2016 metų rudenį į Estijos Šiaurės prefektūros seksualinių nusikaltimų ir prievartos prieš vaikus tyrimo skyriaus duris pasibeldė vyras, laikydamas už rankos dvylikametę dukrą. Tėvas skundėsi: naujasis buvusios jo žmonos (ir dukros motinos – K. A.) vyras seksualiai išnaudojo vaiką. Minėtas vyras buvo mažosios mergaitės draugės vyresnysis brolis.

Tokie pranešimai policijai visada yra prioritetas, todėl tyrėjas nedelsdamas pradėjo mergaitės apklausą. Mergaitė prisipažino, kad ji išties turėjo lytinių santykių su savo draugės vyresniuoju broliu. Atrodė, kad reikalas aiškus, dabar belieka nusikaltėlį suimti, tačiau tyrėjui kažkas pasirodė įtartina – atrodė, kad vaikas papasakojo ne viską.

Tyrėjas nusprendė dar kartą iškviesti mergaitę. Po kito pokalbio Estijos Šiaurės prefektūros seksualinių nusikaltimų ir prievartos prieš vaikus tyrimo skyriaus viršininkas Reimo Raivetas nuėjo į policijos pastato fojė ir sulaikė vaiko laukiantį tėvą. Vėliau šis vyras buvo sulaikytas prokuroro prašymu ir gavus teismo leidimą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)