Papasakok, ką savo namuose įsirengei ar pasidarei pats, ir laimėk 1000 eurų vertės elektrinį paspirtuką. Visas sąlygas rasite paspaudę čia, o laiškus siųskite adresu pilieciai@delfi.lt

Taip pat buvo panaudotos spalvoto stiklo duženos, akmenukai ir net mylimiausias (deja, sudužęs) kavos puodelis.

Moteris pasidarė dekoratyvinę sieną

Rankdarbius visad mėgau, kartais kažką numezgu, kartais nupiešiu, bet toks didelis projektas - pirmas. Kadangi esu dirbantis žmogus, be to. šiam "šedevrui" padaryti reikia atitinkamų oro sąlygų, tai viskas užtruko dvejus metus, o tiksliau, dvi vasaras :) Iki tol tai buvo tiesiog betoninė siena.

Moteris pasidarė dekoratyvinę sieną

Mozaika - man ypač patraukli technika, tad laukiau tik tinkamo momento ir įkvėpimo. To laukė ir mylimiausias puodukas, paskutinis likęs iš nuostabaus senų laikų servizo, vadinamo "Madona". Jis įkomponuotas taip, kad būtų matomas pro virtuvės langą. Tad rytasi kylant saulei savo auksine rankenėle kviečia pasimėgauti kavute.

Moteris pasidarė dekoratyvinę sieną

O dalį medžiagų, kadangi šiek tiek pritrūko, nusipirkau brokuotų/apdužusių plytelių statybinių prekių parduotuvėje. Yra ten toks spec. kampukas, kur už centus galima tokio gėrio nupirkti :)

Tikiuosi, jums patiks!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)