Rugpjūčio 25-26 dienomis, atvykę į Paežerių dvare vyksiantį ugnies festivalį „Pasaka“ neišsigąskite prasilenkę su šia ugnį nešančia mistine būtybe: penki po dvaro teritoriją šmirinėjantys velniai neš ugnį ir gerą nuotaiką festivalio svečiams.

Tegyvuoja ugnis

Kad ugnies festivalis pateisintų savo vardą, organizatoriai pasirūpino, jog ugnies tikrai netrūktų. Abi dienas ugniagesiai praves edukacinį šou, tad bus ir į ką akis paganyti ir pasimokyti. Kaskadininkai taip pat yra paruošę ugningą programą ir savo triukais stebins, kaip karčiausiame veiksmo filme. Vakare visų dėmesį prikaustys fakyrų pasirodymai: čia atvykę profesionalai varžysis tiek individualiuose pasirodymuose, tiek ir komandiniuose. Festivalio akcentu taps galingų ugnies skulptūrų uždegimas. Festivalio organizatoriai džiaugiasi surinkę tiek daug skirtingų ugnies pasirodymų, bet pabrėžia, kad saugumas jiems prioritetas, tad patikina, kad ugnį valdys tikri profesionalai, todėl renginio svečiai gali jaustis saugūs.

Švytės ne tik ugnis

Festivalį nušvies ne tik ugnis, magišku apšvietimu rūpinsis AbLight komanda. Festivalio svečius džiugins ir specialiai dėl šio renginio į Paežerių dvarą atgabentas muzikinis fontanas, kuris pagal melodiją šoks ir švies įvairiausiomis spalvomis, o šventę vainikuos galingi fejerverkai.