Kadangi anksti turėjau tapti savarankiška, pasirūpinti maistu tapo kasdiene užduotimi. Kelionės praplėtė mano akiratį visomis prasmėmis, įskaitant ir žinias apie įvairias pasaulio virtuves. Taip pamažu kaupėsi idėjos, ilgainiui nugulusios į tinklaraštį ir knygą „Kitchen Julie“. Laikui bėgant, maistas man tapo įrankiu kurti šilumą, kai jos labiausiai trūkdavo. Išreikšti dėkingumą, kurį jaučiame savo mylimiems žmonėms, galime savo rankomis pagamintais skanėstais. 

Netrukus pasirodysiančios Julijos Steponavičiūtės knygos „Kitchen Julie“ šventiniai receptai, kurie pradžiugins tuos, kurių dabar negalite apkabinti ir pabučiuoti. Mėgautis, dalintis, dovanoti!

Kalėdiniai biscotti

Ar žinojote, jog italai biscotti (angl. atitikmuo: biscuits) vadina įvairius sausainius, o konkrečiai tokio tipo sausainiams apibūdinti yra skirtas cantucci vardas? Čia pateikiu dvi skonių variacijas, tačiau su priedais, kuriuos įmaišote į cantucci tešlą galite eksperimentuoti. Dėkite įvairiausius riešutus, džiovintus vaisius, smulkintą šokoladą, galite pabandyti įmaišyti alyvuogių aliejaus arba sviesto.

12 sausainių

Laikas: 1h (+ 1h šokolado stingimui)

....

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)