Spalio 9 d. Johnui Lennonui sukaktų septyniasdešimt penkeri metai ir mes norime pažymėti šią sukaktį. Ne liūdėdami ar graudindamiesi, bet linksmai, energingai, optimistiškai, smagiai ir gyvybingai – taip kaip kūrė ir gyveno Johnas.

Penktadienį, spalio 9 d., nuo 18 val. skvere, šalia Johno Lennono paminklo Mindaugo g. 27 rengiame muzikinį „John Lennon Birthday“ festivalį-koncertą – jame gros jauni muzikantai „Jazz by two (Anna&Ieva)“, „Milde blue & Blackwood Band“ ir specialiai gimtadieniui susibūrusi kompanija „John Lennon B-Day band ( All stars band)“: Jutas Virgilijus (gitara ir vokalas), Nikolay Moroziuk (klavišiniai), Ažuolas Paulauskas (perkusija), Vladimir Klimovič (bosinė gitara), Vytautas Pilibavičius (trombonas). Atskirą muzikinį pasirodymą pateiks gimtadienio viešnia Jurga Šeduikytė ir jos muzikantai, traktatą apie Lietuvą ir Lennoną ketina perskaityti legendinis Algirdas Kaušpėdas, žodį apie Lenoną ir Vilnių tars Vilniaus meras Remigijus Šimašius, o skvere galima bus paragauti ir karšto vyno, ir sausainių, ir sūrio pagal Johno Lennono ir Yoko receptus.

Gimtadienio kulminacija – 20 valandą negriaudėsiantis Bliko fejerverkų uraganas pagal „The Beatles“ dainą „Revolution“.

Visi Vilniaus žmonės mielai, laisvai ir nemokamai kviečiami į Johno Lennono gimtadienio šventę – koncertą spalio 9 dieną nuo 18 valandos skvere šalia Oslo Namų Mindaugo g. 27

Tikime, kad pulsuojanti gyvybe Johno Lennono gimtadienio šventė taps gražia Vilniaus tradicija.