Tačiau tai – pats bendriausias apibūdinimas, kuomet įvertinama tik Saulės pozicija Zodiako ženklo atžvilgiu. Astrologija prognozuoja žmonių tarpusavio santykius, atsižvelgiant į devynių planetų – Mėnulio, Veneros, Marso, Merkurijaus, Neptūno, Jupiterio, Saturno, Plutono, Urano – padėtį. Vyro ir moters bendravime didelę reikšmę įgauna daugybė žmogaus savybių: sugebėjimas bendrauti, užjausti, pasiaukoti, prisiimti atsakomybę. Šis horoskopas – tik tendencijos, tačiau pagrindinius santykių bruožus gali nusakyti. Pastebėjau, kad pateiktos tendencijos labai tikslios.

AVINAS – AVINAS

Dviejų Avinų sąjunga panaši į gyvenimą ant parako statinės. Netgi tada, kai vyrauja abipusė pagarba ir supratimas, dviejų ugnies ženklų, negana to, labai užsispyrusių ir impulsyvių, bendravimas panašus į amžiną karo lauką. Abu nuolat tarpusavyje konkuruoja, įrodinėja savo tiesas. Dviejų Avinų sąjunga pasaitaiko labai retai.

AVINAS – JAUTIS

Sąjunga įmanoma, jei po Jaučio ženklu gimė moteris, o vyras – Avinas. Negana to, moteris turi būti kantri ir nuolaidi, rūpintis impulsyviuoju Avinu. Tuo moteris Jautis jį gali sužavėti. Jei vyras Avinas grubus, sąjunga – labai sunkus išbandymas abiems. Šių dviejų ženklų bendravimas sunkus, konfliktiškas, tačiau laikosi ant bendrų kūrybinių ir darbinių interesų. Avinas duoda mintį, Jautis padeda ją įgyvendinti.

AVINAS – DVYNIAI

Šių dviejų žmonių romanas ir bendras gyvenimas spalvingas, nenuobodus. Dvyniai visapusiškai žavisi Avinu, Avinas jaučia potraukį spalvingiesiems ir permainingiems Dvyniams. Netgi tada, kai jiedu susituokę ne vienerius metus ir turi vaikų, sugeba išlaikyti romantiką ir skiria viens kitam pasaimatymus.

Dvyniams reikalingas stiprus partneris, ir Avinas, jei tik nėra grubus, gali būti idealiausia pora Dvyniams. Netgi, jei Moteris – Avinas, dažniausiai ji išlaiko Dvynius.

Dar sakoma, kad Avino ir Dvynių meilė – tai ne tik romantika, bet ir „broliška“ meilė. Jie ir meilužiai, ir draugai.

Jei moteris Dvyniai, ir ji lengvabūdiška, Avinas dėl to kenčia, tačiau jos nemeta.

AVINAS – VĖŽYS

Sunki sąjunga. Iš pradžių Vėžį žavi Avino ryžtingas ir nenuspėjamas temperamentas, tačiau po kurio laiko prasideda konfliktai. Aktyvusis Avinas žeidžia emocionalųjį Vėžį, kuris yra pasyvokas, lėtas, šeimyniškas ir bando pagal save perauklėti partnerį. Vėžio prieraišumas ima trukdyti Avinui, nes šis negali pakęsti pavyduliavimo. Anksčiau ar vėliau Avinas tampa nervingas, grubus ir užsiplieskia dėl smulkmenų.

Vėžys kenčia nuo Avino irzlumo ir staigumo, Aviną erzina Vėžio uždarumas. Kai Avinas bando atvirai pasikalbėti su Vėžiu, šis dar labiau užsidaro savame kiaute.

Ar įmanoma tokia sąjunga? Galbūt. Tačiau Vėžiui reikės nugalėti savo drovumą ir būti atviresniam, kalbėti apie tai, ko jis tikisi iš partnerio, nepavyduliauti.

AVINAS – LIŪTAS

Sunki, tačiau spalvinga ir nenuobodi sąjunga. Tokios poros meilė primena malonų žaidimą, koketišką flirtą. Vienas kitą sužavi netradiciniais jausmais. Avino impulsyvumas, pykčio protrūkiai erzina Liūtą. Tačiau šis vertina tai kaip „tampymą už ūsų“, ir jei neserga didybės manija, o Avinas tėra nekaltas avinėlis, Liūtas gali nekreipti dėmesio ir viską nuleisti juokais. Tačiau jei Avinas labai stiprus, o Liūtas tėra tik paprasta naminė katytė, vienas kaip mat parodys ragučius, o kitas – nagučius.

Sąjunga patvari, jei moteris Liūtas, o vyras – Avinas. Avinas – karys, Liūtė – amazonė. Tačiau Avinas turi elgtis kaip riteris, o Liūtė – kaip karalienė.

Šiek tiek sunkiau karaliui Liūtui su Avine – feministe.

AVINAS – MERGELĖ

Tai retai pasitaikanti sąjunga, mat Mergelei sunku priimti Avino kaprizus ir nežabotą energiją. Mergelės nuo tokių santykių greit pavargsta. Šaltas Mergelės protas, jos dalykiškumas žavi Aviną, tačiau nesulaukęs tokio paties užsidegimo, susidomėjimą greit praranda. Avinas retai kada supranta Mergelės vidinį pasaulį. Ima erzinti jos pedantiškumas.

Jei Mergelė – vyras, sąjunga dar sunkesnė. Tačiau pasitaiko tokių porų. Mergelei vyrui moteris Avinas – neįminta mįslė, todėl jį ir traukia.

AVINAS – SVARSTYKLĖS

Kas gali labiau traukti ir žavėti Aviną nei jo priešingybė – subtilios, mėgstančios grožį ir meną, sveikai mąstančios Svarstyklės? Svarstyklės puikiai jaučia saiką, harmoniją, ko labai trūksta Avinui. Avinas šalia Svarstyklių tampa ne toks tiesmukiškas, ne toks grubus.

Tačiau ir tokios poros santykiai gali žlugti, jei Svarstyklės Avinui statys ultimatumus ir nurodinės, pavyzdžiui, mesti rūkyti, mažiau sportuoti, skirti daugiau laiko ir dėmesio jiems abiems…

AVINAS – SKORPIONAS

Avinui, nesvarbu, vyras tai ar moteris, santykiai su Skorpionu – mirtis ir atgimimas. Jis laiko save stipria asmenybe ir net neįtaria, kad yra ir už jį stipresnių. Stačiokas Avinas jokiu būdu nenori nusileisti Skorpionui, tačiau nenori prarasti ir puikių seksualinių santykių, rūpinimosi juo. Negi reiks pačiam keistis ir nugalėti savo ambicijas? Ką gi, pusė Avinų pasiduoda ir bando prisiderinti prie partnerio.

Tačiau yra dar vienas nesusipratimas: Skorpionai visą savo nepasitenkimą linkę išlieti ant Avinų. Šie dėl to įsivaro įvairiausių kompleksų, kartais netgi praranda kai kurias savo asmenines savybes.

AVINAS – ŠAULYS

Ir Šaulys stipresnis už Aviną. Būtent jis gali „paimti Aviną plikomis rankomis“. Visur ir visada Šaulys vadovauja Avinui, šis priešinasi, tačiau vis tiek supranta, kad geresnio partnerio už Šaulį neras. Jei abu padorūs, išauklėti žmonės, kibirkščiavimas tarp jų neperžengs ribų ir netaps viens kito įžeidinėjimu, tačiau priešingu atveju pora išsiskirs.

AVINAS – OŽIARAGIS

Tokia sąjunga – vienatvė dviese. Kiekvienas eina savais keliais. Avinas kabinėjasi prie Ožiaragio, bando perdaryti pagal save, tačiau šis pernelyg išdidus ir turintis savo nuomonę, kad leistųsi auklėjamas. Jei Avinas silpnas, Ožiaragis jį pakęs, nes yra konservatyvus ir nenori permainų, susijusių su išsiskyrimu, tačiau santykiai bus šalti. Jei Avinas stiprus, apie tokią porą sakoma: „susidūrė plienas su akmeniu“.

AVINAS – VANDENIS

Aktyvų Aviną traukia avantiūristas Vandenis, tačiau ir šis pernelyg stiprus, kad kęstų Avino kaprizus. Jiedu gali būti puikūs darbo ar kūrybos draugai, gali vienas kitą pamilti, tačiau tai trumpalaikė sąjunga. Laisvas ir ekscentriškas Vandenis galiausiai ima siutinti Aviną, Vandenį erzina Avino užsispyrimas.

AVINAS – ŽUVYS

Tai aistringa, bet konfliktiška sąjunga. Avinas – „visažinis senelis“ arba „kvailas avinėlis“ (vidurio bendraujant su Žuvimis dažniausiai nebūna), o Žuvys – „Pelenė“. Avinas arba siekia užkariauti Žuvis, arba pasiduoda jos globai (tai priklauso nuo to, ar Avinas stiprus, jis vyras, ar moteris, valingas ar bevalis ir kitų faktorių).

Vien meilės šiai porai neužteks. Jei abu turi bendrų interesų – kodėl gi ne – sąjunga gali būti tvirta. Jei interesai skiriasi, prasideda konfliktai.

JAUTIS – JAUTIS

Sąjunga retai, bet pasitaiko. Būtina sąlyga – Jaučiai turi būti skirtingų tipų. Jautis Jaučio dažnaiusiai nesupranta, nes abu uždaroki, mažakalbiai. Netgi jų santykiai vystosi labai lėtai. Nuo pirmojo pasimatymo iki rimtų santykių gali praeiti netgi keli metai.

Abu mėgsta komfortą, gražius daiktus ir skanų maistą, abu bijo permainų. Tai juos jungia. Tačiau abu užsispyrę kaip buliai, ir, jeigu nenugalės savo užsispyrimo vienas kito atžvilgiu, gali imti badytis.

JAUTIS – DVYNIAI

Sunki, konfliktiška, tačiau labai dažnai pasitaikanti sąjunga. Dvyniai gali su Jaučiu žilos senatvės sulaukti, tačiau jo taip iki galo ir nepažins. Jautį žavi partnerio lengvabūdiškumas, mokėjimas bendrauti, krūvos draugų, talentas ir apsiskaitymas, domėjimasis įvairiais gyvenimo reiškiniais. Dvyniai Jautyje ieško stiprybės, patikimumo, pastovumo, mokėjimo rūpintis namais, bendra buitimi (Dvyniams patiems tai sunku).

Tačiau pati dažniausia ir pagrindinė tokios poros problema – pavydas.

JAUTIS – VĖŽYS

Dažnai pasitaikanti, harmoninga sąjunga. Nepaisant Vėžio misticizmo, kuris nepatinka pernelyg žemiškam Jaučiui, nepaisant Vėžio skrajojimo padebesiais, daug kas, šiuos du ženklus vienija. Abu namisėdos, abu pasišventę tėvai. Netgi vieno iš partnerių neištikimybė jiems tik padeda įsitikinti, jog nei vienas, nei kitas nieko geriau neras už dabartinę savo antrąją pusę. Net ilgam išsiskyrę, jie vėliau ar anksčiau supras, jog taip norisi grįžti, nes tavęs laukia jaukūs namai.

Tačiau tokios poros retai kada išsiskiria, nors ir trumpam. Jautis stengiasi jokiu būdu neišleisti Vėžio iš savo akiračio, toliau nuo namų, suprasdamos partnerio būdo permainingumą.

Jautis impulsyvus ir pavydus, tačiau Vėžys jį moka nuraminti švelniu elgesiu.

JAUTIS – LIŪTAS

Meilės ir aistros sąjunga. Karališkas Liūto didingumas traukia Jautį, tačiau bijo prarasti savąjį „aš“, bijo būti užgožtas Liūto didybės. Liūtas labai mėgsta turėti keletą partnerių, ypač, jeigu jam trūksta nuolatinių meilės įrodymų, paklusnumo ir atsidavimo, rūpinimosi ir dievinimo. Jei visa tai Jautis sugebės suteikti, sąjunga gali būti ideali.

Pagrindinė tokios poros problema – Jaučio pavydas. Išdidūs Liūtai priekabių ir scenų pakęsti tikrai negalės.

JAUTIS – MERGELĖ

Dažnai pasitaikanti sąjunga ir laiminga santuoka. Abu šie žemės ženklai – puikūs šeimininkai, blaiviai mąstantys ir tvirtai ant žemės stovintys realistai, praktikai. Kai Jautis ima spyriotis, Mergelė išmintingai nusileidžia vardan šventos ramybės ir taikos.

Mergelė žavisi Jaučio sielos harmonija, mokosi iš jo gražios buities, gražių manierų, būties malonumo. Jautis džiaugiasi Mergelės pastovumu, kantrybe. Juos jungia ir žemiškų malonumų pomėgis: gerai pasimylėti, skaniai pavalgyti, gražiai apsirengti…

Jeigu Mergelė – vyras, o moteris – Jautis, tik tada gali atsirasti nedidelių nesusipratimų. Jautį erzins Mergelės koketiškumas su kitomis moterimis, šaltumas tose situacijose, kai moteris – Jautis jaučiasi emociškai blogai.

JAUTIS – SVARSTYKLĖS

Iš pirmo žvilgsnio atrodytų, kad šiuos ženklus turėtų vienyti panašūs interesai – mat abu ženklus valdo ta pati planeta – Venera. Tačiau reikia nepamirtšti, kad skirtinguose ženkluose Venera pasireiškia skirtingai. Venera Svarstyklėms suteikia lengvabūdiškumo, koketiškumo, manieringumo, poreikio gražiai rengtis, paviršutiniškumo. Jaučius tai ima erzinti ir slėgti, nes Venera juose reiškiasi kitaip: jie subtiliai jaučia grožį, neturi perdėto manieringumo, puošeiviškumo kaip Svarstyklės.

Pamažu ima kauptis nepasitenkinimas, vienas kitam partneriai priekaištauja. Juos kartu gali išlaikyti nebent bendri vaikai, bendras verslas ar bendras turtas.

JAUTIS – SKORPIONAS

Šios poros santykiai dažniausiai pagrįsti nesantuokiniais ryšiais, susituokia jie retai. Šie žmonės dažniausiai džiaugiasi vienas kito buvimu,mėgaujasi geru seksu, kol persisotina. Po to atitolsta. Praėjus kiek laiko supranta, kad vėl vienas kito pasiilgo. Vėl išsiskiria… Šiam ryšiui apibūdinti geriausiai tinka žodžiai: „Negaliu gyventi su tavim, bet man tavęs reikia“.

Jei abiems patinka būti ne sutuoktiniais, o meilužiais, tai gan sėkminga pora. Tačiau jei vienams iš partnerių atsiranda poreikis šeimai – tuomet santykiams galas.

JAUTIS – ŠAULYS

Retai kada ši sąjunga būna sėminga. Šaulio griežtumas, polinkis diktatui labai nepatinka Jaučiui, iššsaukia jo protestą. Intymiuose santykiuose patenkina vienas kitą, bet tik tiek. Netgi jei jie susituokia ir susilaukia vaikų, net tada jų ryšiai gali subyrėti bet kurią akimirką, kaip kortų namelis.

JAUTIS – OŽIARAGIS

Labai sėkminga sąjunga. Jungia interesų bendrumas ir seksualinis suderinamumas. Šioje poroje didesnį balsą turi Ožiaragis, kuris Jautį nuolart moko visko: pradedant tuo, kaip į spintą susidėti drabužius, baigiant gyvenimiškaisiais principais, kartais tuo Jaučiams įvarydami agresijos protrūkius. Jausdamas, kad perlenkė, Ožiaragis kuriam laikui duoda Jaučiui laisvės iliuziją.

JAUTIS – VANDENIS

Beveik neįmanoma sąjunga. Abu ženklai visiškai nesuderinami. Tačiau yra vienas „bet“. Vandenis, nesvarbu, vyras tai ar moteris – visiškai laisvas žmogus, tačiau jam reikalingi namai, kur galėtų pailsėti. Jautis – namų sergėtojas, prieraišus ir sėslus. Tai Vandenį paperka. Ir jeigu Jautis galės pakęsti vandenišką laisvę, galbūt pavyks bent kuriam laikui išsaugoti santykius.

Paprastai tokioje sąjungoje vyrauja jausmų svyravimai – tai geriau, tai blogiau – kol galiausiai įvyksta visiškas atšalimas ir susvetimėjimas.

JAUTIS – ŽUVYS

Iš šalies žiūrint, tokia sąjunga atrodo kaip graži pora. Tačiau tai tik iliuzija. Jautrias žuvis žeidžia jaučio grubumas, šaltumas, nekalbumas ir nemokėjimas užjausti. Sąjunga sėkminga tik tada, kai Jautis pakantus, „minkšto“ charakterio jautukas. Tuomet laikui bėgant gali išsivystyti bendrais interesais paremta sąjunga.

DVYNIAI – DVYNIAI

Retai kada sutiksi porą, kurių abiejų ženklai vienodi. Tačiau dviejų Dvynių sąjunga gan dažna. Jiedu geri draugai, kompanjonai, turi daugybę bendrų interesų, mėgsta rengti vakarėlius. Tačiau pernelyg gerai pažįsta vienas kitą, kad tarp jų būtų flirtas, paslaptis. Dėl to santykiai praranda romantiką. Ir vienas, ir kitas todėl mėgsta nusukti „į šoną“.

DVYNIAI – VĖŽYS

Vėžį nuolat stebina Dvynių charakterio įvailialypumas, todėl jį taip ir traukia. Ir Dvyniams smagu Vėžio draugijoje, nes abu ženklai nepastovūs, permainingi, infantilūs.

Ypač jiems abiems kartu sekasi įgyvendinti bendrus planus. Vėžys duoda idėją, o Dvyniai ją sistematizuoja ir planuoja kaip įgyvendinti.

Meilės ryšiai išsilaikys tik tuomet, kai į jausmus ir vienas, ir kitas žiūrės kaip į malonų žaidimą, kaip į bendrą mėgavimąsi būties lengvumu. Vėžiui tai gali pasirodyti nepriimtina. Jeigu tik Vėžys bandys nurodinėti Dvyniams kaip gyventi ir primygtinai siūlyti tuoktis, greičiausiai patirs fiasko.

DVYNIAI – LIŪTAS

Dvyniai žavisi Liūto ryškumu, jo dosnumu, asmenybės spalvingumu ir natūros turtingumu. Jeigu moteris – Liūtė, tai vyras Dvyniai – jos paklusnus pažas, įsimylėjęs iki ausų. Jeigu priešingai, vyras – liūtas, tai jis su moterimi Dvyniais linkęs elgtis kaip su vaiku, kurį lepina, tenkina visas užgaidas ir linksmina. Žaismingi, lankstūs Dvyniai patinka Liūtui. Jeigu jie susituokia, su metais meilė perauga į draugystę, o tai dar labaiau sustiprina jų santuoką.

Tiesa, jie kartais pavargsta vienas nuo kito, bet jeigu tai supras ir sugebės karts nuo karto pabūti atskirai, neišsiskirs niekada.

DVYNIAI – MERGELĖ

Nepaisant to, kad abu šiuos ženklus valdo Merkurijus, šios palnetos įtaka abiems ženklams pasireiškia skirtingai. Juos traukia interesų bendrumas, tačiau retai kada įsiliepsnoja meilė. Dvyniams Mergelės šaltumas – amžinas stresas ir nuobodybė, o ir Mergelei bendraujant su Dvyniais trūksta kantrybė. Ir čia jau nepadės šaltas jos protas.

DVYNIAI – SVARSTYKLĖS

Abu oro ženklai. Tarp jų iškart atsiranda bendrų interesų. Tokia pora dažniausiai susipažįsta darbo vietoje. Svarstyklės harmonizuoja išsiblaškiusius Dvynius, suteikia jiems kryptį, nes Svarstyklės – stabilus (kardinalusis) oro ženklas. Svarstyklės Dvyniams – parama ir paguoda, jie iš jų semiasi tvirtybės. Draugiški santykiai paprastai virsta meilės romanu, nes ir vienas, ir kitas mėgsta flirtuoti.

Susituokus harmonija išlieka. Dvyniams labai smagu sugrįžti į Svarstyklių išpuoselėtus namus. Abu mėgsta svečius.

DVYNIAI – SKORPIONAS

Skorpionas iškart susižavi žaismingais Dvyniais ir jų siekia – kantriai ir ilgai. Tačiau Skorpionai taip iki galo ir neperpranta Dvynių, nes, kad juos perprasti, reikia būti arba itin gudriam (pvz., kaip Ožiaragis), arba būti tokiam pat lanksčiam kaip patys Dvyniai.

Skorpionui Dvyniai kartais atrodo tai naivus vaikas, tai išminčius, tai lengvabūdis, tai atsakingas. Dvilypė Dvynių natūra Skorpionui – amžina paslaptis.

Kai Skorpionas pamato, kad Dvynių sielos taip ir nepasieks, labai dėl to kenčia, pavargsta ir galiausiai ima ieškoti kito partnerio. Dvyniai taip ir nesupranta – kodėl? Jei sąjunga nenutrūksta, tai joje išlieka trintis, nes ir vienas ir kitas bando „perauklėti“ partnerį.

DVYNIAI – ŠAULYS

Sąjunga reta, santuoka – dar retesnė, netipiška, dažniausiai paremta išskaičiavimu. Santykius šiai porai reikia nuolat atnaujinti, o meilę, kad neišsektų – kurstyti kelionėmis, pramogomis, laikinais išsiskyrimais. Dvyniai nuolat bando Šaulio kantrybę. Tačiau, jei Dvyniai silpno charakterio, Šaulys jam vadovauja. Dvasiniame lygmenyje, tai mokinio ir mokytojo santykiai. Nors tai sunki sąjunga, tačiau ir vienam, ir kitam padeda dvasiškai augti.

DVYNIAI – OŽIARAGIS

Ypač reta sąjunga. Jeigu kitiems ženklams Dvyniai yra paslaptis, tai dabar Ožiaragį Dvyniams perprasti labai sunku. Na, o Ožiaragis Dvynius perkanda iš karto, kad ir kokie įvairialypiai jie būtų.

Šalta, išdidi kaukė, kurią paprastai nešioja Ožiaragiai labai domina Dvynius: o kas gi po ja? Tuo tarpu Dvyniai Ožiargiui atrodo nerimti, paviršutiniški, naivūs. Jeigu ši pora susituokia, po kelerių metų su griausmu sugriūva. Na, nebent išmintingasis Ožiaragis bando ją gelbėti ir vis dar tikisi išauklėti Dvynius pagal save.

Santykiai gali būti sėkmingi tik tuo atveju, jei abu ženklai netipiški.

DVYNIAI – VANDENIS

Dvyniai įvairialypiai, o Vandenis irgi permainingas, jo nuotaika priklauso nuo to, kuri valdančioji planeta tuo metu dominuoja – permainų ir naujovių nešėjas Uranas ar konservatyvusis Saturnas (abi šios palnetos valdo Vandenį pakaitomis). Dvyniai su Vandeniu gali ir labai gerai sutarti, tačiau nuolatiniai ginčai neišvengiami. Jie pjaunasi kaip katė su šunim, tačiau po penkių minučių, žiūrėk, vėl gražiuoju. Jiems kartu niekada nenuobodu.

Vandenis moko Dvynius nuoseklumo, meno gyventi. Dvyniams patinka gražus ir netipiško charakterio Vandenis ir, jeigu įsimyli, jam paklūsta. Tuomet sąjunga sėkminga.

Tačiau šioje sąjungoje iškyla problema dėl pavydo. Vandeniai mano, kad nieko tokio, jei nukryps į šoną. Tačiau jei pagaus neištikimaujant Dvynius, tuomet galas – išeis visam laikui.

DVYNIAI – ŽUVYS

Dvyniai dievina Žuvų intelektualumą. Tai labai sėkminga draugų pora, tačiau, kad tarp jų užsimegztų romantiški jausmai ir ryšiai nenutrūktų, reikės kažkokių netipiškų situacijų. Jiedu tarpusavyje nesusikalba. Dvyniai supranta, kad Žuvys apie juos praktiškai viską žino, ir Žuvys supranta, kad Dvyniai tai mato. Tai įtempta dviejų intelektualų kova.

Dar vienas skiriantis dalykas – Žuvys nepakenčia Dvynių nepastovumo.

VĖŽYS – VĖŽYS

Sėkminga ir dažnai pasitaikanti sąjunga. Vėžys ieško savo antrininko, kuris panašiai reaguotų į supantį pasaulį, suprastų ir atleistų kompleksus ir neliestų mažyčių paslapčių. Dviejų Vėžių santykiai panašūs į sraunų upeliuką – būdingi emocijų protrūkiai, ašaros, skandalai, tačiau po to seka susitaikymas, nes abu moka nusileisti, ieškoti kompromisų ir atleisti. Tarp šių dviejų vienodų ženklų dažniausiai egzistuoja amžiaus skirtumas, ir tai gerai, nes bendraamžiai Vėžiai pernelyg panašūs, kad galėtų būti įdomūs vienas kitam.

VĖŽYS – LIŪTAS

Sąjunga paslaptinga, joje vyrauja meilė, tačiau santuokai šie partneriai nelabai tinka. Liūtą traukia Vėžio paslaptingumas, Vėžį sužavi Liūto gudrumas ir flirtas. Tačiau santuokoje iškyla nesusipratimų. Vėžiai – užsidarę savo pasaulėlyje intravertai, namisėdos, Liūtai – ekstravertai, visuomeniški žmonės, mėgstantys linksmintis. Jiems reikalinga garbė, turtai, pripažinimas. Jie nesileidžia uždaromi į narvą (tegu tai bus ir labai jaukūs namai). O Vėžiams oi kaip norisi padaryti Liūtą naminiu katinėliu ir visiškai jį valdyti. Prasideda ginčai, pavydo scenos. Namai Liūtui tampa pragaru. Jeigu tai žemo intelekto žmonės, nuolat dužinės lėkštės, aidės riksmai ir durų trinksėjimas. Jei tai kultūringos, asmenybės, jie išsiskirs gražiuoju. Liūtas Vėžius aprūpins, bet kartu negyvens.

Jeigu vis dėlto jie nutaria neišsiskirti, su metais aistros aprims ir gyvens gražiai kaip brolis ir sesuo – Saulė (Liūto valdovė) ir Mėnulis (Vėžio valdančioji planeta).

VĖŽYS – MERGELĖ

Harmoninga sąjunga. Šaltakraujės Mergelės supranta ir atleidžia Vėžio kaprizus, toliaruoju kompleksus, nesuteikdamos jiems didesnės reikšmės. Mergelė sukuria Vėžiui tokią terpę, kurioje jis jaučiasi patogiai: gali išeiti ir vėl sugrįžti, gali neteisingai elgtis, bet žino, kad bus atleista, gali lieti savo emocijas, žinodami, kad tai santykiams nepakenks. Mergelė visada tiki, kad eilinis Vėžio išpuolis, girtavimas ar kitas silpnumas – tikrai paskutinis kartas.

Na, o Mergeles žavi vėžio jausmingumas.

VĖŽYS – SVARSTYKLĖS

Sąjunga įmanoma tik su ta sąlyga, kad Svarstyklės bus kantrios ir sugebės būti šeimos motinos (tas, beje, susituokusioms Svarstyklėms neblogai pavyksta), o Vėžys sugebės gerai atlikti vaikų tėvo ir šeimos galvos funkciją. Jei šeima neturi finansinių problemų, jei abu žmonės kultūringi, sąntuoka sėkminga.

Sunkiau, jei Vėžys moteris. Svarstyklės vyrai linkę flirtuoti, o Vėžiai pavyduliauti.

Vėžio ir Svarstyklių sąjunga paremta tik santuokiniais ryšiais, meilė greit išvėsta.

Meilužių Vėžio ir Svarstyklių porų pasitaiko labai retai. Nesantuokiniai ryšiai, nors ir užsimezga, nutrūksta labai greit.

VĖŽYS – SKORPIONAS

O štai Vėžio ir Skorpiono santykiai – tai greičiau meilužių, o ne sutuoktinių sąjunga. Vėžiui greit nusibosta Skorpiono diktatas ir kontrolė, tačiau jie vienas kitą traukia, myli. Vėžiams imponuoja Skorpiono paslaptingumas, vidinė jėga ir energija.

VĖŽYS – ŠAULYS

Ši sąjunga ryški, daugiabriaunė ir apgaulinga kaip netikras brilijantas. Vyrauja aistros, sekso skandalai, kurie neretai nueina net iki teismo ar kitokio viešo santykių aiškinimosi, būdingi nusivylimai ir skriauda vienas kitam. Šauliui labai sunku valdyti Vėžį, panašiai, kaip Vėžiui – Vandenį, tačiau vis tiek bando tai padaryti.

Nors šie du ženklai labai nesuderinami, tačiau ši sąjunga pasitaiko dažnai.

VĖŽYS – OŽIARAGIS

Sąjunga problematiška ir retai pasitaikanti, nes šie ženklai beveik nesuderinami. Ožiaragis Vėžiui kelia didžiulius reikalavimus, mėgina įvesti savo tvarką, perauklėti partnerį pagal save. O Vėžių perauklėti neįmanoma, jie nelionkę net truputėlį pasikeisti. Jei ir užsimezga tokie santykiai, tai greit nutrūksta su griausmu.

VĖŽYS – VANDENIS

Sunki, beprotiška sąjunga. Iš pradžių juos traukia vienas prie kito, tačiau greit atvėsta. Vandenis linkęs pasinaudoti Vėžiu, todėl kartu būna tol, kol naudinga. Vėžys bando išlaikyti partnerį, bandydamas jį kuo nors sužavėti. Tačiau Vandenio dirbtinai nesužavės niekas, netgi dideli turtai ir prabangus gyvenimas, patogumai. Vieną kartą Vandeniui būtinai viskas nusibos ir jis išeis trenkęs durimis. Tačiau dar ne viskas. Prie tam tikrų aplinkybių Vandenis gali grįžti, juolab, kad žino, jog Vėžys jo laukia. Tačiau ir vėl Vėžys, panašiai kaip ir Liūtui, bando Vandeniui namus paversti kalėjimu. Vandenis vėl ilgai netvers, vėl išeis.

Vandenis perpranta Vėžio kompleksus, silpnybes ir gali iš to skaudžiai pasijuokti.

VĖŽYS – ŽUVYS

Emocionaliuosius Vėžius traukia paslaptingos ir giliai neriančios Žuvys. Žuvys Vėžiui vaidina mokytojo vaidmenį. Ši sąjunga labai sėkminga, nes linkusi atsinaujinti, ją lydi tarpusavio supratimas ir intymus suderinamumas. Vėžiai permainingi, o Žuvų emocijos primena potvynius ir atoslūgius, kurie vyksta gan lėtai. Tai iš pirmo žvilgsnio atrodytų nelabai suderinama, tačiau vis dėlto Vėžių ir Žuvų sąjunga pasitako gana dažnai. Ar tai bus suderinama, gali pasakyti tik abiejų tikslesni – asmeniniai – horoskopai.

Jeigu tai ne meilės, o darbo pora, jie abu be jokių išimčių pasieks sėkmės.

LIŪTAS – LIŪTAS

Sąjunga retai pasitaikanti, tačiau įmanoma ir netgi sėkminga, jei ženklai netipiški. Tokiems sutuoktiniams gimsta gražūs ir talentingi vaikai. Tačiau gali nutikti ir priešingai: vaikai, turėdami ryškius tėvus, praranda savąjį „aš“ ir maištauja.

LIŪTAS – MERGELĖ

Partneriai nesupranta vienas kito ir net nesistengia suprasti. Šalta, rafinuota ir pedantiška Mergelė fiksuoja kiekvieną smulkmeną, o Liūtai to negali pakęsti. Tai lyg liūto tampymas už ūsų. Liūtas galiausiai irgi ima ieškoti Mergelės trūkumų ir jų, be abejonės, randa. Mergelės pedantiškumas žeidžia Liūtą iki pat širdies gilumos, ypač, jeigu Liūtė – moteris.

Sąjunga gali būti sėkminga tik tada, jeigu Mergelė – ne tipiškas ženklas.

LIŪTAS – SVARSTYKLĖS

Karališkas Liūtas ir harmoningosios Svarstyklės… Kas gali būti geriau? Ši pora ne tik puikiai sutaria, bet yra labai graži, kelianti aplinkinių susižavėjimą ir baltą pavydą. Svarstyklės – pats tinkamiausias ženklas Liūtui, o Liūtas – Svarstyklėms.

LIŪTAS – SKORPIONAS

Tai sąjunga, kuri laikosi ant stipraus vyriško prado ir neįtikėtino moteriško magnetizmo. Tarp šių ženklų jau iš pat pirmojo žvilgsnio gimsta aistra, nepavaldi jokiai logikai. Tai jausmai, kurių nevaldo protas. Tačiau gyventi tokioje įtampoje sunku. Bėgant metams aistra perdega, meilė išblėsta, kaip užgesęa ugnikalnis. Tuomet keikvienas gyventi sau, nors ir po vienu stogu. Juos riša ir draugystę stiprina gražūs bendri prisiminimai.

LIŪTAS – ŠAULYS

Šių dviejų ženklų atstovų meilė laikosi ant trijų banginių: abipusės pagarbos, bendros pasaulėžiūros ir bendrų buitinių arba darbinių interesų. Abu mėgsta nuotykius, keliones, abu azartiški ir linkę avntiūroms. Jų draugystė ar bendras gyvenimas – amžina šventė, malonumai, aktyvus visuomeninis gyvenimas, tačiau ir dviejų stiprių asmenybių rungtyniavimas tarpusavyje. Jie kartu pasiekia labai daug – netgi tai, kas kitiems atrodytų neįmanoma.

LIŪTAS – OŽIARAGIS

Sąjunga sunki, bet įmanoma. Ožiaragis dažnai apsigauna – jį paperka Liūto kilni širdis bei dosnumas ir pažadėtoji pusė karalystės. Liūtas, aišku, gali ir tesėti duotus pažadus, tačiau, jeigu ne – Ožiaragis vis lauks ir lauks, kol galiausiai supras, kad yra apgautas. Tuomet kyla skandalas, lydimas nusivylimo vienas kitu.

Liūtas po griežta Ožiaragio išvaizda ieško aistros ir, beje, neapsirinka. Tačiau jis pavargsta nuo amžino Ožiaragio nenoro keistis, permainų bengimo visose gyvenimo srityse.

LIŪTAS – VANDENIS

Iš pradžių jie traukia vienas kitą, tačiau vėliau, supratę, jog yra visiškai skirtingi, išsiskiria. Liūtas mėgsta būti dėmesio centre. Vandenis, nors mąsto ekscentriškai, tačiau vis dėlto laikosi nuošalyje, mėgsta būti nepastebimas ir viską stebėti iš šalies, kad išsaugotų savo privatumą ir nepriklausomybę. Vandenis nekreipia dėmesio į „smulkmenas“, kurios Liūtui – simboliai. Tik esant aukštam dvasiniam lygiui ir gan brandžiame amžiuje šie du žmonės supranta, jog dvi priešingybės – tai visuma.

LIŪTAS – ŽUVYS

Žuvys – pats netinkamiausias ženklas Liūtui. Liūtas siekia Žuvų, bet niekaip neperpranta jos vidinio pasaulio, nėra linkęs į metamorfozes. Žuvys iš Liūto laukia žygdarbių ir nuolat kelia reikalavimus. Bet argi galima ko nors reikalauti karaliaus? Liūtas gali sutikti pabandyti vėl ir vėl, tačiau galų gale toks blaškymasis tik išsekins.

MERGELĖ – MERGELĖ

Sąjunga dažnai būna sėkminga ir laiminga, nes Mergelei suprasti Mergelę visai nesunku. Abu partnerio šalto proto, abu mėgsta namus, tvarką, abu pareigingi. Iš šalies žiūrint gali atrodyti, jog tai labai nuobodi pora. Tačiau kartu jiems nenuobodu.

Jei Mergelė sutinka Mergelę, tokia pora itin retai kada išsiskiria.

MERGELĖ – SVARSTYKLĖS

Taip pat sėkminga ir gan dažnai sutinkama sąjunga. Abu ženklus vienija harmonijos siekimas, komforto, namų jaukumo ir grožio kūrimas. Šie du rudeniniai „paukščiai“ puikiai sutaria tiek buitniame, tiek jausmų lygmenyje.

Svarstyklės žino apie viską, domisi viskuo, bet po nedaug, neįsigilina į reikalo esmę. Mergelę išanalizuoja problemą, – taip abu partneriai papildo vienas kitą.

MERGELĖ – SKORPIONAS

Tai Plutono ir Prozerpinos sąjunga. Tam, kad sąjunga būtų sėkminga, tiek Mergelė, tiek Skorpionas turi turėti stiprų charakterį. Tačiau tokioje partnerystėje nelaukite ramybės – abu elgiasi taip, lyg vienas kitą norėtų išbandyti. Jų santykiai dažnai balansuoja ant išsiskyrimo ribos. Pernelyg didelis Skorpiono jausmingumas ir nervingumas iš pusiausvyros išveda netgi šaltakrauję Mergelę. Ji sukaupia visas jėgas ir bando Skorpionui pasipriešinti. Ir galbūt jai pavyks, jeigu mokės išlaikyti įgimtą šaltakraujiškumą. Skorpionas taps ramesnis. Jei ne, tokia sąjunga bus amžina karinė parengtis.

Jei šie žmonės silpno charakterio, jie išsiskirs iškilus pirmiesiems nesutarimams.

MERGELĖ – ŠAULYS

Retai pasitaikanti sąjunga. Taupi ir racionali Mergelė kenčia nuo Šaulio išlaidumo ir dosnumo draugams. Juodu kartu gali išlaikyti tik ankstyva santuoka, bendra buitis ir bendri vaikai. Šioje sąjungoje Mergelė tarnauja Šauliui kaip jos globėjas – Merkurijus – tarnauja Jupiteriui.

MERGELĖ – OŽIARAGIS

Racionali ir praktiška dviejų žemiškų ženklų sąjunga. Protingi reikalavimai ir kritinis protas žavi Ožiaragį, jis taip pat vertina Mergelės sugebėjimą pastebėti esmines detales. Na, o Mergelė su Ožiaragiu patiria dar nepažįstamas meilės paslaptis. Santuoka ir vaikai sąjungą padaro neišskiriama.

MERGELĖ – VANDENIS

Sąjunga retai pasitaikanti, tačiau gali būti sėkminga, jei Mergelė supras, jog Vandeniui būtina turėti jaukius namus, į kuriuos gali grįžti pavargęs nuo draugų, kelionių ir problemų. Vandenis tai būtinai įvertins. Tačiau, jei Vandenis – moteris, Mergelei vyrui gali nusibosti tokia padėtis, kai reikia sėdėti ir laukti savo antrosios pusės. O jei dar pasišaipo pažįstami…

MERGELĖ – ŽUVYS

Sudėtinga ir retai pasitaikanti sąjunga. Mergelė – gera šeimininkė (šeimininkas), taupi ir ne itin iškalbinga („Noriu mylėti, bet meilės žodžių nežinau…“).

Itin padėtis komplikuojasi, jei moteris – Žuvys, o Mergelė – vyras. Žuvis žemina vyro – Mergelės kritiškumas. Mistiškos, svajingos Žuvys ir konkreti Mergelė dažniausiai visiškai nesupranta vienas kito. Iš tiesų šie žmonės turi absoliučiai skirtingą energetiką ir pasaulėjautą.

SVARSTYKLĖS – SVARSTYKLĖS

Svarstyklės savo partneryje Svarstyklėse įžiūri tai savo atspindį, tai visišką priešingybę, tai sąjungininką, tai priešą – tai priklauso nuo konkrečių situacijų. Tai imponuoja, domina. Tačiau sąjunga sėkminga tik tuo atveju, jei Svarstyklės skirtingų tipų. Jei abu vienodi – nieko blogo, bet ir nieko gero.

SVARSTYKLĖS – SKORPIONAS

Svarstyklės harmonizuoja sumišusį ir besiblaškantį Skorpioną, padeda jam orientuotis kritiniais momentais, saugo nuo klaidų darymo. Sėkminga sąjunga.

Intymioji jų gyvenimo pusė audringa, aistringa ir gili.

SVARSTYLĖS – ŠAULYS

Puiki sąjunga. Šių dviejų ženklų žmones jungia ne tik meilė ir draugystė, bet ir bendra pasaulėžiūra bei pasaulėjauta. Abu veiklūs, visuomeniški ir paprastai pasiekia deramos pozicijos visuomenėje.

SVARSTYKLĖS – OŽIARAGIS

Ožiaragis žavisi Svarstyklių pedantiškumu, protingumu, skubotų veiksmų vengimu ir harmonija. O Svarstyklėms Ožiaragis – stiprybė ir atrama. Todėl Svarstyklės tampa tarsi Ožiaragio mokytoju, nukreipia jo veiksmus tinkama linkme. Visur jie randa bendrą kalbą, išskyrus… meilę.

SVARSTYKLĖS – VANDENIS

Sėkminga sąjunga. Abu turi bendrų kūrybinių planų, bendrų originaklių idėjų. Abu mėgsta keliauti, abu mielai linksminasi draugų kompanijose. Šie partneriai puikiai papildo vienas kitą, todėl ir meilėje dažnai randa bendrą kalbą.

SVARSTYKLĖS – ŽUVYS

Žuvims tai lemtinga pažintis. Svarstyklėms patinka flirtuoti, jos mėgsta rafinuotą formą, santykių žaismą, tačiau viskam nubrėžia tam tikras ribas. O štai Žuvys jausmuose rėmų nepripažįsta, jos linkusios „išplaukti iš savų vandenų“ arba nerti giliau.

Svarstyklės paprastai būna savimipatenkintos ir linkusios elgtis individualistiškai: „Aš – tai aš, tu – tai tu, o vaikai – tai vaikai“. Žuvys siekia benrystės ir todėl partneriu nusivilia.

SKORPIONAS – SKORPIONAS

Sąjunga reta, nes du stiprūs bei seksualūs partneriai nors ir traukia vienas kitą, tačiau jiems kartu darosi ankšta ir nuobodu. Po išsiskyrimo prabėgus metams kitiems, jie vėl pasiryžę pulti vienas kitam į glėbį, pamiršti visas nuoskaudas ir konfliktus, tačiau dar nespėję draugiškai apsikabinti jie pradeda vienas į kitą žiūrėti įtariai ir labai atsargiai. Ir nueina kiekvienas savo keliais.

SKORPIONAS – ŠAULYS

Keista sąjunga. Dar keisčiau, kad Skorpiono ir Šaulio porų yra tikrai nemažai. Jie vienas kitą uždega veiklai, kad ir kokia ji bebūtų. Jie aistringi meilužiai, panašiai mąstantys sutuoktiniai ir šiaip labai geri draugai. Atrodytų, dvi stiprios asmenybės turėtų nuolat konkuruoti, bet ne, jie sudaro sąjungą, kad konkuruotų su kitais.

SKORPIONAS – OŽIARAGIS

Puiki dviejų stiprių ženklų sąjunga. Tik tam reikalinga viena sąlyga: ir Ožiaragis, ir Skorpionas turi būti aukštos dvasinės kultūros. Tuomet meilė bus stipri ir pastovi.

Jeigu jie vis dėlto išsiskiria, tampa aršūs priešai. Jei dvasinė kultūra žema, prasideda negailestingas kerštas ir pavojingas manipuliavimas bendrais vaikais, bendru turtu ar šiaip emocinis šantažas.

SKORPIONAS – VANDENIS

Šioje sąjungoje su retomis išimtimis viršų ima Skorpionas. Jis atvirai arba slaptai bando valdyti Vandenį. Jų meilė originali ir turi ekscentrišką pobūdį. Jie visą laiko susikuria sau problemų ir bando vienaip ar kitaip pasukti likimo ratą. Trumpus taikos periodus keičia ilgas karas, po to vėl – trumputis atokvėpis prieš naują audrą. Skraido lėkštės, trinksi durys, bet tokios poros visam laikui išsiskiria labai retai.

SKORPIONAS – ŽUVYS

Jie traukia vienas kitą, tačiau Žuvims Skorpiono charakteris pernelyg sunkus ir nepakenčiamas. Skorpionas Žuvims tai švelnus, tai vėl atšiaurus, tai dėmesingas, tai vėl pernelyg nutolęs ir įsigilinęs į save. Sąjunga įmanoma, jei Žuvys – vyras. Žuvims moteriai per sunku kęsti tokį permainingą Skorpiono būdą, todėl 50 proc. tikimybė, kad pora išsiskirs.

ŠAULYS – ŠAULYS

Argi gali du karaliai sėdėti viename soste? Kažkam vis tiek teks užleisti pozicijas. Tačiau ar tai bus padaryta taikiai? Galbūt, tačiau tik tada, jei vienas stipresnis, o kitas silpnesnis. Bet jei stiprūs abu partneriai, vyks nuolatinė autoritetų kova. Kiekvienas norės dominuoti, tad konfliktai neišvengiami. Reiktų paminėti dar ir tai, kad dviejų Šaulių ginčai su nedidelėmis išimtimis vyksta civilizuotai, produktyviai. Paradoksas, tačiau sąjunga sėkminga, jei ji remiasi išskaičiavimu. Naudinga bus abiems.

ŠAULYS – OŽIARAGIS

Šaulys fanatiškai laikosi visų rašytų ir nerašytų įstatymų, gerbia formalumus. Ožiaragiui tokie dalykai visai neegzistuoja – jam svarbu tik jo vidinė būsena. Šie du ženklai suderinami tiek, kiek galima suderinti individualumą su kolektyvizmu, vidinį įstatymą su visuomeninėmis normomis. Ženklus gali vienyti nebent bendri reikalai ar santuoka iš išskaičiavimo. Arba absoliučiai dvasinė meilė.

ŠAULYS – VANDENIS

Santykių lengvumas, niekuo neįpareigojanti draugystė, avantiūrizmas ir tarpusavio supratimas stiprina šią sąjungą. Jei susituokia Vandenis ir Šaulys, jų draugystė bėgant metams dar labiau stiprėja. Tiek Šaulys, tiek Vandenis mėgsta keliauti, vertina kompanijas, dievina permainas. Jiems kartu nenuobodu.

Labai didelės aistros nebūna, sąjunga labiau primena draugystę nei įsimylėjėlių aistrą. Svarbiausia tai, kad Šaulys Vandeniui suteikia laisvę. Už tai Vandenis labai dėkingas ir net ypatingai nemylėdamas gali būti kartu su Šauliu, nes supranta, kad niekas kitas leis taip nevaržomai gyventi.

ŠAULYS – ŽUVYS

Tik religija, mistika ir bendri idėjiniai reikalai gali vienyti šiuos ženklus. Sėkminga sąjunga ir santuoka įmanoma tik tuomet, kai abiejų didelis dvasinis potencialas. Šaulys atviras pasauliui, o Žuvys gilinasi į save. Šaulys neretai tampa viešai pripažintu grupių ir grupelių lyderiu, o Žuvis žmonės pasirenka kaip nepastebimą autoritetą. Tai šešėlinis, neformalus lyderis, stovintis Šauliui už nugaros.

Jei vis dėlto partneriai sugeba vienas kitą suprasti ir jie turi bendrų interesų, tik tuomet sąjunga gali būti sėkminga.

OŽIARAGIS – OŽIARAGIS

Dauguma to paties ženklo sąjungų yra giminingų sielų sąjungos. Niekas kitas geriau nesupranta Ožiaragio siekių, nei kitas Ožiaragis, niekas kitas taip nenori pagelbėti ir galbūt pastūmėti tikslo link. Kyla jausmas, kurį galima pavadinti „aš ir tu, mes abu prieš visą pasaulį“. Ar ne per daug gerų dalykų? Kai nėra iššūkių, gali kilti abejonių dėl siejančių jausmų.

Jeigu du Ožiaragiai per daug neįsitrauks į darbus, kad liktų laiko žemiškiems malonumams, kuriuos abu jie mėgsta, šių dviejų vienodų ženklų sąjunga bus labai sėkminga, o meilė karšta. Tačiau priešingu atveju apie tokią sąjungą galima pasakyti: „Ką gi, ir uolos stovi viena šalia kitos tylėdamos“.

OŽIARAGIS – VANDENIS

Keistuolis Vandenis susitinka vienišą vilką Ožiaragį. Iš pradžių bus šiek tiek smalsaus „apsiuostinėjimo“. Ožiaragiai veikia labai ryžtingai, kai jau ką nors nusprendžia, o Vandenis visą laiką yra tarsi alchemikas. Kitaip tariant, nutikti gali bet kas.

Ožiaragis Vandeniui gali pasirodyti nepaprastai viliojantis. Tai ženklas, galintis pasiekti bet kokias aukštumas, visada besilaikantis įsipareigojimų ir galintis įvykdyti net sunkiausias užduotis. O Vandenio idėjos ir energija gali suveikti Ožiaragiui kaip netikėtas afrodiziakas.

OŽIARAGIS – ŽUVYS

Ši sąjunga yra daug žadantis pasikeitimas gabumais. Ožiaragį vilioja jūsų Žuvų žavesys ir švelnus jausmingumas, o Ožiaragis Žuvims siūlo saugumo jausmą. Šis praktiškas, sunkiai dirbantis ženklas veikia kaip slopintuvas, apsaugantis jus nuo sunkesnių gyvenimo momentų. Ši sąjunga gali būti sėkminga, jei pripažinsite, kad esate labai skirtingi ir mėgausitės tais skirtumais.

VANDENIS – VANDENIS

Reta sąjunga, kuri gali remtis tik draugyste, bet ne meile. Jei Vandenis susituokia su Vandeniu, bendras gyvenimas nepavyksta, nes ir vienas ir kitas jaučia, kad namai tušti.

VANDENIS – ŽUVYS

Šiuos ženklus jungia idealizmas ir noras pažinti tai, kas dar nepažinta, fantazijos ir svajonės. Jie ir vienas kitam atrodo tarsi „nepažinta šalis“, tačiau „sienų peržengimas“ ne visada įmanomas – trukdo asmeniškumo praradimo baimė bei nenoras prarasti laisvę. Paprastai tokios poros išgyvena daug išbandymų, kurie arba suartina, arba išskiria.

ŽUVYS – ŽUVYS

„Žiūriu į tave kaip į veidrodį, – net galva sukasi“. Kieno vandenynas didesnis? Dvi Žuvys bando išmatuoti vienos kitų vidinio pasaulio gylį, tačiau žino to kainą – kartą papuolęs į svetimą karalystę, joje pasiliksi amžiams. Tai pora, kurioje beviltiška veidmainiauti ar bandyti ieškoti kompromisų. Žuvys su Žuvimis arba sugyvena, arba ne. Bet ir bambagyslę nutraukti sunku. Tai labai reta sąjunga.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)