Šiemet Joninių švęsti išvažiavome visam ilgajam savaitgaliui – nuo ketvirtadienio iki sekmadienio. Varėm keliese, draugų kompanija – trys poros ir dar pora šiaip draugų.

Patį pirmą vakarą, kai šventėme pačias Jonines, su vaikinu nuėjome gerą kelio galą nuo sodybos, kur šventėme, ir radome labai gražų tvenkinuką. Buvom šiek tiek išgėrę, norėjom pakvailioti, o ir Joninių naktis...

Nusimetėme rūbus ir ėjome maudytis nuogi. Juokėmės ir dar atsimenu kaip šūktelėjau „Kokia laisvė!“. Tikrai buvo labai gera patirtis. Iš pradžių.

Vaikinas iš tvenkinio išlipo pirmas ir atsisėdęs pakrantėje laukė. Aš bridau iš vandens ir pastebėjau, kad jis pradėjo mane fotografuoti. Nesustabdžiau, nes tuo metu atrodė smagus potyris – juokėmės, aš dar papozavau... Viskas tada tuo ir baigėsi. Grįžome prie draugų į sodybą ir tęsėme šventimą.

Kitas vakaras buvo irgi smagus, viskas buvo gerai, poromis ėjome į žygį, turėjome pramogų. Bet dar kitą dieną...

Šeštadienio vakarą, kadangi tai buvo paskutinis vakaras sodyboje, vakarojome visi kartu. Uždegėme didelį laužą, susėdome aplinkui, išgėrėme, bendravome, vakaras ėjo linksmai. Nuėjau į tualetą, o kai grįžau radau visus susibūrusius aplink vaikiną ir kikenančius.

Pamatę mane ateinant jie pradėjo dar labiau kikenti, vienas draugas pasakė: „O, štai ir fotosesijos žvaigždė!“

Kai priėjau arčiau pamačiau, kad mano vaikinas rodinėja visai draugų kompanijai mano nuogos nuotraukas ir giriasi, kaip smagiai pabuvome Joninių naktį.

Maniau, sudegsiu iš gėdos. Draugavome jau pusę metų, tikrai nemaniau, kad jis gali taip pasielgti. Kompanija buvo normali, niekas daugiau ten nieko nekomentavo, bet koks žmogus gali taip pasielgti? Širdis atsidūrė kulnuose ir tenorėjau, kad vakaras greičiau baigtųsi.

Nebešnekėjau su vaikinu, neįsivaizdavau, ką jam pasakyti. Parodyti mane nuogą visiems, pasigirti... Kaip apgailėtina. Vienas protingas dalykas, kurį padariau – kai visi nuėjo miegoti, jo pirštu atrakinau jo telefoną (piršto antspaudu) ir ištryniau tas nuotraukas. Kad daugiau niekam neplatintų.

Kai tik grįžome iš sodybos, su draugu išsiskyriau. Atsiprašinėja, bet ne, nebe. Man toks elgesys nėra priimtinas. Nuotraukos ištrintos, pagąsdinti ar paplatinti nebegalės. Bet noriu atkreipti merginų dėmesį, kad net jeigu draugas atrodo pats normaliausias pasaulyje, niekad negali būti tikras dėl tokių dalykėlių.

Neleiskit, kad jus fotografuotų ar filmuotų nuogas ar tuo labiau sekso metu, nes nežinot, kaip tai gali būti panaudota ar kam parodyta. Pasikliaukit mano patirtim.

Savo istorijas ir pasakojimus siųskite pilieciai@delfi.lt

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)