Į „Delfi“ kreipėsi skaitytojas, kuris teigė, kad vienoje Vilniaus vietų vairuotojai nepastebi pakabinto ženklo ir visada viršija greitį.

„Žvėryno rajone Saltoniškių gatvėje ir ant Liubarto tilto nuo senamiesčio pusės yra kelio ženklas, kuris nurodo 40 km/h greičio zoną. Tačiau ženklas pakabintas tik iš vienos pusės, o važiuojant kita kelio puse jo tiesiog nesimato.

Žvėryno eismo ženklinimas

Žmonės jų nepastebi ir laksto paskui po rajoną, nors greitis tik 40. Jei sustabdytų policija, kas liktų kaltas? Ar vairuotojas, kuris nematė ženklo, ar institucija, kuri turėjo pasirūpinti ženklo matomumu? Gal vertėtų šią zoną pažymėti ant asfalto, kad būtų pastebimesnis?“ – rašė skaitytojas.

Vilniaus miesto savivaldybės atstovas Paulius Vaitekėnas teigė, kad tai elementarus ženklinimas ir problemos tame nemato.

„Tai tokie ženklai yra statomi įvažiuojant į zoną, o ne išvažiuojant. Žvėryno zona yra pažymėta šiuo ženklu. Tokį patį ženklą galima rasti ir Maironio g. leidžiantis nuo vadinamojo Barbakano kalno. Tai yra gana elementarios KET taisyklės ir ženklinimas“, – rašė atstovas P. Vaitekėnas

Jei norite ir jūs pasidalinti savo pasakojimais apie problemas keliuose rašykite mums pilieciai@delfi.lt

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)