Pažįstu vieną vyrą, kuris ir šiaip įprastomis dienomis turistauja tarp žmonos ir meilužės, abiem moterims su tokiu bendravimo modeliu džiaugsmingai sutinkant. Tiesa, moterų amžius virš penkiasdešimt, vyras jaunesnis, apie keturiasdešimt aštuonerių, tai tos ir susitaiko su baime prarasti eržilą lovoje ir vyrą prie stalo.

Bet štai dabar, še tau, boba, devintinės – griežtas karantinas. Ką daryti? Kaip elgtis? Kaip atkentėti visišką izoliaciją, tą prievartinį uždarymą su iki gyvo kaulo įkyrėjusia antra puse ir vaikais tarp keturių sienų? Juo labiau, kai meilužė arba meilužis isterikuoja, „už pravaikštas“ grasina nutraukti ryšius ir net išeiti į viešumą? Nereikia daug fantazijos, kad įsivaizduotum, kokios psichologinės audros trankosi poros galvose, kai jas sprogdina mintys apie tai, kaip čia sureguliavus gresiantį santykių kolapsą. Prieš jį nublanksta net pasaulinė pandemija...

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)