Ingredientai

1 variantas:

200 g. riebios varškės

½ prinokusio banano

1–2 v. š. mirkytų šalavijo (chia) sėklų

Šiek tiek miltų

2 variantas:

200 g. šviežio panyro (saldaus pieno sūrio)

2 v. š. riebios grietinės

Šiek tiek miltų

3 variantas:

200 g. riebios varškės

5–6 v. š. miltų

2 v. š. rupių miltų

½ puodelio riebaus kefyro

4 variantas:

200 g. riebios varškės

2 v. š. manų kruopų

1 v. š. krakmolo

Gaminimo eiga:

Viską sumaišome inde, tešla turi būti standi. Formuojame ilgas juosteles, jas supjaustome norimo dydžio gabalėliais. Dedame į užvirusį, pasūdytą vandenį. Verdame vos kelias minutes, kol varškėtukai iškils į paviršių.

Tiekiame šiltus su grietine, uogiene ar sirupu.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)