Šis pasakojimas dalyvauja konkurse „Kartą grožio salone...“ Savo istoriją siųskite adresu pilieciai@delfi.lt ir laimėkite „Cascada“ dovanojamą profesionalų 200 eurų vertės plaukų džiovintuvą.

Berods, tai buvo pirma mano rimta šukuosena, tad šių niuansų nežinojau ir vos neapsiverkiau is nevilties. Pasiguodžiau draugei klasiokei ir, ačiū jos mamai, kuri įkalbėjo savo meistrę priimti ir mane. Tegyvuoja balius! Viskas buvo puiku, šukuosena pavyko, atlaikė iki paryčių!

Bet esminis šios istorijos momentas yra tas, kad laikas bėgo, pralėkė studijų universitetiniai metai, spėjau net du kartus ištekėti ir pagimdyti vaikučius, tuoj vyresniąja puošiu išleistuvių baliui, jau ir to salono nebeliko, o iki šiol einu pas tą pačią meistrę kirptis, susišukuoti, pasišnekučiuoti ir išgerti kavos :) AČIŪ, Natalja!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)