„Talentų Kartos“ siekis yra sudaryti sąlygas jauniems žmonėms (20-30 m.) aptikti savo stipriąsias puses. Mokėjimas aptikti talentą gali padėti dirbti tai, kas patinka, užsidirbti ir realizuoti save. „Talentų Karta“ siekia padėti darbdaviams surasti žmonių, kurie turi motyvacijos dirbti darbą, žino savo stipriąsias puses ir geba kurti vertę.

„Mes pastebėjome, kad profesionalai mėgaujasi savo veikla. Jiems patinka tai, ką jie dirba. Gilesnė analizė parodė, kad žmonės, dirbantys jiems patinkantį darbą, pasiekia ir uždirba daugiau bei yra laimingesni. Jeigu mes darbe naudojame savo stipriąsias puses, rezultatai ir darbo eiga teikia daugiau pasitenkinimo. Jeigu naudojame silpnąsias - tiek darbas, tiek jo rezultatai kelia neigiamas emocijas“, – teigia Talentų Kartos vadovas Aleksejus Žaltkovskis.

Rugsėjo 9 d. vakare įvyks naujos „Talentų Kartos“ programos pristatymas. Programą pristatys Darius Pietaris, Mindaugas Žebrauskas, Antanas Toliušis, Aleksejus Žaltkovski. Renginio pabaigoje visų pristatymo dalyvių dar laukia Eugenijaus Laurinaičio, Lietuvos psichoterapijos draugijos prezidento, paskaita apie savęs pažinimo svarbą.

Nauja „Talentų Kartos“ programa turi kodinį pavadinimą „360“. Kas tai? Kodėl būtent toks akcentas? Atvyk į pristatymą ir sužinok.

Verta dalyvauti, jeigu nori sužinoti:

1) Kas yra Talentų Karta?
2) Kokia bus nauja Talentų Kartos programa?
3) Kokios bus naujos Talentų Kartos užduotys?
4) Koks yra Talentų Kartos dalyvių profilis?
5) Kokie mokymai ir seminarai laukia naujame Talentų Kartos sezone?
6) Iš ko susideda savęs pažinimas?
7) Kas yra atgalinis ryšys ir kaip tau tai gali padėti pažinti save?

Registracija į renginį – čia.

Pristatymas vyks rugsėjo 9 d. 18.30 Vilniuje, ISM vadybos ir ekonomikos universitete.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją