Erotinius bučinius ypač vertina kinai – meilės dao meistrai. Bučinį jie laiko nepaprastai intymiu veiksmu ir niekuomet nesibučiuoja matant kitiems.

Trijų kalvų dovanos

Vu Chsienas išsamiai aprašo aistringus erotinius bučinius. Juos vadina trijų kalvų dovanomis. Lūpas jis laiko aukščiausiąja „raudonąja lotoso kalva“. Vos tik mylimasis liežuviu paliečia tą vietą, ima tekėti skaidrus skystis, suteikiantis nepaprastą malonumą. Antrąją kalvą turi tik moterys. Ji vadinama „dvynių kalva“. Jos syvai, vadinami „baltu sniegu“, išsiskiria iš krūtų spenelių. Šie bučiniai suteikia ypatingą laimės pojūtį. Trečioji kalva – tai gakta ir lyties organai. Vyrai turi „purpurinę grybo kalvą“, o moteris – „baltojo tigro olą“. Tai yra dovanos. Tas, kuris išties myli, žino, kad šios dovanos nėra vien kūniška aistra, todėl ji taip ir gaivina.

Kas yra erotiniai bučiniai?

Beveik visose senovinėse knygose apie meilės dao pabrėžiama didžiulė aistringų erotinių bučinių reikšmė. Būtent bučiniai padeda atrasti harmoniją tarp moteriškosios in ir vyriškosios jan energijos. Per visą sueitį, kai vyras ir moteris mėgaujasi vienas kitu, reikia kuo daugiau karštai bučiuotis. Gerkite vienas kito syvus. Aukščiausiosios „raudonojo lotoso kalvos“ syvų (seilių) gėrimas padeda atrasti pusiausvyrą tarp moteriškos ir vyriškos energijos. Kunilingas ir felacija – oraliniai geniataliniai bučiniai – laikomi geriausia tiek vyro, tiek moters sujaudinimo priemone. Šie bučiniai turi būti ypatingai švelnūs. Pernelyg intensyvi felacija gali sukelti per greitą ejakuliaciją. Jei moters lūpos neatpalaiduotos, jos neuždengia dantų, todėl netikėtas gryštelėjimas vyrui gali sukelti skausmą. Kai kurioms moterims patinka, kai vyras kandžioja klitorį, tačiau vyrams nepatinka netgi žaismingi įkandimai į penį.

Lūpos ir liežuvis

Daugiau nėra jokių apribojimų bučiuojantis. Vienintelė kliūtis – psichologinė. Daugelis žmonių kažkodėl įsitikinę, kad bučiuotis reikia paskubomis, jie neskiria tikro erotinio bučinio nuo paprasčiausio pakštelėjimo. Iš tiesų aistringas, dvasingas erotinis bučinys gali taip sukrėsti, kad kai kurios moterys besibučiuodamos patiria orgazmą. Aistringas bučinys gali reikšti prisipažinimą ir patenkinti kur kas labiau nei skuboti lytiniai santykiai. H. Elis tvirtina, kad lūpose, tarp epidermio ir burnos gleivinės yra labai jautri zona. Jautriąją burnos zoną gali stimuliuoti dar jautresnio liežuvio judesiais. Kitais žodžiais tariant, lūpos ir liežuvis yra erogeninės zonos, savo savybėmis panašios į makštį ir penį. Tačiau makštis ir varpa priklauso nuo nuo žmogaus valiai nepaklūstančių raumenų. Lūpos ir liežuvis valdomi sąmoningai. Tai reiškia, kad galime bučiuotis kada ir kiek norime, nors ir esame pavargę.

Moters krūtinės glamonės

Daugelis klaidingai mano, kad visų moterų krūtų speneliai yra labai jautrūs. Kiekviena moters į spenelių čiulpimą reaguoja skirtingai. Kai kurioms moterims spenelių glamonės sukelia lengvą susijaudinimą, o kai kurios gali patirti netgi orgazmą. Nedaug, bet yra ir tokių moterų, kurios vengia spenelių bučiavimo. Taip yra todėl, kad ne visų moterų krūtys tiesiogiai susijusios su lyties organais, šie du poliai tarsi psichologiškai atskirti. Kantrus vyras šį tariamą nejautrumą tikrai nugalės.

Kada bučinys teikia palaimą...

Kaip teisingai erotiškai bučiuoti? Pirmiausia būtina atpalaiduoti burnos ir veido raumenis. Erotiškai bučiuotis įmanoma tik atpalaidavus burną ir liežuvį, nes tik tuomet įmanomas malonumą teikiantis kontaktas su partnerio lūpomis bei liežuviu. Įtempti raumenys tarsi priešinasi partnerio glamonėms. Toks bučinys praranda didelę dalį aistringumo.

Taip pat nepamirškite, kad erotinis bučinys veikia visus pojūčius: lytėjimą, uoslę, skonį bei klausą. Intensyviai bučiuodamiesi partneriai geria vienas kito syvus, tarsi ragauja vienas kitą. Jei pasikeitimas syvais bent vienam iš partnerių yra nemalonus, reiškia, jog pora vienas kitam ne itin tinka. Bučinys tokiu atveju nebus malonus. O be bučinių mylėjimasis niekada nebus pilnavertis.

Bučiuojantis svarbų vaidmenį atlieka ir dantys. Kaskart bučiuojantis galima paliesti partnerio lūpas bei liežuvį, bet tai daryti reikia labai atsargiai, nesukeliant skausmo. Tik mazochistams skausmas teikia malonumo. Ypač daug pasitenkinimo teikia atsargus ausų, pečių bei sprando kandžiojimas. Daugelį moterų ir vyrų tai labai jaudina, ypač lytinių santykių metu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją