Pas mane mano vyriškis visada ateina pasitempęs. Išsikvėpinęs, nusiprausęs, sveikas ir geros nuotaikos. Jis žino, kad mes puikiai leisime laiką, to susitikimo jis laukia. Aš, kaip meilužė, išvengiu tokių nesąmonių, kaip ligos, buitis, skalbiniai, mokesčiai ir visi kiti rūpesčiai, kurie tenka vargšelei žmonai. Paprasčiau tariant, mes tik pramogaujame – jokie rūpesčiai mūsų neslegia.

Jis būna išsiilgęs artumo, intymumo, gali įgyvendinti visas savo fantazijas. Ir jam, ir man nereikia sukti galvos dėl vaikų, jų mokykloje esančių problemų ir kitų varginančių aspektų. Tam yra žmona, su kuria jis turi šiuos rūpesčius. Taip pat visos šventės ar progos yra džiugios, jis ateina pas mane nepavargęs nuo ruošimosi ir šventinių barnių. Gaunu dovanų, dėmesio ir geros nuotaikos dozę.

Taip pat vienas iš pliusų, kuriuo negali pasigirti žmona, tai aš turiu daug laiko sau. Manęs nevergina buitiški namų, kuriuose gyvena keli žmonės rūpesčiai, vaikų priežiūra – aš turiu pakankamai laiko savo karjerai, išvaizdai ir savo pomėgiams.

Man gaila žmonų, kurios savo gyvenimą eikvoja šeimai ir tokiems vyrams. Gaila, kad jos pamiršta save ir apsileidžia, nes būtent dėl šių priežasčių esame mes, meilužės, kuriomis vyras džiaugiasi daug labiau nei atsibodusiomis žmonomis. Kam įdomi moteris po darbų, susivėlusi ir priekaištaujanti, kad indai neplauti? Kiekvienas vyras svajoja apie gražią ir malonią mylimąją.

Be abejo, reiki būti protingai mergaitei ir suprasti, kad jis žmonos nepaliks, o ir kam? Geriau mėgautis gyvenimu ir mylėti save. O dar geriau, kai trumpam pabėgęs nuo žmonos vyras tau tą meilę rodo 100 kartų labiau nei savo vargšei žmonelei. Tad noriu padėkoti visoms naivioms žmonoms, kurios išlygina marškinius vyrams, kad jie pasipuošę ateitų pas mus. Linksmų švenčių!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (292)