Vasaros dieną, Šiaulių parduotuvėje, savitarnos kasoje pirkau 2 skardines alaus. Sumokėjau už 2 skardines ir 2 depozitines skardines 2, 38 eur. atsiskaičiau be kontakte mokėjimo kortele paspausdamas, kad čekis nereikalingas.

Savitarnoje dirbanti pardavėja ėmė mane vaginti nors tikrai buvau sumokėjęs, kad aš bandau pasišalinti nesusimokėjęs ir iškvietė Grifs AG apsaugos darbuotoją teigdama, kad aš bandžiau pavogti nors tikrai buvau susimokėjęs!

Alaus skardines pardavėja iš manęs atėmė ir pasidėjo pas save kasoj nors elektroninėje bankininkystėje aiškiai rodo, kad sumokėjau. Pardavėja šaukė, kad galbūt pavogiau ir kiaušinius, kurie buvo pirkti turguje iš ūkininko. Parodžiau kiaušinius kaimiškus, net indelis senas popierinis su galiojimo data pasibaigusia.

Kiaušiniai nepažymėti kodukais, akivaizdžiai matosi, kad ne parduotuvės tinklo kiaušiniai.Buvau sutrikęs tokio neprofesionalaus ir neadekvataus pardavėjos ir apsaugos darbuotojos elgesio, kad net sukilo kraujospūdis. Pasivaikščiojęs po Saulės miestą po 15 minučių nutariau, kad nedovanosiu sumokėtų pinigų ir apsaugos darbuotojai paaiškinau, kad jeigu neišsprendžia situacijos ir negrąžina mano sumokėtų pinigų ar prekių kreipiuosi į policijos pareigūnus.

Tik po ilgų derybų, bei po atsuktų vaizdo kamerų atidavė man prekes, o pardavėja net neatsiprašė! Kai vyko mūsų konfliktine situacija vėl pasikartojo – spėjo apvaginti ir senyvo amžiaus vargšę močiutę apie 80 metų amžiaus, kad bandė pavogti alkoholio butelį. Žodžiu iš tokios dienos įspūdžių supratau, kad toje parduotuvėje klientai visi vagys ir nėra laukiami. Kai ėmiau filmuoti mobiliuoju telefonu, kad vidurį salės tikrinama močiutė apsaugos darbuotoja ėmė rėkti, kad draudžiama filmuoti.

Pardavėja manipuliuoja įsivaizduojamais vagimis ir pasitelkia apsaugą, kai nepatinka klientas. Dar tokio košmaro per savo 35 metus nepatyriau. Pardavėja aiškiai matyti konfliktine asmenybe per penkias minutes bendravimo apkaltino 2 nekaltus žmones ir dar girdėjau spėjo įsivelti į konfliktą su Ukrainos pilietėmis, kurios pirko mineralinio vandens. Aptarnavimo kokybė baisiau už tragišką. Gaila ir kvailelės apsaugos darbuotojos, kuri pasiduoda intrigoms ir pasiduoda kasininkės psichologiniam spaudimui apie tariamą vagį ir bėga kratyti rankinių.

Savo istorijas ir pasakojimus siųskite pilieciai@delfi.lt

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)