Dominikos respublikoje jau lankausi bene 10 kartą, turiu patirties keliaujant į šią šalį per įvairias valstybes. Todėl buvo įdomu apskritai palyginti, kuo skiriasi kelionės dabar, kai pasaulį purto pandemija.

Pradėsiu nuo to, kad šios kelionės organizavimas užtruko kelis kartus ilgiau nei įprastai. Kai kurios avialinijos dėl krizės paskelbė bankrotus, kai kurios gerokai apmažino reisų skaičių ar jų apskritai atsisakė. Todėl rasti tinkamus kelionei variantus buvo gana sudėtinga.

Apskritai visiems, kuriems dabar organizuoju keliones kaip asmeninis planuotojas, sakau, kad jei nusprendėte keliauti, būkite pasiruošę galimiems nuotykiams, pokyčiams, skrydžių pakeitimams ir panašiai. Taip pat greičiausiai teks keliauti kiek ilgiau nei įprastai, taip pat kiek ankstėliau atvykti į oro uostus, nes gali būti papildomų patikrinimo procedūrų. Tačiau tikrai nėra nieko neįmanoma.

Vis dėlto, šios kelionės metu teko susidurti su dar nematytais dalykais, kokių per daug keliavimo metų nesu regėjęs.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)