Savo nepamirštamų vestuvių (gerų ar blogų) istorijas siųskite adresu pilieciai@delfi.lt Lyderiaujanti kelionių agentūra Lietuvoje „Kelionių panorama“ laimėtojui dovanos 100 eurų dovanų kuponą, už kurį galėsite išsirinkti pasiūlymą savo kelionei ar pridėti jį prie norimos brangesnės kelionės išlaidų. Kitus du skaitomiausių pasakojimų autorius redakcija apdovanos knygomis ir suvenyrais.

„Nutekėjai gerai“, – sakydavo man ir mamačka, kol buvo gyva. Manau, dabartinėms merginoms diegiama aklos meilės idėja turi tam tikrų minusų. Šiuolaikinės merginos daro didžiulę klaidą ir tiki pasakomis, bando prisiimti sau vėliau atsibostančius vaidmenis. Nesirenka galva. Kol susipažįsti ir vaikinas piešia gyvenimą rožinėmis spalvomis, tol laimė, o kai išteki ir jis atsisėda savo storu užpakaliu ant sofos – kas tada?

Todėl tekėdama labai klausiau ne tik širdies, bet ir proto balso. Labai apskaičiavau, kokio vyro noriu, o tada žiūrėjau būtent tokio. Mano punktuose buvo:

– Protingas. Kvailas vyras niekada negalės atsakyti už šeimą.

– Finansiškai stabilus. Esu labai griežtai nusiteikusi prieš šiuolaikinį rėksnių feminizmą ir vyrus, mėgstančius prikišti moteriai „gali balsuoti, tai gali ir pati užsidirbti“. Galiu, bet ar turiu uždarbiu varžytis su vyru? Mano supratimu, šeimą vis dėlto pagrindine dalimi išlaiko vyras, jis atsako už visos šeimos gerovę.

– Atsakingas. Su vaikinais, kurie vaikšto į klubus, nesusitikinėjau jau dvidešimties – atsigaukit, vaikiukai, šokius išaugom po paauglystės. Žmogus turi būti rimtas, atsakingas, turėti kažkokius pomėgius, bet nesusijusius su gėrimu ar trali vali.

– Ambicingas. Jeigu vyrui tinka dvidešimt metų dirbti pagalbinėse sunkiose pareigose, jeigu jį tas tenkina, tada toks vyras netenkina manęs. Aš pati turiu ambicijų savo darbe ir gyvenime, taigi, vyras turi jų turėti ne mažiau.

Ir kai nusistačiau šitas kategorijas, labai greitai atkrito visokie nestabilūs berniukai ir saldžios meilės-seilės. Nė vieno kandidato man nebuvo gėda atsivesti pas tėvus parodyti, nė vieno neprisimenu su nepasitenkinimu ar nuoskauda. Tiesiog iš jau ir taip gerų išsirinkau geriausią. Ir esu labai laiminga, kad jis išsirinko mane.

Su metinėmis, mielas Aleksandrai. Mūsų vestuvės buvo neužmirštamos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (110)