Šis pasakojimas dalyvauja konkurse „Mano fantazija“. Pagrindinis prizas, kurį gaus geriausio pasakojimo autorius, – net pusės metų seksualių fantazijos.lt prekių prenumerata. Įgyvendinkite savo karščiausias fantazijas. Pasakojimus siųskite adresu pilieciai@delfi.lt

Jis paėmė mane už rankos, nusivedė į miegamąjį ir mudu pirmą kartą pasibučiavome. Visa tai prisiminus man užgniaužia kvapą, žandai kaista. Jis taip puikiai bučiavosi, užtikrintai atsakė į mano bučinius. Kaip nedrąsu buvo nusimesti savo raudoną suknelę... Tačiau dar nedrąsiau buvo pirmą kartą jį pamatyti nuogą.

Pornografijos industrija bando įtikinti vyrus, kad penis turi būti kuo didesnis, jei nori patenkinti moterį. Bet mane tie arkliško dydžio tik išgąsdintų. O Deivido buvo tobulo dydžio.

Jis stovėjo rankas įsirėmęs į strėnas ir pasakė, kad turiu užmauti prezervatyvą. Kaip aš jaudinausi, nežinojau, ką daryti toliau, kad tik nesugadinčiau visko. Bet Deividas buvo profas. Nekantriai numovė man kelnaites ir pagyrė, kokia esu graži. Pradėjo žaisti su manimi lūpomis.

Tada jis pakilo prie mano veido ir vėl aistringai pabučiavo. Prisimenu, įsiskverbė į mane, paskui pasiūlė pakeisti pozą. Dar viena pasitenkinimo aimana.

Jis valdė situaciją, o girdėdama jo pasimėgavimo aimanas jaučiausi tokia geidžiama ir patraukli, kokia gyvenime nesijutau. „Tu nuostabus, pats geriausias, taip gera tave jausti, – mąsčiau aš. – Tu pats geriausias...“

Keista, kad džiaugsmas ir pasitenkinimas mums praeina taip greitai. Mano ir Deivido pirmas kartas, rodėsi, truko vos kelias minutes, nors greičiausiai tai vyko gerokai ilgiau. Tačiau tos minutės, kai jutau jo kūną, mačiau jo šypseną, girdėjau tą vyrišką balsą, šnabždantį gražius žodžius, man buvo vienas nuostabiausių dalykų, kurie nutiko gyvenime. Ir šiandien jį atsimenu kaip patį geriausią seksualinį partnerį, kokį tik esu turėjusi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (88)