Žinoma, buvo daug nenusisekusių susitikimų. Daug merginų nesuprato, prie ko tas žalias dekis.

Na, ir atsirado ta mergina. Vienas kitą supratome, viskas okey. Iš žinučių atrodo, kad mergina labai draugiška, bendravimas limpa. Na, pradėjome kalbėti ko norėtume, kokios fantazijos ir pan. Na, žinot, kad vakaras būtų kuo geresnis. Na, ir viskas, susitarėme, kada susitiksim, ir būsim pasiruošę viskam.

Bet staiga aš gaunu žinutę iš nepažįstamos merginos (šiaip tai tokie dalykai man labai retai pasitaiko). Atrašau. Na, mūsų bendravimas įsibėgėja. Ir iš lėto ji labai gražiai perėjo prie „žalio dekio“. Na, žinoma aš viską supratau. Yra dvi merginos. Kurią pasirinkti? Žinoma, abi.

Na, susitinku su pirmąja. Iš pradžių susitinkame mieste pažiūrėti, kaip realiai visas bendravimas limpa. Pasaka, viskas ok. Juokiamės, atrodo, lyg senai vienas kitą pažįstame. Na, ką, išsiskiriam, susitariam susitikti jos namuose po poros valandų. Atvažiuoju. Ir, kaip nebūtų keista, ji gyvena su kambarioke. Ir taip, ta kambariokė yra ta antra mergina, kuri man pati parašė! Na ką, bus linksma.

Na, mes nueiname į jos kambarį, atrodo, kad antra mergina labai supyko mane pamačiusi. Bet velniop, nors su viena turėsiu gerą vakarą, pamaniau.

Vakaras įsibėgėja, imamės veiksmo. Ir ji staiga man sako: „Palauk.“
Išeina pusnuogė iš kambario. Grįžta, ir grįžta su savo kambarioke. Na, toliau jau, manau, supratote, kas buvo.

Nežinau, kaip man čia taip pasisekė, bet tas vakaras buvo nuostabus. Fetišiukai, visi žaidimukai. Nuostabu. Abi merginos buvo nuostabios. Buvo pasaka per tokį metą patirti tokius pojūčius.

Šis pasakojimas dalyvauja konkurse „Aistringiausias nuotykis“. Papasakokite apie savo aistringą nuotykį ir laimėkite fantastišką „Romantika.lt“ prizą – išsirinkite dovanų net už 300 eurų! Laiškus siųskite adresu pilieciai@delfi.lt, temos laukelyje nurodydami žodžius „Aistringiausias nuotykis“. Sėkmės!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)