Kaip ir daugelis lietuvių, pavargę nuo praėjusiais metais uždarytų sienų, labai norėjome keliauti. Tik užsiregistravę skiepui pradėjome planuoti kelionę.

Kadangi Lietuvoje tuo metu buvo labai karšta, nusprendėme nuvykti į vėsesnę šalį.

Maždaug po mėnesio, pačiame vasaros įkarštyje, atskridome į mūsų svajonių miestą. Pirmas dvi dienas praleidome žvalgydamiesi po miesto lankytinas vietas, vaikščiodami nuostabiomis senamiesčio gatvelėmis bei pakrantėmis, valgydami skanų maistą.

Antras vakaras buvo suplanuotas pasimatymui. Apie tai papasakosiu plačiau. Prieš kelis mėnesius su vyru nusprendėme, kad norime išbandyti seksą trise. Ne dėl to, kad pavargome vienas nuo kito ar kad kažko trūktų mūsų santykiuose, ar intymiame gyvenime. Tiesiog norėjome tai išbandyti ir pažiūrėti, ar mums patiks.

Nusprendėme tai daryti su vaikinu. Taigi, pradėjome paieškas viename iš socialinių tinklų. Mano nuostabai, dauguma iš karto suprato, apie ką eina kalba, ir sutikdavo. Taigi, reikėjo tik išsirinkti labiausiai patikusį. Galų gale pasirinkome vieną, su kuriuo buvo paprasta bendrauti, kuriam tiko visos mūsų iš anksto nustatytos sąlygos ir taisyklės.

Taigi, numatytą vakarą susitikome su mūsu nauju draugu. Nuėjome vakarienės į jaukią kavinę pakrantėje ir pabendravome jau gyvai. Vakaras praėjo puikiai, labiau susipažinome ir po poros valandų grįžome į viešbutį.

Kadangi visi trys patikome vienas kitam, kitą dieną nusprendėme vėl susitikti. Šį kartą mūsų naujas draugas atsivežė mus pas save. Pavaišino vynu ir gaiviaisiais gėrimais.

Smagiai pabendravome ir kažkuriuo momentu jis atsidūrė labai arti manęs. Kaip vėliau sužinojau – ne šiaip sau! Kadangi mano vyras buvo truputi įsitempęs, jie susitarė, kad pradės mūsų naujas draugas.

Prisėdęs visai šalia jis labai švelniai pabučiavo mane. To visiškai nesitikėjau, dėl to šis pirmas bučinys buvo dar malonesnis. Vėliau pradėjau bučiuotis su savo vyru, kažkuris iš jų pradėjo mane glostyti, vėliau prisijungė ir antras. Jau nebesupratau, kur kieno rankos, bet buvo žiauriai malonu.

Tuo metu visi trys jau buvome įsijaudinę. Jaučiau, kaip manęs nori ir vienas, ir kitas. Pradėjau su savo vyru. Vėliau prisijungė ir mūsų draugas. Kol jis glostė mane iš nugaros, jaučiau jo kylančią erekciją. Truputi atsilenkiau į priekį ir taip daviau jam suprasti, ką daryti toliau. Tuo pačiu metu vyrą mylavau burna.

Tokiu būdu praleidome kelias aistringas, nuostabias valandas. Visi trys likome patenkinti ir visiškai laimingi išvažiavome. O grįžę į viešbutį užbaigėme šią naktį seksu dviese su nieko nesulyginamu orgazmu.

Kitą dieną, vis dar pavargę po praeitos nakties nuotykių, praleidome jaukiose vietinėse kavinukėse, vaikščiodami po parduotuves ir mėgavomės vienas kito draugija. Su vyru grįžome namo kupini naujų įspūdžių ir dar labiau suartėję.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (106)