Jau antrus metus iš eilės rengiama akcija „Dovanok laiko patirti gyvenimą“ kvies nelikti abejingais ir šįkart. Vasario 14-16 d. prekybos centre „BIG Vilnius“ vyks donorystės dienos, kurių metu visi norintieji galės padovanoti kraujo sunkiai sergantiems Lietuvos ligoninių pacientams, susipažinti su organų donoryste, o VšĮ „Nacionalinio kraujo centro“ specialistai suteiks reikiamą konsultaciją rūpimais sveikatos klausimais.

Tiesdami savotišką tiltą tarp Šv. Valentino ir Lietuvos valstybės atkūrimo dienos, stengsimės įrodyti, kad abi šventės – ne kas kita, o meilės išraiška žmogui ir laisvei.

Išreikšdamos savo rūpestį, kraujo neretai dovanoja jaunos ir drąsios poros, nusprendusios padaryti gerą darbą per Šv. Valentino dieną arba asmeninių progų metu. Skatinsime šią iniciatyvą dar labiau! Tad vasario 14 – 16 d. ypatingai lauksime tų, kurie ateis į kraujo donorystės renginius kartu su antrąja puse. 

Užteks labai nedaug, tik bent vienam iš jūsų, mylinčių ir neabejingų, tapti neatlygintinu kraujo donoru – ir Jūs jau dalyvaujate :Karščiausių širdžių poros“ rinkimuose. Karščiausių širdžių porą rinks Nacionalinio kraujo centro „Facebook“ fanų puslapio gerbėjai – čia bus galima rasti pačias šilčiausias šypsenas ir emocijas, užfiksuotas renginiuose. Mes įsitikinę – geriausius darbus daro karščiausios širdys. Jeigu jaučiate, kad tokią turite, čiupkite draugą ar draugę ir ateikite kartu!

Švęsime, šypsosimės, šilčiausias akimirkas fiksuosime ir gerus darbus darysime čia:
- vasario 14 d. nuo 11 iki 19 val. Nacionaliniame kraujo centre (Žolyno g. 34, Vilnius);
- vasario 14 ir 15 d. nuo 14 iki 20 val. PC BIG Vilnius (Ukmergės g. 369);
- vasario 16 d. nuo 12 iki 19 val. PC BIG Vilnius (Ukmergės g. 369).

Mes - už meilę, laisvę ir tai, kas tikra! Jūs taip pat? Tuomet praneškime apie tai visam pasauliui!