Man reikėjo papildomai lankyti matematikos pamokas, norėjau geriau pasiruošti egzaminui. Oi jos, tos matematikės... Įsivaizduokite, kaip jausdavomės, kai ji eidavo koridoriumi: plonytės pėdkelnės, dailūs kulniukai, prigludęs megztukas, slepiantis dailią krūtinę... O Dieve, net dabar, kai prisimenu ją, oda šiurpsta.

Bet ji atrodė ledinė, suprantat? Ne tik ledinė, kad labai graži, bet ir ledinė, kad ne šilta. Mokytoja buvo griežta. Taip ir vadindavom ją tarp savęs – ledine.

Ir kelis kartus per papildomas pamokas ta ledinė mokytoja pasirodė visai ne ledinė. Ji buvo nepalyginama su tuo, kokią matydavau paprastose pamokose. Šmaikšti, draugiška. Pajuokaudavo ir dviprasmiškai, nuo ko aš visas išraudonydavau. Pagavau save apie ją fantazuojant vakarais, sapnuojant. Niekad nemaniau, kad mokytoja (mokytoja, Karlai) gali kelti tokį karštį.

Ir vieną kartą per pamoką, nežinau, kas man tada užėjo, bet nebeištvėriau. Atsakiau į jos pajuokavimą atgal – dar įžūliau. Pasakiau dar drąsesnį komplimentą. Ji pažiūrėjo į mane tokiu žvilgsniu, kad jau maniau, trenks, bet ji žengė artyn ir įsisiurbė man į lūpas.

Tada staiga atsitraukė, susiėmė už veido ir atsiprašė. Mačiau, kad tikrai susigėdo, bet man jau buvo tas pats. Įsivaizduokit hormonų ir fantazijų kamuojamą be penkių minučių suaugusįjį tokioje situacijoje. Manęs sustabdyti jau niekas negalėjo.

Puoliau prie jos, ant jos. Prispaudžiau ją prie sienos ir abu aimanuodami plėšėme vienas nuo kito drabužius. Užrakinau kabinetą ir paguldžiau ją ant stalo, įkniaubiau veidą į dabar jau nuogas, tiek metų tik pro megztuką įsivaizduotas krūtis.

Viskas baigėsi greičiau, nei tikėjausi, prisiminkim, kad man buvo tik aštuoniolika. Bet ta patirtis, tas karštis... Iki dabar gera ir drąsu prisiminti.

Po mėnesio aš baigiau mokyklą ir daugiau niekad jos nemačiau. Bet iki dabar kartais matau sapnuose – tik retsykiais.

Pilnametis? Pilnametis. Savo noru? Savo noru. Todėl nesmerkite – nei manęs, nei jos. Tai buvo geriausia gyvenime patirtis.

Šis pasakojimas dalyvauja konkurse „Aistringiausias nuotykis“. Papasakoję apie savo aistringą nuotykį gali laimėti fantastišką „Romantika.lt“ prizą – išsirinks dovanų net už 300 eurų!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (56)