Jam seksas yra tiesiog seksas, kuo paprasčiau – tuo geriau, na, o man norisi aštresnių pojūčių. Man labai pikantiškai atrodo seksas pirtyje. Tačiau užsiminus vyrui apie tai, jis nusijuokdavo, pasakydavo, kad lovoj yra patogiausia ir nereikia rizikuoti gauti širdies smūgio. Taip mes ir gyvename, labai patogiai ir paprastai. Jau senokai nėra aistros, jos gal ir nebuvo niekada tokios superdidelės, mus sujungė kiti dalykai.

Na, jau buvau palaidojus šią savo fantaziją turėti aistringesnį seksualinį gyvenimą, tačiau viena išvyka su draugais prie ežero viską pakeitė. Be abejo, važiuojant niekas neplanavo tokios nakties baigties, bet tas spontaniškumas buvo tiesiog nerealus.

Su draugais leidome laiką labai standartiškai. Šašlykai, maudynės ežere, vakare – pirtis su kubilu.

Kiek pasibuvę nuėjome į pirtelę atsipalaiduoti ir maloniai pavakaroti. Maniškiui pirtis nelabai patinka, tai trumpai pabuvęs jis išėjo miegoti. Pirtyje buvome keliese, tačiau nakčiai baigiantis likau dviese su savo senai pažįstamu bičiuliu.

Gal karštis, gal alkoholis paveikė, kad pradėjome kalbėtis apie savo seksualinį gyvenimą ir kalba pakrypo apie fantazijas ir norus. Buvo labai keista, bet savo draugą pažinau visai iš kitos pusės. Pasirodo, kad daugelis dalykų mums labai sutampa. Ypač požiūris į seksą ir santykius. Pripažinsiu, savo santykiuose nesijaučiau gerai, požiūris į daugumą dalykų labai skyrėsi, dažnai nesutardavome, o ir seksas man buvo virtęs nuobodžiu ir netenkino.

Nepastebėjau, kaip pirtyje arčiau atsisėdau prie savo bičiulio. Nepastebėjau ir to, kaip netikėtai įsiplieskė abipusė trauka. Staiga supratau, kad į senai pažįstama žmogų pradėjau žiūrėti kitomis akimis. Prasidėjo bučiniai ir glamonės. Tokia aistra ir kartu baimė, kad busim pagauti, karštis nuo pirties garų ir paliestų temų tik labiau jaudino ir kėlė įtampą. O dar tas kaltės jausmas, kad taip elgiamės, tik dar labiau kaitino.

Seksas buvo neįtikėtinas. Net fantazijose nebuvau taip pasvajojusi. Atrodė, kad apetitas auga bevalgant ir kuo daugiau, tuo labiau noriu to žmogaus. Kaltė – baisus dalykas, bet juk gyvenam tik kartą? Save taip guodžiau po visko. Ir supratau, kad santykiuose esu su netinkamu partneriu.

Supratau, kad būnant su dabartiniu draugu, trūksta kibirkšties. Santykius nutraukiau ir esu laiminga, ir pakylėta su žmogumi, kurį pažįstu daug metų, bet iki tos nakties nepažinojau taip artimai, ir taip žaismingai. Linkiu visiems nepamiršti žaisti ir fantazuoti. Kartais svajonės išsipildo pačiu netikėčiausiu laiku ir būdu.

Šis pasakojimas dalyvauja konkurse „Mano fantazija“. Pagrindinis prizas, kurį gaus geriausio pasakojimo autorius – net pusės metų seksualių fantazijos.lt prekių prenumerata. Įgyvendinkite savo karščiausias fantazijas. Pasakojimus siųskite adresu pilieciai@delfi.lt

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (194)