Su vyru esame susituokę apie septynis metus. Mūsų dukrai yra penkeri. Kaip ir kiekvienoje šeimoje per tiek metų, pas mus buvo visko. Bet niekada nebuvo melo ir išdavystės. Su vyru esame geri draugai, tai toks jo poelgis mane išmušė iš vėžių.

Vyras, kaip ir dauguma daugiausiai dirba. Su dukra leidžia laiką, tačiau tą darome arba visi, arba, išimtinais atvejais, kai manęs nėra. Vaikas serga, o aš dirbu. Tokio laiko su dukra tik dviese jis neturėjo. Tačiau vieną dieną vyras pareiškė, kad nori sustiprinti su dukra ryšį.

Aš, žinoma, apsidžiaugiau. Juk tai nuostabi mintis, pamaniau. Ir padėjau vyrui šį jo planą įgyvendinti. Tai tuo pačiu ir laisvesnis laikas man, kad galėčiau to trūkstamo laiko skirti sau.

Pradžioje buvo kino teatras. Padėjau vyrui išrinkti filmą. Ledai prieš filmą, puiki popietė su tėčiu. Jiems grįžus namo, dukra labai džiaugėsi. Papasakojo, kad tėtis sutiko tetą. Vyro paklausus, kas per teta, jis man paaiškino, kad sutiko kino teatre buvusią kurso draugę. Na, sutiko, tai sutiko. Smagu, laiką kine praleido trise.

Atėjus kitai „pabuvimo su tėčiu“ dienai, vyko jie į parką. Grįžus dukra, vėl papasakojo, kad buvo labai smagu ir dalyvavo teta. Pasirodo, vėl sutiko savo buvusią kurso draugę.

Su dukra tų išvykų buvo nemažai, tačiau daugiau tetos nesutiko, arba bent jau dukra nepasakojo. Aš nieko blogo nepagalvojus nekreipiau dėmesio. Maža kas, sutikti pažįstamus mieste.

Vieną dieną, vyras pareiškė, kad vežasi dukrą prie jūros su nakvyne. Pasisiūliau į tokią kelionę važiuoti kartu, atkirto, kad tai dukros ir tėčio kelionė. Nieko blogo neįtardama, sudėjau dukros ir vyro daiktus, kurių jiems maniau gali prireikti viešnagei, išlydėjau savo mylimuosius kelionėn.

Grįžus namiškiams, dukra buvo nusiminusi. Paklausiau, ar jai nepatiko kelionė prie jūros. Ji paaiškino, kad patiko, bet toji teta jai atsibodo, nes tėtis su ja praleidžia mažai laiko. Tuo metu mane lyg žaibas nutrenkė. Aš pradėjau klausinėti dukros, kas per teta su jais leidžia laiką ir kiek kartų ją matė.

Na, ir išsisklaidė mano rožinės pasakos apie tobulą vyrą. Dukra papasakojo, kad su vadinama teta susitikdavo visus kartus. Kad nuvykus prie jūros, tėtis su teta miegojo viename kambaryje, o ji buvo viena kitame. Kad jai buvo liūdna, nes tėtis su teta leisdavo laiką drauge, o su ja nelabai šnekėdavo.

Manyje liepsnojo pyktis. Man buvo ir yra nesuvokiama, kaip galima savo elgesiu šitaip griauti šeimą, o tuo labiau naudotis vaiku, kad susitiktum su savo meiluže.

Prispaudus vyrą, pradžioje jis neigė ir kaltino vaiką fantazijomis. Gal sąžinė suveikė, kad prisipažino turintis meilužę.

Vyksta skyrybų procesas, man liūdniausią, kad laikas su dukra buvo skirtas buvo kitai moteriai, kuri neturi jokios moralės. Galiu tik įsivaizduoti, kokį skaudulį širdyje nešiojasi mažas žmogus, kuris kažkada patikėjo tėvo meile.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)