Prasidėjusi nuo Kalvarijų gatvės, pirmojo limuzinų nuomos punkto Vilniuje, Koncertų ir sporto rūmuose, skolų „Vilniaus brigados“ vadeivai Borisui Dekanidzei atidirbinėjimo, laisvalaikio su mažamečiu sūnumi jo tėvo Georgijaus viloje ir nusidriekusi iki Holivudo.

Ilgai trukusi žmogžudžio, drebinusio Puolusių Angelų miestą ir visą Holivudo kino garsenybių elitą, karjera. Vienintelė tokia istorija ir vienintelė verta tikro Holivudo filmo scenarijaus.

Dokumentinis kriminalinis trileris, kurį skaitydami persikelsite į ką tik nepriklausomybę atgavusios Lietuvos restoranus, rasite juose koncertavusiųjų istorijas, o vienas jų netrukus šiurpins Ameriką mirtį sėjančiais žygiais ir kels siaubą JAV elitui.

Realiais faktais grįstas, iki šiol psichologus ir visko mačiusius Amerikos ir Lietuvos pareigūnus šokiruojantis pasakojimas apie pirmąjį lietuvį, nuteistą mirties bausme JAV.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)