Tad mes su vyru nutarėme, kad tai – puiki proga pabūti dviese, o dar ir šventė labai graži. Viename Lietuvos kurorte užsisakėme viešbutį su romantiška vakariene ir SPA procedūromis poroms. Norėjome pailsėti, atsipalaiduoti ir kartu romantiškai atšvęsti Naujuosius metus. Šios dienos tikrai labai laukėme.

Likus kelioms dienos iki šventės gavau iš pusseseres žinutę: „Ką jūs per Naujus?“

Atsakiau, kad susiplanavome išvažiuoti į kurortą ir pabūti tik dviese. Pusseserė atsakė, kad labai šauni idėja ir pasiguodė, jog jie su vyru nesulaukia jokių įdomių pasiūlymų. Pasakiau, kad gali susiplanuoti kažką panašaus, jeigu dar ras vietų, nes paprastai tokios vietos jau būna užsakytos gerokai iš anksčiau. Tada ji paklausė, kur mes tiksliai vyksime. Pasakiau, pasidžiaugiau kompleksu poroms, nes labai džiaugiausi, kad gavom tokį neblogą variantą. Tuo viskas ir pasibaigė.

Atėjo gruodžio 31 diena. Mes su vyru turėjome laisvą dieną, dėl to nusprendėme į kurortą išvažiuoti nelaukus vakaro, nes mūsų laukė nemažai SPA procedūrų. Kai išsiruošėme, suskambėjo telefonas – gavau SMS žinutę. Pusseserė: „Kaip šaunu, radom vietą, prisijungsim prie jūsų.“

Su vyru tiesiog žagtelėjom. Ką reiškia „prisijungsim“? Kas jus kvietė? Kas čia per nesąmonė? Iš pradžių pagalvojom, kad jie tiesiog atvyks į tą patį kurortą ir tiek. Bet kai atvažiavome į viešbutį ir tiesiai vestibiulyje susitikome giminaičius – supratome, kad dviese nebebūsim. Iš kur toks žmonių nesupratingumas?

Tai taip ir buvo. Vakarienė jau nebebuvo romantiška ir tik dviese, nes visur ėjome kartu. Bent SPA buvome tik dviese, nes to jau būtų buvę per daug. Oras buvo prastas, tad po vakarienės likome viešbutyje. Pusseserė atėjo pas mus į kambarį ir plepėdama prasėdėjo jame beveik visą laiką, kol neišprašėme sakydami, kad jau norime miegoti.

Tiek to romantiško pabuvimo dviese... Gaila, bet viską planavome visiškai kitaip nei įvyko. Kitą kartą, jei kas klaus, kur apsistojame, nesakysiu. Nors net į galvą neatėjo mintis, kad gali šitaip nutikti, kad žmonės visiškai neturi supratimo. Yra porų, kurie nenori būti dviese ir jiems reikia kompanijos, tačiau yra tokių, kurie gaudo tas akimirkas drauge! Ko reiktų? Tiesiog nelįsti ir palikti tokias poras ramybėje.

Na, tikiuosi, kad posakis „kaip sutiksi Naujus, tokie bus visi metai“ – tik posakis ir metai bus geri. Be kitų žmonių kišimosi, kur jų niekas nekviečia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)