Jis buvo mano idealas, – tuo metu taip maniau fantazijų pilna galva. Aukštas, rudakis, sportiškas, mielas, tarnavo jūrų laivyne. Susipažinome per mano dėdę, jis duodavo savo telefoną ir, kai būdavo su draugais ar kur smagiai leisdavo laiką, sakydavo: „Imk telefoną, žaisk, susiskambink su kažkuo...“

Tą vakarą parašė Jis. Pasakiau, kad esu dukterėčia, dėdės nėra, jo telefonas pas mane. Susipažinom. Pradėjom po kurio laiko bendrauti daugiau nei kaip pažįstami. Jis pakvietė mane į svečius per Naujuosius. Ką gi, išdrįsau paklausti mamos, nuvykau. Atsimenant tą vakarą... Esam kartu, jo šeima draugiška, jis be galo aiškiai rodo man dėmesį, švelniai kalba, prisiglaudžia. Ir tai manęs negąsdina. Rodosi, kad esu viską patyrusi: pirmąjį bučinį, glamones ir jautrius prisilietimus.

Atėjus vakarui – laikas visiems į kambarius. Pirmoji meilė lieka su manimi. Man tai patinka. Jaučiu, kad esu šalia stipraus, karšto kūno. Jis mane liečia, bučiuoja ir jaudina. Žinoma, atsakau tuo pačiu. Prasideda rimtesnioji dalis, jis manęs klausia, ar jo noriu, ar nebijau ir ar esu pasiruošusi tam.

Nebuvo jokių vertimų, sakymų „Nesilaužyk“. Romantiškai, žingsnis po žingsnio, ilga naktis, bet... Deja, pasakiau STOP abiem mums. Tuo metu viskas buvo gerai.

Po tų Naujųjų išvykau namo, jis – į laivyną. Bendravome toliau, buvo daug klausimų, kodėl atsisakiau jo, kodėl? Išsigandau turbūt... Po truputį atsiribojom vienas nuo kito. Dabar gyvenu su būsimu vyru, laukiuosi vaikelio, man 31 metai. Bet vis dar, praėjus 15 metų, prisimenu jį: karštą, užvedantį ir jaudinantį. Man tai buvo nuotykis.

Šiuo metu vis dar kartais pabendraujam. Paklausiam vienas kito, kodėl taip susiklostė, juk galėjom būti kartu, nes vis dar jaučiasi kažkokia magnetinė trauka. Gal net nesugebėčiau atsispirti jam dabar.

Bet esame įsipareigoję skirtingiems žmonėms. Dauguma patyrė vasaros romanus, o čia buvo žiemos meilė.

Savo pasakojimus siųskite adresu pilieciai@delfi.lt temos laukelyje įrašydami Aistringiausias nuotykis. Įsileiskite romantiką į savo gyvenimą ir atraskite tokį artumą dviese, kokio seniai nebuvote patyrę. Konkurso laimėtojas galės rinktis nuostabias „Romantika.lt“ dovanas net už 300 šimtus eurų. Didžiulis erotinių ir romantinių prekių pasirinkimas – jūsų aistringiems nuotykiams.

Laukiame laiškų!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)