentuoti, mylėtis įvairiausiose vietose, įvairiausiomis pozomis. Jie aistringi, gali būti įžūlūs. Lengvai ir dažnai įsimyli. Tačiau, skirtingai nei dvejetukų, jų jausmai nėra labai gilūs.

4 dieną gimę atsakingi ir protingi. Jie energingi, veržlūs, aktyviai siekia savo tikslų. Tačiau labai jau nemėgsta rizikuoti – pernelyg vertina aprūpintą, patogų gyvenimą. Atstumia viską, kas galėtų sugriauti esamą padėtį ir įneštų naujovių. Ketvertukai bijo, kad tos naujovės nebūtinai turi būti geros ir sugriauti jų ramų gyvenimą. Jie draugiški, komunikabilūs, tačiau retai užmezga gilius santykius.

Vertina ryšius tarp žmonių, bet draugų turi visai nedaug – bendrauja dažniausiai tik su senais bičiuliais – dar nuo studijų laikų. Geri organizatoriai, labai patikimi. Už gerą atsilygina geru.

Neigiami bruožai: kankina baimė dėl ateities, pjauna atsakomybės jausmas, dažna melancholija. Mano, kad tik turtas suteikia vidinę ramybę, tačiau nemoka taupyti. Per lėtai sprendžia problemas.

Paprastai įsimyli tik kartą gyvenime. Sekse nereiklūs. Ir vyrai, ir moterys ieško patikimo partnerio visais požiūriais. Jie dažniausiai švelnūs, sentimentalūs, atsidavę. Labai brangina ištikimybę. Tačiau jiems reikia patogumo, harmonijos ir vėliau, jei partneris to nesuteikia, ketvertukai tampa irzlūs, reiškia pretenzijas. Gali atsisakyti santykių ir dėl to, kad išsigąsta net ir mažiausių konfliktų.

5 dieną gimę mėgsta būti dėmesio centre. Dažniausiai jie yra draugijos sielos, nors dėl to gali įsigyti ir priešų. Jie dažniausiai stiprūs, pasitikintys savimi, ambicingi. Mėgsta cituoti kitus ir naudotis kitų patirtimi. Tai magnetiška, smalsi asmenybė. Penketukai labai energingi, mėgsta bendrauti ir puikiai pritampa prie bet kokios kompanijos. Juos atpažinsime iš išraiškingo gestikuliavimo – todėl sėkmingai susikalba net su tais, kurie šneka svetima kalba. Gajūs, greit atsigauna, jei patiria smūgius, gal todėl ir mėgsta ekstremalų sportą.

Penktosios dienos žmonių trūkumas – neribota meilė pinigams ir noras pasipelnyti iš kitų, paversti juos skolininkais. Gali turėti daug paslėpto egoizmo ir tuštybės, patyliukais niekinti kitus. Dažnai keičia draugus, darbus. Gali tapti žiaurus, nepakantus.

Gerbėjų netrūksta, bet vargas tam, kas įsimyli šį asmenį. Penktos dienos žmonės trokšta gyventi sočiai bei linksmai. Ir geriausia – iš partnerio kišenės. O jei šis tampa nenaudingas, palieka ilgai negalvojęs. Vyras gali tyčiotis iš savo išlaikytinės partnerės.

Jie sugeba užkovoti dominančio žmogaus širdį. Neretai jie savimylos, mėgsta komplimentus, kai juos garbina. Sąjunga su jais gali subyrėti todėl, kad jiems mažai rūpi kitų žmonių jausmai. Tačiau, jei juos kas nors sugeba tikrai sujaudinti, jie moka nuoširdžiai mylėti.

6 dieną gimsta idealistai, kuriems rūpi ne tik savi, bet ir svetimi reikalai. Jie praktiški, tvirtai stovi ant žemės. Jie drąsūs, dominuojantys, autoritetingi. Mėgsta žinoti viską apie visus. Nuolat ieško progų praturtėti ir dažniausiai jiems tai pavyksta. Sugeba valdytis, tačiau kartais bendraujant trūksta diplomatiškumo ir takto.

Priklauso visokioms draugijoms, klubams, grupėms. Ne iš tų, kuriuos linksmina kaimyno nelaimė. Svetingi gurmanai, jiems patinka seksualūs ir madingi drabužiai, teatralizuoti vakarėliai. Mėgsta komandinį sportą: krepšinį, futbolą ir pan.

Dažnai kitus erzina nuolatiniu noru pirmauti, moralizuoti, pabrėžti savo išskirtinumą. Imasi daug visuomeninių pareigų, nes siekia viską kontroliuoti.

Nestokoja žavesio, todėl nuolat apsuptas gerbėjų. Partnerį išsirenka, skatinamas aistros, meilės, ne iš išskaičiavimo. Jam labai svarbi šeima, santuoką visais būdais stengiasi išsaugoti. Jie viską kruopščiai planuoja – pasimatymus, bučinius, seksą. Nepamiršta svarbių datų (gimtadienių, sukakčių ir pan.), joms iš anksto ruošiasi. Jiems trūksta spontaniškumo, išradingumo. Nuolatinis planingas jų gyvenimas partnerį gali suerzinti.

7 dieną gimę paprastai būna jautrūs, linkę save analizuoti, ieškoti atsiskyrimo, vienatvės, dvasinio tobulumo. Labai punktualūs, madingai ir stilingai rengiasi. Svajotojai, mėgstantys vaikštinėti miške ir prie jūros. Turi išvystytą intuiciją, tad gali būti geri medikai, puikūs psichologai.

Septintosios dienos žmonės mėgsta žemiškus malonumus, lankytis brangiuose restoranuose. Jie patys žavūs, sugeba žavėti kitus taip, kaip traukia audringa viliojanti jūra. Neretai jie geri meno žinovai ir mėgsta pasipuikuoti savo intelektu. Nepaisant to, jie nuoširdžiai padeda kitiems, nelaukdami jokios padėkos.

Blogai yra tai, kad septynetukai nepajėgia atsikratyti nerimo, amžinai susirūpinę, įsiknisę į save ir nieko daugiau nepastebi. Slepiasi nuo realios veiklos ir tikro pasaulio, linkę į depresiją.

Meilėje turi problemų, nes labiau myli vaizduotėje negu iš tikrųjų. Greitai pavargsta nuo kito žmogaus artumo ir trokšta asmeninės erdvės (atskiro kambario, lovos). Mylimajam tai gali būti nesuprantama, tad partnerystės retai būna tvirtos…

Tačiau, jei vis dėlto meilė išbandymus išlaiko, septintosios dienos žmonės, būdami itin jautrūs, turėdami gerą intuiciją, jaučia, kas patinka partneriui. Jiems svarbu patenkinti partnerio poreikius, todėl leidžiasi į ilgas glamones. Kai mato laimingą savo partnerį, jaučiasi kaip visagaliai karaliai.

8 dieną gimsta kūrybinga, stipri, garbėtroškos kupina natūra. Trokšta ir dvasinio, ir materialinio turto, nebijo konkurencijos. Jiems gyvenimas – nuolatinė kova už egzistenciją. Mėgsta puikuotis brangiais drabužiais, modernia aparatūra ar paskutinio modelio automobiliu.

Pagrindiniai neigiamas bruožas toks: polinkis girtis turtu, ryšiais. Meluoja, papirkinėja ir manipuliuoja, versdamas kitus šokti pagal jo dūdelę. Džiaugiasi kito nesėkme, o pats, ištikus bankrotui, gali ryžtis net savižudybei.

Tačiau šios dienos žmonės yra žmonės ištvermingi, užsispyrę, atkaklūs, jų neįmanoma atitraukti nuo tikslo – jie neišmušami iš vėžių kaip kalnai. Jų nuomonė sunkiai paveikiama. Jei ko nors labai nori, būtinai pasiekia. Iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti atšiaurūs ir racionalūs, tačiau iš tiesų jie labai draugiški, jais visada galima pasitikėti.

Nors išoriškai atrodo šaltas ir neprieinamas, viduje kunkuliuoja aistrų ugnikalnis. Vyras trokšta rasti sekso partnerę, kuri tenkintų ne vien kūno poreikius, bet būtų ir protinga, veikli. Moteris ieško turtingo vyro.

Jei turite aštuntąją dieną gimusį partnerį, žinokite, jog juo visada galima pasitikėti. Tačiau jį užkovoti, priversti šį ledkalnį tirpti, reikia sugebėjimų. Jų neveikia meilikavimas ir netikri meilės įrodymai. Į erotiką jie žvelgia kaip į itin intymų dalyką. Jie nemėgsta bučiuotis viešumoje. Lovoje nemėgsta eksperimentuoti.

9 dieną gimsta intelektualios pakraipos asmenybės, kurios siekia dvasinio tobulumo. Altruistiškai sielojasi dėl žmonių nelaimių, neteisybių. Vertina laisvę, nemoka pykti, tačiau nemėgsta paklusti, ypač kvailesniems už save. Domisi tarptautiniais įvykiais, svetimomis kultūromis, tradicijomis, religijomis.

Tačiau gali būti šiurkštūs, nekantrūs, nepakenčia moralų, ima galvoti, kad visi aplinkui yra blogi, agresyvūs. Gali piktnaudžiauti savo padėtimi, kelti per didelius reikalavimus kitiems. Konservatyvūs, puritoniški.

Meilėje labai jaučia kito žmogaus sielą bei poreikius. Pulsuoja aistra ir nori aistringo partnerio yra seksualūs, bet nesugeba to išreikšti, slopina save, bijo pasirodyti „nepadorūs“. Nepaisant to, šio tipo žmonės impulsyvūs ir seksualūs. Seksas jiems būtinas kasdien kaip maistas.

Būdami tokie dvilypiai, jie sunkiai sugeba gyventi su vienu partneriu, įpuola į vienos nakties nuotykius. Mėgsta įvairiausias staigmenas ir išdaigas, bet tik su trumpalaikiais partneriais.

10 dieną gimę labai pasitiki savimi, yra gudrūs, drąsūs, nori pirmauti. Drovisi prašyti kitų pagalbos, netgi kai būna labai sunku, tačiau kitiems mielai padeda. Dešimtosios dienos žmonės sugeba gerai atrodyti ir kartu išlavinti protą. Taigi šią dieną gimusioms moterims anekdotai apie blondines netinka.

Tai darbštūs žmonės. Jeigu darbas domina, linkę dirbti iki išsekimo.

Dešimtosios dienos žmonių aktyvumą retkarčiais keičia apatija, tingulys, nepagarba sau ir kitiems. Pasireiškia fanatizmas arba plaukia pasroviui ir pasiduoda kitų įtakai.

Laimingi taptų sutikę gyvenimo džiaugsmu trykštantį partnerį, su kuriuo galėtų pasikalbėti bet kokia tema. Kol neįsitikina, kad surado savo antrąją pusę, slepia jausmus, neskuba atsiskleisti, nes labai jau bijo būti atstumti. Tai labai apsunkina bendravimą su priešinga lytimi.

11 mėnesio dieną gimę nori daryti įtaką aplinkiniams ir tai, galima pasakyti, jiems neblogai sekasi. Šios dienos žmonės pasižymi skvarbiu protu, yra atviri, ambicingi, nemėgsta „groti antru smuiku“. Moterys turi stiprią intuiciją, yra jautrios, dažnai nekontroliuoja emocijų.

Skaičius 1 – nedalomas. Kaip ir pirmą, taip ir vienuoliktą mėnesio dieną gimę žmonės yra labai savarankiški. Tačiau 1 ir 1 yra du. Tai jau Marso skaičius. Šalia aktyvumo prisideda dar ir jautrumas. Štai iš kur tos stiprios emocijos.

Vienuoliktukai gali nieko neveikti, tik skrajoti padebesiais, prarasti ryšį su tikrove, nebesugebėti susikoncentruoti darbui.

Vienuoliktąją dieną gimusiems tiktų žemiškesnis, praktiškesnis partneris, kad bent vienas poroje mąstytų konkrečiai. Partneris turi būti supratingas ir dvasingas. Kelis kartus nusivylę, vienuoliktukai sunkiai patiki meile, ištikimybe.

12 dieną gimsta neišsenkantys entuziastai! Nuolat užsiėmę, nenustygsta be veiklos nė minutės. Nors ir keista, visus pradėtus darbus pabaigia. Lengvai bendrauja, laisvai jaučiasi bet kokioj aplinkoj. Mėgsta vakarėlius, sceną, noriai linksmina kompaniją.

Tačiau spinduliuodami energiją dažnai pavargsta, gali būti nervingi, ieškoti „kaltų“. Didelis priekabumas ir smulkmeniškumas kitus erzina. Jei kas nors remia į kampą, tampa labai agresyvūs, pikti ir netgi kerštingi priešai.

Vertina šeimą, tradicines vertybes, renkasi ne partnerystę, o santuoką. Jiems svarbu partnerio išvaizda, stilingumas.

13 diena. Daugelis bijo skaičiaus 13, kiti juo žavisi, treti nekreipia dėmesio. Šiuo atveju tai ne velnio tuzinas, o darboholiko skaičius. Net jei šią dieną gimęs žmogus nenori mokytis ar dirbti, gyvenimas priverčia tai daryti. Numerologai tvirtina, kad žmonės, gimę 13-ąją dieną, yra socialiai orientuoti, dirba kryptingai, tiksliai, sugeba užbaigti bet kokį darbą, brangina daiktus, mėgsta gamtą, jos tobulumą. Artistiški, turi gerą skonį, atkaklūs, kruopštūs, praktiški. Puikus humoro jausmas labai praverčia kompanijose.

Nors gimę 13 dieną ir išsiskiria savo unikaliomis charakteristikomis, tačiau turi ir daug neigiamų bruožų, jiems gresia nelaimingi atsitikimai. Tryliktukai kaip niekas kitas mėgsta neapdairiai rizikuoti ir viską prarasti. Vyrai dažnai įsivelia į konfliktus, muštynes.

Meilėje, intymiuose santykiuose drovūs. Iniciatyvos turi imtis partneris, kitaip aistringo romano nebus. Labai vertina šeimą, semiasi iš jos jėgų. Jų credo: „Mano namai – mano tvirtovė“. Nemėgsta keisti partnerių.

14 – tai klajūno skaičius. Šie žmonės mėgsta permainas, naujus įspūdžius, naujas pažintis. Jie turi puikią iškalbos dovaną, yra geri oratoriai, azartiški žaidėjai, lošėjai. Dažnai talentingi ir darbštūs. Traukia tolimos kelionės, nepažinti kraštai.

Tačiau nepaisant viso to, šios dienos žmogus gali būti nerangus, inertiškas, „kišti galvą į smėlį“, kad nematytų problemų. Įnoringi, nenuosekliai elgiasi: tai sukaustyti, formaliai mandagūs, tai pernelyg tiesmuki, kartais mėgsta taukšti įžeidžius niekus.

Meilėje keturioliktosios dienos žmogui svarbu, kad sietų bendri interesai, kad partneris kartu dalyvautų įvairiuose susibūrimuose, kelionėse, o lovoje – sutiktų eksperimentuoti, žaisti. Partnerystėje labiau vertina draugystę nei meilę.

15 dieną gimę turi lyderio bruožų, bet paprastai yra romantikai ir namisėdos. Puikūs patarėjai įvairiausiose situacijose. Turi subtilų skonį, jautrūs spalvoms: nuo jų priklauso nuotaika ir net savijauta. Gabūs užsienio kalboms, turi iškalbos talentą. Mėgsta ir moka gaminti valgį.

Tačiau labai jau liguistai reaguoja į kritiką ir dėl to praranda nemažai draugų. Pesimizmo periodais užsidaro savyje ir išprovokuoja problemas. Gali viską mesti ir patraukti ieškoti laimės kitur.

Nors idealizuoja tarpusavio ryšius, bet ištikimybė ir atsidavimas vieninteliam partneriui – sunkus išbandymas. Trokšta emocijų atnaujinimo, aistros. Seksualinis apetitas beribis! Mėgsta erzinti, tad partneris turi būti kantrus ir seksualus.

16 dieną gimęs žmogus bus intravertas ir ekstravertas viename asmenyje. Vienodai domisi ir dvasiniais, ir materialiniais reikalais. Jeigu netingi mokytis ir dirbti, tampa turtingais, įtakingais. Mėgsta vienatvę, stebėjimus, tyrinėjimus. Traukia filosofija, joga.

Šis „intravertas ekstraverto kailyje“ imlus įspūdžiams ir neatsparus likimo smūgiams, tad gali prarasti ryšį su realybe, nebevertinti įdomaus užsiėmimo, mylimo žmogaus, pinigų. Suglemba, ima tingėti, visur vėluoti, gali pulti į religinį fanatizmą, sektas, narkomaniją.

Meilėje vyrai gali būti seksualiai agresyvūs, o ponios turėti begalę meilužių. Abiejų lyčių šešioliktąją dieną gimę žmonės yra gražūs, turi puikią figūrą, tad pagundų toli ieškoti netenka.

17 dieną gimę labai ambicingi ir nepriklausomi. Turi diktatoriaus savybių, bet gali būti labai kilnūs. Sugeba siekti tikslo, pasitiki savimi, tai ir padeda jiems laimėti. Mėgsta sublizgėti draugų kompanijoje, žavisi muzika, domisi joga, meditacijomis.

Tačiau veidmainiavimas, smulkios išdavystės gadina santykius. Gali tapti įkyrūs, agresyvūs, o pinigų troškimas ir išskirtinio dėmesio reikalavimas virsta nuolatine yda. Kartais virsta žaisliuku likimo arba manipuliatorių rankose.

Meilėje ieško vis geresnio partnerio, patikimo ir nenuobodaus gyvenimo draugo, todėl ne kartą ir ne du išsiskiria. Iš pradžių paskuba, pasiduoda euforijai, o vėliau nusivilia. Jeigu galų gale atranda savo žmogų, tuomet jaučiasi labai laimingi. Meilė suteikia jėgų kurti, dirbti. Žmogus tiesiog pražysta.

Bet gali atsitikti taip, kad sau skirtojo septynioliktosios dienos žmogus taip ir nesuras. Tuomet jį alins nuolatinės skyrybos, ir energijos kitiems dalykams liks nedaug.

18 dieną gimę – impulsyvūs, ugningo temperamento žmonės, tikri lyderiai. Kartais aplinkinius nustebina aristokratišku santūrumu ir elegancija. Siekia saviraiškos. Iš sporto patinka kovų menai, kultūrizmas.

Nesugeba pakeisti įsitikinimų, net jei faktai bado akis, ir mato, kad klysta. Jie vis tiek ginčijasi. Apie tokius sakoma: „Tu jį užmušk, bet jis vis tiek prisikels ir toliau įrodinės savo“. Veržiasi į dėmesio centrą. Būna agresyvūs, ciniški, niekina kitus, afišuoja savo turtą, padėtį. Mano, kad įstatymai sukurti kitiems.

Aštuonioliktosios dienos žmonės nepaprastai seksualūs, tačiau drovūs. Trokšta turtingų ir patikimų meilužių. To vienintelio, kurį mylėtų iki grabo lentos, gali ieškoti labai ilgai. Nevengia grupinio sekso ir kitų visuomenėje kritikuojamų ar smerkiamų pasitenkinimo būdų.

19 dieną gimę dažniausiai būna ryžtingi, originalūs ir linkę į avantiūras. Labiausiai vertina nepriklausomybę. Lengvai priima likimo smūgius. Nuolat ieško įkvėpimo šaltinio. Jų ekstravagancija ir garbėtroška kartais duoda neįtikėtinų rezultatų, pvz., madų, dizaino srityje.

Jei griūva idealai, devynioliktosios dienos žmonės tampa šiurkštūs, praranda pasitikėjimą kūrybiniais sugebėjimais arba atvirkščiai – pervertina save. Veržiasi į turtingų ir turinčių padėtį žmonių kompanijas, neriasi iš kailio, kad įrodytų, jog nusipelno pripažinimo. Regis, šiems žmonėms svarbu ne tai, kaip jie iš tikrųjų gyvena, bet tai, kaip atrodo kitų akyse. Prestižas jiems labai svarbu.

Meilėje vyrai prieraišūs, bet sekse siekia dominuoti. Apie partnerio jausmus paprastai negalvoja. Svarbu, kad pačiam būtų gerai. Ponios taip pat egoistės, bet tai slepia.

20 dieną gimę paprastai būna taikūs ir ištikimi. Labai pasitiki kitais, gerai juos supranta. Kuklūs, mandagūs. Dievina muziką, sublizga scenoje. Tai neformalūs lyderiai. Sugeba įtikinti kitus, puikiai gražbyliauja, pasitelkdami išpuoselėtas manieras.

Viską ir visus skirsto į juoda ir balta, į „medžiotojus“ ir „aukas“. Gali manipuliuoti žmonių jausmais, amžinai lenda su savo patarimais, iš aukšto žiūri į kitus. Turi kandų liežuvį, todėl nepraleidžia progos subtiliai pašiepti tuos, kurių nemėgsta.

Į akis krinta tai, kad dvidešimtosios dienos žmonės labiau nei kiti nepakenčia buitinių nepatogumų, nors šiaip nėra labai išlepę.

Meilėje jie yra puikūs partneriai – jausmingi, supratingi mylimieji ir aistringi, seksualūs meilužiai. Atidūs ir labai prieraišūs. Antroji pusė jiems – svarbiausia. Mielai dalijasi džiaugsmais ir vargais, o taip pat – lova. Nesidrovi viešai demonstruoti jausmų, apkabinti, aistringai bučiuotis.

21 dieną gimsta nuoširdūs ir draugiški žmonės. Jei 20 dienos žmonėms svarbiausia meilė, tai 21 – draugystė.

Labai turtingos vaizduotės, greitos reakcijos. Credo: „Gyvenimas – tai šventė“. Gali būti apdovanoti telepatiniais gabumais: atspėja, kada ir kas paskambins, ką kiti galvoja.

Blogas bruožas – neryžtingumas. Savo kelią susiranda per įvairius išbandymus ir klaidas. Labai bijo pralaimėti, prarasti reikšmingumo jausmą. Dėl to nesiryžta veikti, kad nepadarytų klaidų, bijo prisipažinti meilėje, kad nesulauktų neigiamo atsakymo.

Tačiau nepaisant viso to, meilėje jam sekasi. Sudaro puikią porą su partneriu, kuris yra judrus ir myli gyvenimą. Būna, kad šoka su vienu, vakarieniauja – su kitu, o miega su abiem pakaitomis. Tai dažnai išprovokuoja skyrybas.

Propaguoja intymaus gyvenimo laisvę, įvairovę.

22 dienos žmonės labai stiprūs. Tai lyderiai su dideliu atsakomybės jausmu. Moka svajones paversti tikrove. Dažnai pasikliauja pirmu įspūdžiu ir nesuklysta. Greitai pasiekia materialinę nepriklausomybę. Jiems puikiai sekasi darbe, tačiau to negalima pasakyti apie asmeninį gyvenimą. Tai silpnoji 22 dienos žmonių pusė.

Dažnai juos kausto nepagrįsta baime nusivilti. Dėl to jie tampa nervingi, dažnai suabejoja savo gebėjimais ir tikslais. Mėgsta apsigyventi iliuzijų pasaulyje. Tada nieko nesprendžia, o darbus krauna ant kitų pečių. Bijo prarasti lėšas pragyvenimui, net jei jų turi daug.

Kaip jau buvo minėta, retai kada sekasi meilės ir partnerystės srityje. Sunku rasti tobulą partnerį visam gyvenimui, o būtent tokio 22 dienos žmogus ir ieško. Nori, kad partneris prisidėtų prie finansinės nepriklausomybės kūrimo, mokėtų gražiai tvarkyti buitį, būtų labai supratingas, atsidavęs. Tačiau ar pastebėjote, kad į tobulo partnerio savybių sąrašą neįeina gebėjimas mylėti?

23 dieną gimsta intelektualai. Tokie žmonės būna labai protingi ir aristokratiški. Atviri kaip vaikai. Puikūs draugai, tačiau visur ir visada jaučiasi teisūs, o tai apsunkina bendravimą. Pernelyg mėgsta pinigus, prabangą. Turi daug gabumų. Sportuodami papildo energijos atsargas.

Kartais būna šiurkštūs, agresyvūs, savo netaktiškumu įvaro į kampą kitus. Neišbūna ilgiau vienoje vietoje, išsisukinėja nuo atsakomybės, giriasi neįtikėtinomis pažintimis, turtais, kol pažįstami ima jų vengti. Toks pagyrūniškumas kartais juos paverčia pajuokos objektais kitų akyse.

Partnerio paieškos užtrunka ilgokai, kartais jo ir visai nesuranda. Tuomet tenkinasi trumpalaikiais romanais arba vedybomis iš išskaičiavimo.

Jam teks priprasti prie įvairių netikėtumų, „siurprizų“. Žodžiu, tą dieną gimusieji kaitina kraują ir „svilina“ nervus.

24 dieną gimę žmonės dažniausiai būna darbštūs, sąžiningu, turi itin stipriai išvystytą pareigos jausmą, bet beveik niekada nebūna lyderiai. Jie jausmingi, netgi dramatiški. Mėgsta malonią draugiją, skanų maistą, gražius drabužius, muziką. Bet nėra išlepę – greičiau – estetai. Jiems patinka gerai jaustis ir atrodyti, todėl prakaituoja treniruoklių salėje, užsiima joga, aerobika.

Problemų bendravime kyla, nes nemoka pasakyti „ne“. O įsipareigoję išgyvena, kad nesugebės tobulai įvykdyti. Arba priešingai: ima elgtis neatsakingai, slėptis, darbus nustumia kitiems.

Atvirai reiškia švelnius jausmus, trokšta pajusti partnerio širdies šilumą (ne tik kūno). Tiek vyrams, tiek moterims svarbesnės vidinės partnerio savybės, o ne seksualumas. Stengiasi susukti tvirtą lizdelį ir sukurti materialinį pagrindą šeimai. Labai myli vaikus ir jų dažnai turi ne vieną.

25 dienos žmonės pasižymi ypatinga logika ir išradingumu. Turi pakankamai užsispyrimo, kad pabaigtų pradėtus darbus. Siekia taikos, ramybės, bet tuo pačiu trokšta būti dėmesio centre. Mėgsta lošti, rizikuoti. Ir dažnai išlošia. Kiti mano, kad 25 dienos žmonėms pinigai byra iš dangaus. Tačiau taip nėra. Jie tyliai siekė savo tikslo, dirbo, daug ką statė ant kortos ir štai dabar – rezultatas.

Tačiau šis žmogus gali būti labai nervingas, per daug kritiškas ar net ciniškas. Noras greitai ir lengvai praturtėti gali pastūmėti į nedorą kelią. Gali būti emociškai šaltas, bejausmis.

Jausmus slepia, arba protas juos stipriai užgožia ir nuslopina. Nori, kad partneris turėtų avantiūristo gyslelę, geras manieras, paisytų padorumo, mokėtų linksmintis, o lovoje sugebėtų patenkinti visas seksualines fantazijas.

26 dieną gimę žmonės būna labilūs, lengvai pasiduoda emocijoms ir nuotaikų permainoms, bet moka bendrauti su žmonėmis ir visada žino, ko nori. Praktiški, moka įkalbinėti, turi polinkį dominuoti ir save parodyti. Nepateisina nei savų, nei svetimų silpnybių. Gabūs vaidybai, teatrui.

Taip nori būti svarbūs, kad nepajunta, kaip juos pradeda eksploatuoti „draugai“. Arba jaučiasi nesaugūs ir patys laukia pagalbos. Susierzinę ima svaidyti daiktus, plėšyti nuotraukas. Arba ilgai ruošiasi keršto aktui, kurį kada nors įvykdo.

Išoriškai šalti, bet iš tikrųjų labai seksualūs. Renkasi materialiai nepriklausomus partnerius. Beveik nesvarbi partnerio išvaizda, turi jausti vidinę trauką.

27 dieną gimę labai vertina laisvę, įdomiai, artistiškai reiškia jausmus, kartais įvykius perdėtai dramatizuoja. Renkasi žinomų žmonių draugiją. Traukia viskas, kas panašu į „X-failus“, taip pat neabejingi menui. Žavisi joga, magija, netradicine medicina.

Neigiamas bruožas – nestabili psichika. Gali tapti per daug rūpestingi arba atvirkščiai – visai bejausmiai. Linkę atsiriboti nuo žmonių, nebendrauti, gyventi asketiškai. Į tai stumia vidinis susierzinimas, nepakantumas kitiems ir netgi sau.

Partnerio ieško ilgai ir kruopščiai. Reikia giminiškos sielos ir tokio žmogaus, kuris dalytųsi pareigomis, atsakomybe, banko sąskaita, kartu leistų atostogas, keliautų. Jam patinka suviliojimo procesas. Jei tai moteris, ji paklūsta stipriam, agresyvokam vyrui.

28 dieną gimę būna stiprios valios, ambicingi. Nepakenčia nuobodaus darbo. Sėkmingai pradeda, bet dažnai pabaigti turi kiti. Yra pakantūs kitokiai nuomonei, bet savo nuostatų keisti nemėgsta. Vertina komfortą, namus, tingią vienatvę, kurioje gali likti su savo mintimis.

Gali būti be gyvenimo tikslo arba atvirkščiai – be ceremonijų viską trypti savo kely, kad tik pasiektų, ko nori. Neregėtai užsispyręs, nepakenčia nurodymų. Šiurkščiai kalba, siaubingai keikiasi. Stengiasi valdyti kitus.

Ieško energingo partnerio, su kuriuo turi sieti emocinis ryšys. Dažnai pasirenka subrendusį, vyresnį gyvenimo draugą, rimtai žiūrintį į bendrą gyvenimą, šeimą.

29 dieną gimsta romantiški individualistai, turintys ypatingą charizmą. Jiems sunku prisitaikyti prie moralės normų, paprasčiau gyventi pagal savo taisykles. Visą laiką jas bando primesti ir kitiems. Jų gyvenimą valdo įkvėpimas. „Sunormalėja“ nebent sulaukę 30-ties…

Neigiami bruožai: ypatingas jautrumas, svyravimai į kraštutinumus – euforijos ir stresinio nusivylimo būsenas. Niūriuoju periodu niekuo nepasitiki, tampa per daug reiklus sau ir aplinkiniams.

Iš partnerio laukia ypatingo dėmesio, pagyrų, komplimentų. Yra gana seksualus, bet drovisi, nerodo iniciatyvos. Nori kartu su išrinktuoju „daryti“ pinigus, nes be jų nesijaučia saugiai. Tarsi vaikas reikalauja apsaugos, rūpesčio.

30 dieną gimsta ekstravertai, žiūrintys į gyvenimą pro „rožinius akinius“. Mažai miega, nes nori daug patirti. Trokšta bendrauti su elitu ir jam priklausyti. Kad būtų dėmesio centre, išskirtinai rengiasi, garsiai kalba, pokštauja. Turi puikų humoro jausmą.

Gali būti pernelyg plepūs ir girdėti tik save. Nepaiso, kad juokais įžeidžia kitus, kad nepadoriai liežuvauja. Užgriūna ilgi tinginystės priepuoliai, namuose ir galvoje tada siaubinga netvarka. Be reikalo prie visų kimba ir įsigyja priešų.

Gėdijasi reikšti švelnius jausmus, tad „išsidirbinėja“. Partneris turi kantriai klausytis nesibaigiančių kalbų, anekdotų. Kai įsimyli, daro viską, kad išlaikytų meilės objektą. Prasideda romantiškos vakarienės, pasivaikščiojimai už rankučių Mėnulio šviesoje, mielos dovanėlės…

31 dieną gimę būna energingi darboholikai, nevengiantys pafantazuoti. Tačiau reakcijos ir galvosena lėtoka, per daug pasitiki draugais. Gali pasireikšti neeiliniai artistiniai sugebėjimai. Dievina gamtą ir grožį.

Dėl patiklumo gali įklimpti į abejotiną veiklą ir sužlugti. Tada nebepasitiki savimi, tampa nestabilūs, praranda energiją bei tikslą. Meta mokslus, darbus. Paskubomis priima netikusius sprendimus.

Ieškant partnerio pasireiškia lengvabūdiškumas. Daug paviršutiniškų, trumpalaikių ryšių. Labiau rūpi fiziologija, o ne jausmai. Siekia tik sekso, čia neturi jokių kompleksų. O širdies gilumoje trokšta ilgalaikių, šiltų santykių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)